Snelle levering, veel keuze op de website

Supersnelle correcte levering!

Supersnelle correcte levering!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Mooie merken

Mooie merken, leuke aanbiedingen in de sale. Vlot geleverd. Aanrader, deze Hippe Kippe!

Leuk!

Dag na de bestelling al geleverd. Mooie jurk en gezellig ingepakt. Leuk!

Kleurrijke kleding

Kleurrijke kleding, snelle service!

Snelle levering...leuke verpakking.

Snelle levering...leuke verpakking. Betrouwbaar

Jammer zelf retourkosten betalen

Snelle levering, maar helaas artikelen te klein besteld. Dan is het jammer dat ikzelf de verzendkosten moet betalen. Hierdoor zal ik niet gauw weer bestellen :-(

Everything worked perfect

Everything worked perfect. Great service!!

Leuke aanbiedingen en super snelle�

Leuke aanbiedingen en super snelle service!!!!!

Super webwinkel

Super webwinkel! Verpakt als een kadootje voor jezelf, altijd leuk!

Snelle levering en mooie kwaliteit�

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding

erg goede service en een groot aanbod

erg goede service en een groot aanbod. Daarbij ook nog een hele snelle service

Snel geleverd, prima!

Geen echte service bij ruilen..

Versturen was allemaal goed, leuk ingepakt. Maar toen ik iets wilde ruilen voor een kleinere maat, moest ik twee keer verzendkosten betalen en het kledingstuk wilden ze ook niet even voor me apart houden. Dat was jammer. Ik heb het kledingstuk ergens anders in de juiste maat besteld, zonder verzendkosten.

Leuke kleding, maar!

Leuke kleding. Maar echt groot minpunt dat je zelf retourkosten moet betalen!

Snelle levering Ik wacht nu alleen nog op een goede afhandeling van mijn retourzending

Snelle levering en ik ben heel blij met�

Snelle levering en ik ben heel blij met mijn bestelling!!

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie schoentjes!

Valt een maat kleiner dan normaal

Ik heb een maat groter dan normaal besteld, omdat dat juist lekker zit als pyjama, de maat zit echter precies pas. Kortom, de maat klopt niet. Minimaal 1 maat kleiner dan normaal. Het zou fijn geweest zijn als dit bij het bestellen aangegeven was.

SUPER BLIJ met mijn kleding van Rude�

SUPER BLIJ met mijn kleding van Rude Riders.

Mail contact

Prima verzending. Snelle mail reactie op een vraag van mij over de prijs. Met correct herstel. Zeer klantvriendelijk!

Snelle en goede service

Snelle en goede service Ondanks het Paasweekend, zeer snelle verzending en netjes verpakt. Top!

Uitstekend.

Supersnel geleverd!!

Supersnel geleverd!!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!