Nettjes vrrzorgd verstuurd.

Snel geleverd en retouren snel verwerkt.

Ondanks dat het sale is heb ik binnen een dag mijn bestelling ontvangen, helemaal top. De artikelen die ik retour gestuurd heb zijn ook snel verwerkt en het bedrag terug gestort. Een top ervaring.

Snelle levering mooie blouse

Snelle levering en mooie blouse

Snelle levering goede communicatie

Positief, ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering, duidelijke communicatie en mooie kwaliteit product. Zeer tevreden!!

Ik was in de winkel in Terborg en werd daar goed geholpen. Van een jumpsuit hing mijn maat niet in de winkel en heb ik het besteld. Deze was er ook heel snel.

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling, zowel bestellen als retourafhandeling!

Super snelle levering. Fijne servise. Bestel hier vaker Echte aanrader

Snelle levering en mooi verpakt!

Heel erg tevreden!

Goede en snelle service.

Snelle verzending 1 artikel retour gestuurd en telefonisch contact gehad. Dit werd snel, vriendelijk en goed (meegedacht) afgehandeld. Verdere producten naar verwachting.

Twee keer product niet op voorraad

Twee keer was het product niet op voorraad, terwijl de site aangeeft dat het wel op voorraad is. Je kunt dan het hele bestellingstraject afronden, betalen etc. En na drie uur krijg je een mail dat het product niet op voorraad is. Dit is me twee keer gebeurd. Heel teleurstellend.

Gemakkelijk te bestellen en snel in huis. Moest wel even zoeken naar de bestel bevestiging, deze kwam namelijk in mijn spam terecht

Snelle correcte service, mooie prijs/ kwaliteit.

Je krijgt waar voor je geld. Snelle afhandeling, netjes verzorgt met een persoonlijk tintje afgeleverd.

Hele mooie winkel en super goed geholpen

In de winkel super goed geholpen! Mooie kleding en een mooie winkel zeker de moeite waard om eens te kijken

Snelle levering prachtig verpakt

Bestelling snel geleverd en zo leuk verpakt een cadeautje. Ook retour zending snel afgehandeld. Dikke tien!

Fijne website snelle service

Gebruiksvriendelijke website. Fijn dat producten in je winkelmandje blijven staan als je niet direct besteld. Sneller verzending en leuk verpakt!

Snel en goed

Snel verzonden, goed ingepakt, prijs lager dan de webshop van het merk

Snelle levering met zorg verpakt!

Mooie merken uitstekende service. Keurig netjes ingepakt.

Zeer slecht!

Voorraad niet bijgewerkt. Trui besteld die na betaling niet te leveren bleek te zijn. Had bijpassende broek besteld, die ligt nu in de kast......

Mooie jurk, snelle levering en goede service

Mooie jurk, snelle levering en goede service

Geweldige collectie, snelle verzending

Hippe Kippe heeft een geweldige collectie met mooie merken als Margot en Studio Anneloes. Verzending gaat snel en indien onverhoopt nodig, gaat de retour ook makkelijk.

Keurig geregeld

Netjes verpakt en snelle verzending

Prima sevice

Het artikel werd snel geleverd!

Snelle levering en een leuke attentie!

Vlotte levering en een leuke attentie wat maakt dat ik het als erg plezierig heb ervaren!

Snelle levering. Mooi verpakt. Makkelijke retourprocedure. Gratis terugsturen.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!