Leuk assortiment en een snelle levering! Super tevereden

Snel verstuurd en ontvangen

Helemaal top??

Vlotte levering

Vlotte levering , enkel telefonisch contact was wat moeilijker

Fijne webwinkel

Overzichtelijke website, mooie collectie. Pakketjes mooi ingepakt, een cadeautje.

Hippe Kippe heeft een mooi assortiment�

Hippe Kippe heeft een mooi assortiment hippe kleding en merken. Beetje prijzig soms, maar ja, dan heb je ook iets leuks. Een tip die ik zou geven is om op de productpagina's aan te geven als een bepaald kledingstuk of schoenen kleiner of groter uitvalt dan de aangegeven maat. Helaas wel eens iets terug moeten sturen omdat het een stuk kleiner bleek te zijn dan mijn normale maat (dus maat 38,5 schoenen bleek eerder 37 te zijn).Ruilen was niet mogelijk omdat dit de enige maat nog over was.

Super leuke online shop!

Super leuke online shop!! Heel veel leuke kleding en ook heel veel keus. En....voor mij ook heel belangrijk : veel keus in de maat XS! ??

hele snelle levering

hele snelle levering

super service!

super service!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Snelle levering en leuk cadeautje bij�

Snelle levering en leuk cadeautje bij de jurkjes

Goede service en een heerlijke reep�

Goede service en een heerlijke reep chocolade als extraatje!

Prima, volgende dag al in huis

Leuke winkel met hippe merken!

Leuke winkel met hippe merken, goede en snelle service en, erg leuk, een lief aardigheidje erbij!

Top en betrouwbaar. Vind het alleen jammer dat dezelfde pantoffels (alleen niet de goede maat) elders � 10 goedkoper waren.

Snelle levering, goede kwaliteit, perfecte pasvorm??

Leuke webshop!

Snelle en correcte levering. Helaas stond het jurkje mij niet zo mooi als ik had gehoopt dus retour. Retour ook netjes en vlot afgehandeld. Leuke webshop met mooie merken.

Super snelle service !!

Super snelle service !! Je aankoop mooi ingepakt en in mijn pakketje een lekkere verrassing

Je krygt et snel goed in verpakt!

Je krygt et snel goed in verpakt! Et produkt is zelfde wat je op site ziet. Geen kleur verschil .ik zou vaker daar bestelen als iets voor my by is!

Ik had mijn bestelling heel snel in�

Ik had mijn bestelling heel snel in huis, mooie artikelen en met een heerlijke verrassing erbij!

Prima service, mooie kleding.

Mijn eerste bestelling bij Hippe Kippe�

Mijn eerste bestelling bij Hippe Kippe en wat ben ik er blij mee! :) Updates van verzending via mail, snelle levering, vrolijke verpakking m�t leuk berichtje derbij. Ik zou absoluut weer bestellen.

Prachtige producten en veel acties

Prachtige producten en veel acties. Snelle bezorging.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!