Fijne ervaring

Mijn eerste bestelling, item werd snel en netjes verpakt geleverd met een persoonlijke boodschap. Dat beetje extra doet het hem zeker.

Snelle nette verzending

Snel geleverd en netjes verzorgd.

Aanrader

hele snelle levering en leuk verpakt. het was een leuk pakket om te ontvangen, Ik ga er zeker vaker bestellen.

super webshop

zeer divers qua merken, super webshop, makkelijk te zoeken op merk of artikel

Snelle verzending

Vijf sterren voor hippekippe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fijne ervaring

Bestelling snel en netjes geleverd

Helemaal prima

Bestelling snel ontvangen, mooi verpakt met leuke attentie.

Leuke verpakking

Prima ervaring

Snelle verzending, duidelijkheid over levering en leuk verpakt. Goede ervaring met deze winkel / webshop.

Fijn contact en snelle reactie

Mooi product op een mooie manier verpakt snel binnen gekregen.

Goed.

Bestelling en bezorging was volgens wens.

Superleuk ingepakt!

Het was een kadootje om uit te pakken, ook nog een leuk kaartje erbij

Vlotte en nette levering

Vlotte nette levering

Keurige verzorging van bestelling

Keurige verzorging van bestelling en kunt deze goed terug vinden online

Bedankt voor het gemakkelijke bestelproces en de snelle levering. En blij met mijn truitje

Snelle en correcte levering

Ik bestel altijd graag via Hippekippe. Dan weet ik nl zeker dat alles snel en correct zal gaan. Zo ik deze keer! Een mooie broek van Studio Anneloes besteld, 2 dagen later kan ik hem al aan! Super fijn!

Bovenverwacht !

Pakketje wordt netjes verzonden en heel fijn dat wanneer het artikel niet naar je zin is of tegenvalt je het gratis kan retourneren.

Super gewoon

Snelle levering met zorg en aandacht . Ook retourneren wordt correct en snel geregeld.

Netjes verpakt en snelle verzending.

Helaas was het bloesje te groot. Ook retour gaat prima.

Keurig en lief ingepakt

Keurig en leuk ingepakt. Vol doet aan mijn wens.

Goede prijs voor een mooie trui!

Een mooie trui besteld. Snel geleverd inclusief een kleine extra attentie. Kom hier zeker nog eens terug!

Vlotte bestelling, maar langzame retour afhandeling

Het bestellen ging vlot. Maar in mijn geval ging er iets retour. We zijn nu een week verder. Maar nog geen geld ontvangen.

Snelle levering met leuk presentje

Zeer tevreden!

Snelle en goede levering

De kinderkleding die ik bestelde was helder en duidelijk te bestellen en de levering was snel!

Snelle levering.

Wat ik ervan verwachtte, was het ook.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!