Snel levering

Netjes en snelle levering

Snel geleverd. Netjes verpakt.

GEWELDIG

Mijn bestelling was heel mooi, helaas te groot, ik heb gebeld omdat ik online retouren niet voor elkaar kreeg. Heel goed geholpen en supersnel mijn geld terug gestort. Ik bestel zeker weer als ik iets leuks zie.

Prima geregeld en snelle levering.

Snelle service! Mooie kleding:)

Snelle service, binnen 1 werkdag binnen!

Maat te klein besteld, dus opnieuw besteld in maat groter en tegelijk terug gezonden. Binnen 1 dag was de nieuwe broek binnen naar volle tevredenheid van mijn dochter!

Makkelijk te navigeren site en snelle afhandeling

Goede service, van bestellen tot retour. Helaas stuurde ik het terug, maar dat is keurig afgehandeld!

Fijn bedrijf, snelle verzending en geen kosten bij een retourzending. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

Super snel geleverd en mega mooi kleed, ik shop zeker nog bij jullie!

Goede service snelle verzending, kan niet beter Perfecte!

Snelle afhandeling, ook als je iets retour stuurd!

Prima tijd Geen min punten

Heel fijne webshop

Snelle service en altijd een klein schattig cadeautje bij de bestelling. Veel keuze, mooie merken en in de sale altijd goedkoper dan ergens anders.

Uitstekend verzorgd!

Goed contact, ook telefonisch! Verzorgd en leuk ingepakt. Heel persoonlijk, ook online❣

Vlotte levering

Mijn bestelling heel vlot in huis! Goede website.

Super goed

Leuke mode en betrouwbaar

Fijn bedrijf ik koop er graag.

In de uitverkoop een prachtige jas online besteld. Zeer snelle levering met een persoonlijk kaartje wat zeer werd gewaardeerd.

Bestelproces moeizaam

Mijn eerste bestelling liep vast op de betaling, kan gebeuren. Gebeld, netjes te woord gestaan en een nieuwe bestelling geplaatst. Daarvan kwam een bevestiging, maar verder niets meer. Zelf na 3 dagen gemaild wanneer bestelling verzonden zou worden, toen bleek een deel niet op voorraad. Dar kan in mijn beleving echt niet meer tegenwoordig, plus dat ik er zelf achteraan moest. Jammer.

Correcte levering

Correcte levering

Goed!

Met zorg verpakt. Voor herhaling vatbaar. Bedankt

Besteld en volgende dag al in huis! Ook ff gecheckt maar is prima in orde! Ook een erg leuke verpakking..

Alles precies zoals afgesproken en lekker snel!

Cambio broekje, binnen een dag bezorgd. Top!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!