uitstekende klanten service

uitstekende klanten service. zeer snelle bezorging

Als een kado voor mezelf!

Ik ben tot nu toe erg blij met mijn aankopen bij Hippe Kippe, het voldoet aan de verwachting en het wordt netjes en snel geleverd. Voor mij is het echt als een 'kadootje '.

absolute aanrader

Goede website, snelle levering en prima service

Eindelijk een thermoskan gevonden die�

Eindelijk een thermoskan gevonden die anders is dan alle anderen. Super blij mee.

Zeer goed.

Netjes ingepakt verzonden. Zeer snelle levering. Mogelijkheid voor afterpay.

Tevreden klant

Bij jullie site heb ik een jurk van Blutsgeschwister besteld. Keurig op tijd geleverd. Afbeelding van de jurk is exact zoals hij er in het echt uit ziet. Een tip : Een maattabel zou wel handig zijn (ieder kledingstuk van elk kledingmerk is weer anders en ik heb nu de maattabel van de Blutsgeschwister website zelf gebruikt om de juiste maat te vinden). Het was voor mij wat gokken welke maat ik anders moest hebben. De jurk was ook nog eens leuk verpakt.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima webshop

Prima webshop. Vlotte aflevering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit, draagbaar en soepele kleding.

Snel en leuk verpakt !

Snelle levering, leuk verpakt, persoonlijke touch !

Ben zeer tevreden over hippe kippe

Ben zeer tevreden over hippe kippe

Nette service

Snel correct mooi ingepakt

Snel correct mooi ingepakt, na overleg telefonisch mail gekregen met de gemeten maat van een andere maat blouse. Daarop het ruilen in gang gezet. Ik wacht nu op het andere artikel

Leuke kleding

Leuke kleding, prima website en snelle levering.

Leuke collectie en snel in huis!

Leuke collectie en snel in huis!

Leuk aanbod

Leuk aanbod, makkelijke site en snelle en nette service

Laarzen

Hoi, ik heb mooie rode laarzen gekocht....alleen nooit een reactie op mijn mail over de groene laarzen gehad. Dat kon dus beter, maar verder heel tevreden!

Great service

I received a great service and they were very helpful and friendly! I would definitely recommend it to everyone.

Zeker tevreden

Meteen de volgende dag besteld. En had nog eens lekkere chocola erbij gekregen. Super leuk !

Super site

Super site. Goede en snelle levering. Prima service.

Beperkte vooraad en geen gratis retour

Helaas artikel snel uitverkocht in gangbare maten. En jammer genoeg geen gratis retour.

Fijne webshop

Fijne webshop, groot aanbod, snelle levering.

goede service

goede service! Ik heb al meerdere keren besteld bij Hippe Kip en ben erg tevreden!

Super slecht Klantenservice

Super slecht Klantenservice. Artikelen besteld die niet compleet waren en keihard liegen dat wel in de doos zat!! Toch betaalt voor iets die ik nooit had ontvangen!!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!