Heel Goed

Snelle levering, en attente verassing erbij

Snel en goed

Fijne rok, die elders duurder was had ik super snel binnen!

Snel en persoonlijk

Op zoek naar iets specifieks kwam ik "toevallig " uit bij Hippe Kippe na googlen. Zij verkochten wat ik zocht, dus besteld. Twee dagen later in huis. Leuke verpakking, persoonlijke note op het kaartje en niet geheel onbelangrijk...blij met mijn aankoop

Mooie kleding, goede service

Mooie kleding, goede kwaliteit, super service!

Goede service, ruim aanbod!

Snel verzonden, maar ook de retour verloopt soepel.

Ik kijk altijd eerst op jullie website !

Mijn ervaring is zeer prettig met Hippe Kippe . Service is perfect en telefonisch goed bereikbaar . Ik ben blij dat een vriendin mij op jullie bedrijf attent maakte . Echt jullie zijn een mooi voorbeeld van een gebruiksvriendelijke, goed ingerichte webshop .

Helemaal top.

Goede ervaring.Enfijn jullie verkopen maatXS.

Super snelle service

Super snelle service.

Snel, goed en zorgvuldig ingepakt

Keuze maken is makkelijk, proces verloopt soepel, bestelling werd snel bezorgd en het was zorgvuldig ingepakt.

Fijne webshop met ruim assortiment

Bestelling is snel en goed geleverd. Helaas bleek het vest te groot en de retourprocedure is duidelijk.

Heel blij met de mooie jas en snelle levering

Goede service, snelle levering

Mooie producten, goede kwaliteit

Mooie collectie en goede service

Een hele fijne webshop en na de bestelling ontvang ik mijn pakketje meestal de volgende dag!

Snel en betrouwbaar

Goed en snel

Geen pakketje maar een kadootje

Snelle verzending en leuke verpakking. Echt een mooi ingepakt kadootje met een persoonlijk berichtje! Wat ik jammer vind is dat de materiaalsamenstelling van een artikel vaak niet in de webshop vermeld staat.

Prima geregeld

Snel binnen Ben zeer tevreden

Snelle levering en leuk ingepakt

Het paaltje was de volgende dag al binnen en was zeer leuk ingepakt. Het was echt of je een cadeautje open maakte.

Snelle levering , goed verpakt

2 jasjes besteld. Snelle levering, mooie jasjes, en hele scherpe prijs. Nergens goedkoper gezien.

Goed bedrijf

Komt z'n afspraken na.

Ik heb telefonisch contact gehad omdat de bestelling online van mijn kant niet goed ging , De dame genaamd Roos heeft meegekeken en advies gegeven op een nette , vriendelijke en professionele manier . Ik had de bestelde items heel snel en netjes in huis met een lief begeleidend briefje en snoepjes bijgevoegd , een stukje extra aandacht naar de klant .Chapeau voor Hippe Kippe ik ga zeker de winkel ook fysiek bezoeken .

Snel!

Ik heb een bestelling geplaatst, deze is heel snel geleverd. Ik heb wat artikelen geretourneerd en de volgende dag kreeg ik al een retourbevestiging! Ze handelen zeer snel, erg prettig!

Zorgvuldig en prettig zaken doen

Zorgvuldig en respectvol. Snelle verzending en super goed en vooral duidelijk en helder retour systeem indien nodig.

Leuke kleding, snelle levering voor goede sale prijs.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!