De levering is altijd heel snel jullie zijn aan de top

snel

snel, netjes, duidelijk

Duidelijke site

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Snel en duidelijke mails over de voortgang van de levering. Gezellige verpakking van je bestelde spullen.

Prachtig fijn gebreid truitje met scitterende herfstkleuren

Mooi kort truitje. Leuk op rok of wijde broek. Fijn gebreid materiaal Mooie kwaliteit, mooi model

Super geregeld

Super geregeld! Snelle levering, goed verpakt! Aanrader!

Een mooie collectie

Een mooie collectie! Bestellingen lopen vlot en producten voldoen aan verwachtingen. Altijd leuk om een pakket te ontvangen.

Geweldig! Kon mijn product omruilen zonder verzendkosten en ging supersnel

Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering en netjes ingepakt. Ook een boodschappentas van King Louie gekregen. Heel attent!

Snelle levering. Als kadootje verpakt, super.

Leuk en breed assortiment, mooi en goed verpakt en snel verzonden!

weinig info op de site

het rokje dat ik besteld heb is heel leuk. Ik heb hem nu aan! Jammer dat er geen info op jullie site stond over het materiaal, wasvoorschrift, niet meer foto's etc. Die info heb ik op de site van de leverancier opgezocht. Bezorging ging goed.

Leuke webshop

Twee truien gekocht met een leuke korting. Jammer was het alleen dat er ��n te klein was en er geen grotere maat meer op voorraad was. Retour kosten zijn voor eigen rekening, snap het wel maar dan bestel ik toch eerder bij een site waarbij dit niet geldt omdat het altijd kan voorkomen dat een artikel kleiner uitvalt (of groter).

Super snel en vriendelijke service

Prima kwaliteit en vlotte afhandeling

Prima kwaliteit en vlotte afhandeling

Onlinestore van hoog niveau

Uiitstekend

Uiitstekend. Snel verzonden en netjes verpakt.

Snelle service en super mooie kleding.

Snelle service en super mooie kleding.

Zoals mag worden verwacht.

Komt beloften na, prima jas ontvangen, op tijd. Leuk kaartje erbij.

Verkopen mijn favoriete merk�

Verkopen mijn favoriete merk Blutsgeschwister. Voor het eerst nieuw besteld en wat een mooie pasvorm en kwaliteit. Vrolijke verpakking en snel bezorgd. Volgende keer bestel ik daar

Supersnelle levering

Goede website, snelle levering. Goed verpakt en leuk kaartje erbij!

Hartelijk dank voor de inspanning want het verloren pakketje is terecht.

Heel fijn voor de inspanning, de moeite gedaan te hebben want het pakketje is terecht. Daarvoor hartelijk bedankt. Ik heb de boze mail verwijderd en vervangen door een VEEEEL betere mail. Lieve L.

Catarina Martins laarsjes

Laarsjes zitten uitstekend. Duidelijke website, bestelling is snel binnen, zoals beloofd.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, fijne, overzichtelijke website, altijd een feestje om uit te pakken.

Snelle levering, leuke persoonlijke boodschap/ attentie. Fijn bedrijf!

zeer snelle levering!!

zeer snelle levering!!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!