Heel snel en goed!

Heel snel en goed!

Snelle levering. De retour werd netjes en snel afgehandeld.

Rondom tevreden

Duidelijke foto's (kleuren, structuur materiaal) en beschrijvingen, snelle levering op PostNLpunt naar keuze. Rondom tevreden!

bestelling kapot. Geen compensatie.

mijn bestelling Tony Chocolonely was zonder enige zorg ingepakt. Gewoon zo in de envelop gesmeten. Gevolg was dat alle 5 de repen aan gruzelementen was. Als compensatie kreeg ik 10% korting op de volgende bestelling. Meer niet....

Hippe Kippe is een top website!

Hippe Kippe is een leuke website! De levering is snel en goed. Mooi verpakt, net een kadootje. De kwaliteit van de kleding is erg goed!

Vlotte levering

Vlotte levering. Goed product!

snelle levering en goede collectie

snelle levering en goede collectie

best service!

best service!

Aanrader!!!

Altijd een snelle en goede service. Leuke collectie met mooie items.

Super leuke winkel.

Geweldig assortiment en hele correcte verzending van de bestellingen, het is een feestje om uit te pakken.

Snel en met een leuk aandenken naar mij�

Snel en met een leuk aandenken naar mij verstuurd!

Supersnel en supervriendelijk!

Supersnel en supervriendelijk!

Erg tevreden over mijn aankoop bij�

Erg tevreden over mijn aankoop bij Hippe Kippe. Mooi assortiment qua merken, snelle levering en fijn dat er verschillende betaalmogelijkheden zijn. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

goede service bij de bestelling en�

goede service bij de bestelling en verzending van het pakket, enige minpunt is het retourneren....

Snelle service, duidelijke website

Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit, snelle service

Uitstekende service

Prima service; snelle levering. Mis alleen een duidelijke beschrijving van hoe de kleding valt. Bijvoorbeeld valt ruim; neem een maat groter oid

goede snelle service!

goede snelle service!

Alleen maar goed

Alleen maar goed. Snelle service!

Snelle levering. En het was mooi en met zorg ingepakt in vloeipapier met logo. Het leek wel een kadootje!

Fijne webshop met super mooie�

Fijne webshop met super mooie collectie, ik ben zeer tevreden!

Snelle correcte levering van mooie�

Snelle correcte levering van mooie kleding!

Alles super

Kaufe sehr gerne wieder bei Ihrem Shop

Pakketje is zeer snel en in goede orde ontvangen

Snelle levering keurig

Snelle levering keurig

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!