Snelle en keurige bezorging van het bestelde

Goede communicatir

Leuke verpakking bij online bestelling

Leuk jasje

Twijfelde over de maat. Gebeld. Kreeg goed advies. Jas was snel binnen en paste heel goed!! Al met al een heel goede ervaring!!

Vandaag bestellen morgen bijna altijd al in huis

Snelle levering en mooi verpakt. Erg blij met de mooie jas

Snel geleverd leuk kaartje met iets lekkers erop super

Snelle service, goede communicatie

Ik kreeg mijn bestelling vlot binnen met een leuke persoonlijke noot. Retourneren gaat ook makkelijk.

Leuke shop. Retourkosten en verzendkosten betalen

Hele gave broek besteld. Met een lief snoepje werd deze keurig toegezonden. De broek bleek te klein. Ik heb 7,90 totaal betaald voor het verzenden en de retour. En geen broek. Dat bedrag vind ik Aan de hoge kant .

Dat is zeer goede bedrijf.

Snelle levering, leuk ingepakt!

Snel geleverd en fijne overzichtelijke site!

Goed en snel geregeld!

Het pakketje is snel en mooi verpakt verstuurd. Ben heel blij met het jasje.

Fijne winkel

Hebben DNM Pure broeken die met lengte gelukkig lang genoeg zijn voor lange benen.

Snelle verzending en geweldige collectie

Snelle verzending en mooie webshop! Een cadeautje om uit te pakken met een persoonlijke groet! Helemaal leuk en top! ♥️

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen, geld kwijt en ik moet maar wachten… hele slechte service

Perfect !!!!

Besteld, en de volgende dag in huis. Retourneren ook perfect geregeld.

Super netjes en snel

Snelle levering.. netjes verpakt en altijd leuk met snoepje erbij.. ik hou dr van!

heel goed

de bestelling is prima verzorgd en keurig op tijd geleverd

Service top, bezorging snel!

Mijn eerste keer met hippe kippe is mij echt heel positief bevallen! De bezorging was de volgende dag al, en de service die zij hun klanten bieden is echt top! Zal hen zeker aanraden bij vrienden en familie! En ook zeker zelf nog vaker bestellen bij hippe kippe!

snel geleverd

ik wist al wat ik wilde dus was eenvoudig jullie hadden het nog

snelle levering, helder communicatie en mooie kleren!

Ik kwam via via bij Hippekippe terecht, maar vond het een topervaring

Mooie kwaliteit,snelle levering en leuke kleding

Bij hippekippe bestel je super leuke kleding met n snelle levering top bedrijf

Late levering en niet op voorraad

Zondag besteld, woensdag krijg ideeën mailtje dat iets niet op voorraad is en of ik dan nog wel de bestelling wil. Dit vond ik overige wel heel goed want nu kon ik de bestelling meteen annuleren. Adverteer niet met voor 17.00u besteld, zelfde dag Verzonden als je dit niet waar kan maken. Wel leuke kleding op de site!

Besteld en andere dag in huis Heel netjes verpakt, Een mooi kaartje erbij met een snoepje. Dankjewel

Overzichtelijke website

Goede aanbiedingen en net even wat andere merken ,die je niet overal tegen komt ! En wat een vlotte reactie en bezorging en goed en leuk verpakt met een kleine attentie !

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!