Snel en netjes geleverd

Geweldige service en producten

Snelle bezorging, uitstekende klantenservice en mooie kleding!

Leuke kleding en niet geheel�

Leuke kleding en niet geheel onbelangrijk leuke prijzen!

Dik tevreden

Leuke kleding, gevarieerde merken van goede kwaliteiten altijd leuk verpakt!

Heel tevreden over mijn aankoop

Mijn bestelling was snel geleverd ondanks de drukte van de kerstdagen. Het was keurig en feestelijk verpakt. Ook was mijn zijden jurk met 50% korting gekocht dus voor een mooie prijs had ik een superjurk!

uitstekend bestelling zeer snel gekregen

uitstekend bestelling zeer snel gekregen

Na bestelling werd het supersnel�

Na bestelling werd het supersnel geleverd , helaas paste het jasje me niet dus weer terug gestuurd en het geld ook weer razendsnel ontvangen . Prima

Goede en snelle service

Fijne winkel met mooie kleding

Fijne winkel met mooie kleding. Goede service ook!

Snelle levering, goede communicatie. Goed product. Zelfs nog een kleine attentie ontvangen, erg leuk!

De kleding was superleuk verpakt en�

De kleding was superleuk verpakt en snel bezorgd! top.

Top service! Snelle levering en keurig verpakt!

Heel divers aanbod van mooie merken

Heel divers aanbod van mooie merken, vlot geleverd

super shop!

Leuk bedrijf met mooie selectie aan kleurige kleding en accessoires. Snel en netjes verzonden en fijn kunnen betalen met afterpay. Zeker aan te bevelen!

Over Hippe Kippe zelf niets dan goeds. Alleen de bezorging door PostNL haperde (kerstdrukte waarschijnlijk). Een medewerkster van Hippe Kippe heeft meteen na mijn melding actie genomen, en de volgende dag was het geregeld.

Fijne website snelle levering Top

Fijne website snelle levering Top

Snelle levering en duidelijke website

Superfijne webshop

Superfijne webshop, supreservice.

Prima service. Geen opmerkingen

Laarzen besteld. Volgende dag in huis. Heel blij en tevreden

Blij met mijn Blutsgeschwister vest�

Blij met mijn Blutsgeschwister vest echt geweldig. Snelle levering en zelf aangeven wanneer ze deze kunnen leveren. Ook betalen via Afterpay is een voordeel.

Na bestelling geplaatst te hebben

Na bestelling geplaatst te hebben, de volgende dag al in huis. Super blij met mijn aankoop.

Net bedrijf

Net bedrijf. Pakket goed verzonden. Jammer van de verzendkosten retour.

snelle, keurige levering

snelle, keurige levering

Mooi product

Mooi product. De kleinkinderen vonden de afbeeldingen op de RICE bordjes heel mooi

Prima service.

Prima service.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!