Niet zo tevreden

Bestelling was 6 eurocent onder gratis leverbedrag ! Toch geen tegemoetkoming in de verzendkosten! Daar waar andere webshops toch soepeler in zijn , jammer !!!

kadootje

Snelle en zeer correcte levering. Het leek wel een kadootje dat ik mocht uitpakken toen ik het ontving.

Keurig ingepakt en goede sale

Leuk ingepakt, grappig met tekst op kaartje. Onze dochter was erg blij met gescoorde sale, voor haar werkstage mooie kleding nodig, maar voor student normaal niet betaalbaar. Met duidelijke foto’s goed te beoordelen, dus helemaal NIETS retour. We zijn uitermate tevreden!

Goede aanbiedingen en nette service

Mooie merkproducten voor zeer scherpe prijzen. De bestelling was netjes en verzorgd verpakt, met een persoonlijke groet en een kleine versnapering erbij. De producten zijn van goede kwaliteit en de werkelijkheid voldoet aan de foto van de webshop. Deze shop is zeker een aanrader. Ik shop hier heel graag.

Snelle levering, maar terugbetalen duurt nu al 16 dagen.

Beetje jammer. Betalen gaat heel snel, leveren ook maar terugbetaling duurt erg lang. Nog steeds niets ontvangen.

Leuke kwaliteit kleding en snel in huis !

Leuke kleding , goede kwaliteit en snel in huis ! Ook erg leuk ingepakt !

Voor het eerst bij jullie wat besteld.prima verzorgd.Ik blijf zeker bij jullie bestellen.

Slecht

Ik heb in januari een pantalon besteld maar kreeg een ander model dan dat ik dacht dat ik besteld had. Dus 30 januari 2026 retour gestuurd. Het retour pakket is op 31 januari 2026 door Hipp Kippe ontvangen en ik zou binnen 2 weken mijn geld retour krijgen. Na 2 weken helaas nog steeds geen geld retour dus maar even een mail gestuurd. Kreeg als antwoord terug dat ik mijn geld weer binnen 2 weken terug zou krijgen. Helaas zijn we 4 weken verder en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Mijn geduld is ten einde. Dus vandaar deze slechte review.

Goede aankoop

Blij met m'n nieuwe rok

Super blij met Jas

Ik zag een jas online bij HippeKippe. Nog nooit van gehoord hier in noord Holland. Snel wat reviews bekeken. Die waren positief en dus de jas besteld. En tot mijn verbazing had ik hem de volgende dag al in huis. Ik ben ontzettend blij en tevreden!

Geld retour duurt ontzettend lang

Ik ben niet van de slechte reviews maar hopelijk word ik nu wel gehoord. Snel verzonden en netjes verpakt maar als je een retour zending doet is het helaas tergend langzaam. Ik ben inmiddels al sinds 31 januari dit jaar aan het wachten op mijn geld. Ik snap dat het druk is maar op een gegeven moment houdt het op.

Zeer snelle levering! Goed , leuk en persoonlijk verpakt!

Leuke wenwinkel

Mooi overzichtelijke website snelle levering zeer tevreden

Snel geleverd, behulpzame medewerkers in webshop

Snelle levering!! Helaas had ik de verkeerde maat besteld twijfelde tussen M of S. Had maat M besteld en helaas te groot. Ik heb 3 sterren gegeven omdat mijn retour op 13/02/26 is ontvangen daar heb ik ook netjes bevestiging van gekregen maar de terugbetaling heb ik nog steeds niet ontvangen, das jammer.

Snel en erg leuk verpakt ontvangen. Top!!

Snel en erg leuk verpakt ontvangen. Top!!

Slechte nazorg

Mail gestuurd met foto’s van kleine beschadiging na het ontvangen van mijn bestelling. Duurde meer dan een week voordat reactie ik eindelijk reactie kreeg, echter was het geen antwoord op mijn vraag. Aan de hand daarvan nogmaals mail gestuurd, tot op heden nog steeds geen antwoord.

Bestelling prima verzend verpakking teleurstellend

Bestellen ging prima Ontvangen de dag erna Verzend verpakking zeer goedkoop in een zak waar een €200 blazer in zat en helemaal onder de kreukels Zo verpak je een dure blazer van €200 niet Dit zou in een doos verpakt moeten worden zodat het tijdens het verzenden niet kreukelt

Snel

Snelle verzending in een mooie verpakking!

snelle levering, netjes verpakt, erg klantvriendelijk.

snelle, levering, netjes verpakt, erg klantvriendelijk.

Top levering

Top levering

Vooraf nog even gebeld en het juiste advies gekregen om te kunnen bestellen. Ik ben super blij met mijn jas.

Super mooie kleding goede service

Kleding met zorg ingepakt

Leuke top gekocht. Netjes en mooi ingepakt.

Geweldig goed

Leuke broek Snel kunnen aandoen door snelle levering Hoe geweldig is dat

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!