Duidelijke site Makkelijk bestellen Snelle levering

Goede leveringen

Snel geleverd en mocht er toch een retour zijn, dan wordt deze tot nu toe goed verwerkt.

Snel geleverd en leuks verpakt!

Effectief

Snel , goed

De jas was snel geleverd en mooi ingepakt, was een cadeautje.

Super snelle levering

De bestelling was de volgende dag al in huis!

Fijne winkel

Top winkel en service

Geweldig!

Snelle levering van de perfecte broek, goed verpakt! Dank!

Snelle en goede aflevering

Pakketje was heel netjes verzorgd, en de zending goed te volgen met Track en trace.

Bevalt goed.

Alles altijd goed.

Prima kwaliteit en bezorging

Snelle levering van een mooi product.

Goed verpakt product snel geleverd . Ga zeker weer bestellen .

Snel en goed geleverd

De bestelling werd snel geleverd en het retourneren gaat kosteloos en heel eenvoudig

Snelle en vlotte levering! Gratis verzend en retourkosten!

Top levering product,super verpakking

Snelle koppelijg

Super snelle service

Vlotte manier van reageren zowel met toezenden als mail beantwoording. Chapeau en hou dit vast

Helemaal goed

Snelle verzending, leuk verpakt. Jammer dat de kleur en de col niet goed was. Retourneren gaat makkelijk en snel. Alles is weer verwerkt. Hopelijk de volgende keer weer wat wel goed is.

hele fijne webshop met een prettige klantenservice

Ten eerste al heel fijn dat jullie ook andere jurken hadden van Kdesign.. De Meeste winkels hadden allemaal veel de zelfde jurken van dat design maar jullie hebben ook andere in het assortiment . Dat vond ik erg prettig .. Maat was helaas aan de grote kant , dus omruilen en dat is ook super gegaan en goed geregeld Werd allemaal snel en netjes geleverd en afgehandeld. ja hier zal ik vaker bestellen

Alles goed afgehandeld

Snel ontvangen. Helaas was de kleding niet wat ik verwacht had. Terugsturen ging er makkelijk en snel. Zal zeker nog eens wat bestellen

Was precies zoals ze het product omschrijven.

Snelle service, verkeerde kleur

Afhandeling onlinebestelling verliep goed en snel. Echter verkeerde kleur: beige besteld en kreeg cappuccino. Geen instructie bijgeleverd voor mogelijke retourzending. Heb product maar gehouden.

Snel geleverd wat ik besteld heb, zoals het hoort, dus.

mooie producten/merken * snelle communicatie * snelle levering * goed verpakt - echt een cadeautje

Helaas heb ik de producten toch moeten terugsturen, omdat ze te groot waren en anders bleken 'te staan' bij mij dan verwacht

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!