Mooie kleding

Mooie kleding ,paste helaas niet ,teruggestuurd en helemaal goed afgehandeld .Zou er zeker weer bestellen

top service en top kwaliteit

top service en top kwaliteit

Razendsnel in huis en goede service!

Razendsnel in huis en goede service!

Leuke webwinkel

Leuke webwinkel, kleding wordt echt als een kadootje verstuurd en wat ik zelf fijn vind is dat je met afterpay kunt betalen. Ik koop er vaker dus echt een aanrader.

Super fijne zaak??

Super fijne zaak??

Snelle verzending en goedkoop winkelen.

Snelle verzending en goedkoop winkelen.

Mooie producten

Mooie producten, in sale lager in prijs dan bij de concurrentie , snelle levering

Super service en klantvriendelijkheid

Vooraf mijn bestelling , telefonisch informatie ingewonnen wat betreft de maat, super vriendelijk te woord gestaan, en de juiste maat ontvangen die als gegoten zit! Snelle verzending !

Hele snelle levering

Hele snelle levering, uitstekende service! Dag te vroeg besteld, daarna artikel met korting.dames hebben alsnog korting toegepast.top!! Gr

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle levering, mooi verpakt! Super tevreden!

Afgelopen vrijdag besteld en zaterdag�

Afgelopen vrijdag besteld en zaterdag mijn pakje net na de middag ontvangen (woon in BE) ?? Super snelle service & mooi verpakt ?? Echt een aanrader, hier bestel ik nog ?

Een kado- tje!

Vlotte levering, leuk ingepakt. Een kado-tje!

love it

received quick and same as photo - exactly same

Super service

Super service

Super tevreden!

Snel, betrouwbaar en duidelijk!

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering

Leuke kleding

Leuke kleding, leuke verpakking. Het is een kadootje om te krijgen.

Perfect en snelle levering!

Perfect en snelle levering!

Snelle levering, leuk verpakt, helemaal prima!!

tof!

tof! leuke kleding prima prijzen blij mee :)

5 sterren

5 sterren, top service

Prima service! Product kon helaas niet meer geleverd worden, maar ze belden me op om dat persoonlijk te vertellen. Heel vriendelijk en attent.

Snelle levering en leuk ingepakt!

Snelle levering en leuk ingepakt! Fijn om je bestelling zo te ontvangen!

Super leuke en overzichtelijke site en�

Super leuke en overzichtelijke site en snelle levering!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!