Prima geregeld

Prima geregeld

Snelle levering en bestelling netjes�

Snelle levering en bestelling netjes verpakt Ben er erg tevreden over

Fantastisch! Supersnelle levering en feestelijk verpakt, voelde me bijna jarig met uitpakken

Snelle verzending

Snelle verzending. Geen contact mogelijk in weekend. Het kon niet wachten vanwege actie

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Bevestiging dat ik de jurk de volgende dag tussen 10:45 uur en 13:15 uur binnen zou krijgen via PostNL. Helaas niks ontvangen.

Dik in orde

Snelle levering, goede communicatie over aankoop en levering daarvan, tevreden met product

Snelle service mooie producten,

Snelle service mooie producten,

Super snelle levering Top

Super snelle levering Top

Goed geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice. Zeer vriendelijk en doelgericht.

Snelle verzending!

Snelle verzending!

Fijne webshop

Fijne webshop, leuke acties, zeer snelle levering dag erna, artikel was wel licht beschadigd, maar daarom was het waarschijnlijk afgeprijsd. Toch maar gehouden vanwege laatste stuk en gunstige prijs.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Het bestelde jurkje heel snel�

Het bestelde jurkje heel snel opgestuurd gekregen keurig netjes ingepakt, helaas retour om dat het me niet mooi staat maar ga er zeker vaker bestellen.

Tevreden!

Mooie collectie, snelle levering, vriendelijk contact.

Bedankt voor de prachtige King louie�

Bedankt voor de prachtige King louie jurk,de snelle levering en de keurige verpakking,tot de volgende keer

Cadeautje aan jezelf! :)

Snelle verzending, prachtig ingepakt, voelt als een cadeautje! :)

Snelle service!!!!!

Snelle service!!!!!

Het pakket is keurig en op tijd�

Het pakket is keurig en op tijd bezorgd. Het pakket was echt als een cadeautje ingepakt. Ga zo door!

Ik woon in Duitsland en hoefde niet de�

Ik woon in Duitsland en hoefde niet de (soms absurd hoge) verzendkosten te betalen. Zo is bestellen wel heel leuk en verleidelijk! Bedankt!

Duidelijke communicatie en snelle�

Duidelijke communicatie en snelle levering! Helemaal top!!!

Snelle levering; door after pay te gebruiken kun je meerdere maten bestellen om rustig thuis de juiste maat te vinden zonder dat je direct dubbel zoveel geld kwijt bent.

Ik kocht een jurk die een dag later 20%�

Ik kocht een jurk die een dag later 20% was ik stuurde hier een mail over maar kreeg nooit antwoord

Snel geleverd en goed en leuk verpakt

Snel geleverd en goed en leuk verpakt

Het duurde best lang voordat ik mijn�

Het duurde best lang voordat ik mijn bestelling mocht ontvangen helaas. Maar ik werd per mail wel op de hoogte gehouden. Als ik had geweten van de langere levertijd had ik ergens anders besteld. Helaas was het bestelde ook nog eens te groot en heb ik het teruggestuurd. Hopelijk gaat deze afhandeling wat sneller

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!