Snel

Website overzichtelijk, makkelijk bestellen en snel geleverd. Ook bij retour geld binnen korte tijd teruggestort. Ga hier vaker winkelen.

Tijdens sale kopen, niet handig.

Ik had 2 items uit de sale gekocht en 1 nieuw item. Na 7 dagen kreeg ik mail dat de sale items niet meer voorradig waren en heb ik alleen het nieuwe item ontvangen. De waarschuwing stond er al dat een en ander langer kon duren. Het geld terug duurde 2 dagen. Mooie site met mooie merken. Ik kom zeker terug, maar niet tijdens de sale haha!

Mooi verpakt binnen gekregen

Fijne ervaring , grote keus en mooie prijzen in de sale !

Fantastich!

Zeer goede correcte en enthousiaste aflevering van mijn aankoop! Ik ben om en van de site ben ik blij verrast!!

Jurk paste helaas niet ,het retourneren ging makkelijk en zonder problemen!!

Op hippe kip kan je rekenen

Altijd snelle levering, netjes ingepakt, kortom ik koop er graag

Geweldig!!

Mijn bestelling was de volgende morgen al binnen!!

Topservice

Vlotte betrouwbare levering en afhandeling ookbij een retour top!

Snelle en betrouwbare levering en ook bij een retour zending snelle verwerking top!!

2 augustus bestelling geplaatst nog totaal niets gehoord of onderweg.

Geen communicatie over de status. Helemaal niets gehoord. Bestelling is geplaatst op 2 augustus en zijn nu 6 dagen later.

Snelle bezorging, prima service!

Snelle bezorging, goede communicatie: van bestelling tot bezorging, je krijgt verschillende mails die je op de hoogte te houden van het proces.

Leuke merken in de opruiming

Ik had 3 kledingstukken besteld en betaald. Bleek later 1 item niet in mijn maat meer op voorraad te zijn. Kreeg ik netjes bericht van en een paar dagen later was het geld weer teruggestort. Liever had ik gehad dat ik het item niet had kunnen bestellen dan had ik iets anders uitgezocht. Vandaar 1 ster minder. Maar verder leuke kleren en site.

Snelle verzending, netjes verpakt, goede prijs in de uitverkoop

Snelle verzending, netjes verpakt, goede prijs in de uitverkoop, helaas nooit een bevestigingsmail van de aankoop, wel de mail voor beoordeling, raar. Op de website staat dat deze slippers maat 36 zijn maar het is 37. Ik koop altijd us 6 in Ugg. Dus er staat maat 6/36 op de website maar in werkelijkheid is het 6/37 en dat staat ook op de doos inderdaad.

Mooie webshop

Had een bestelling gedaan, keurig verpakt En ook nog een leuke attentie er bij. Zou deze webshop zeker aanbevelen, Niks op aan te merken

Ik was niet bekend met Hipp Kippe en heb voor de 1e keer besteld. De bestelling was snel geleverd en erg leuk verpakt. Echt een cadeautje om uit pakken!

Hele goede en snelle levering

Prachtige collectie.

Goede snelle levering

Goede snelle levering, mooie producten

Nette en snelle levering!

Leuke broek besteld, volgende dag al geleverd

Mooie kleding, leuk verpakt

Super snel en netjes verzonden

Super website . Voor de 1e keer een bestelling gedaan Alles keurig verpakt en een lief kaartje erbij . Echt aandacht aan besteed. Voor herhaling vatbaar. Dankjewel Hippe kippen!!

Zeer Betrouwbaar en snelle levering

Het was niet de eerste keer dat ik iets bij Hippe Kippe heb besteld. Mooie kwaliteitskleding en de levering is zeer snel en heel leuk en netjes verpakt. Met Track and Tracecode.

Snelle verzending, goede prijs

De broek kon ik met flinke korting in de sale kopen. Ik ontving het pakketje goed verpakt en snel in huis.

3 x iets besteld maar 3 x geannuleerd omdat het er toch niet was

Jammer als je 3 x heel blij bent met iets en het 3 x geannuleerd wordt omdat het toch niet op voorraad is.

1 dag levertijd, toppie

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!