Super snelle levering

Super snelle levering, netjes ingepakt en ik ben erg blij met m�n leuke jurkje en hele fijne slippers!!

snelle levering met een leuke attentie!

snelle levering met een leuke attentie!

Account aanmaken en bestellen op pc was even lastig Bestellen op telefoon ging goed Levering volgens afspraak dus goed Betalen via aftherpay prettig

Snel en keurige levering

Snel en keurige levering

Hippe kippe rocks

Snelle levering, mooie kleding.

Als verrassing zat er chocolade bij

Als verrassing zat er chocolade bij Erg leuk en attent !!

Super service

Super service. Jasje wat ik had besteld was te klein. Gebeld met de klantenservice voor een grotere maat. Ik kreeg een retourlabel en nieuwe levering was een paar dagen later. Tot mijn verrassing met een lekkere reep Tony Chocolonely.

Prima verzending!

Prima verzending!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Gauw verstuurd met leuke aardigheidjes�

Gauw verstuurd met leuke aardigheidjes erbij verpakt.

Een tevreden klant !

Snelle levering en keurig ingepakt ! Je word goed op de hoogte gehouden over je zending

Beoordeling

Echt super blij met mijn slippers, het enige wat jammer was is dat ik de slippers zondag heb besteld en pas woensdag binnen kreeg. Dus best een lange levertijd.

Vielen vielen Dank

Vielen vielen Dank! Toller Service- auch nach Deutschland. Danke!

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Snelle retour afhandeling

Schoenen helaas pasten ze niet ?? maar meteen retour gestuurd en direct geld terug ??

Snelle aflevering

Hippe Kippe levert snel!

Bijzonder tevreden

Het is nu de 3de x dat ik bij Hippe Kippen bestel en ben hier zeer tevreden over. Snelle levering, mooie producten. En dit keer zelf een extra attentie!

Tevredenheid

Positief over dit bedrijf, snelle levering. Goede website!

Het product correspondeert heel goed�

Het product correspondeert heel goed met de foto die ik er van zag, was met een dag in huis. Wat ik ook prettig vindt is dat jullie gebruik maken van after-pay, daar ik niet gewend ben iets online te bestellen. Dit was een prima ervaring!

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service, zowel bij bestellen als retourneren!

Leuke webshop

Leuke webshop, leuke kleding en vlotte levering

Supersnelle verzending!

Supersnelle verzending! Jammer is dat er zelf betaald moet worden voor het retourneren.

Geweldig jurkje besteld. Zit als gegoten. Netjes verpakt en snelle levering.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!