Vlotte levering!

Leuk aanbod van kleding en een vlotte levering!

Goeie levering, komt afspraken na!

Fijn bedrijf om iets te bestellen, goeie levering met ook nog een leuke attentie, echt top!

Super tevreden met deze shop. Altijd de leukste kleding en snel geleverd. Top!

Tevreden klant

Mooie merken, veel aanbod in elke prijsklasse. Altijd snel verzonden en eventuele retouren snel verwerkt. Op dit moment is er geen andere webshop die aan al mijn wensen voldoet.

Heel snel verzonden. Prachtige jurk.

Ook bij probleem wordt er snel gereageerd.

Prachtige kleding conform aanbod

Prima ervaring. Mooie kleding. Vriendelijke klantenservice. Voor 17.00 bestellen en volgende dag geleverd, lukte niet. Er kwam een dag bij. Vandaar geen 10.

Goede en snelle service!

Prima site. En snelle

Ik moest helaas de jurk retourneren, en zelfs dat ging prima en snel

top winkel

Klantvriendelijk en leuke kleding.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, gemakkelijk retour, vlotte terugbetaling, alles wat je van online kopen verlangt

Snel geleverd en vriendelijk

Fijne webshop met snelle verzending.

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekende levering en service

Bestelling netjes geleverd en geen moeilijk gedoe als je iets wil retourneren.

Gewoon top!

Alles ging heel soepeltjes! Ga er zeker nog eens bestellen!

Snelle service en leuke verpakking met persoonlijke noot

Het pakje kwam al snel binnen. Super service

Teverden

Mooie kleding en snel inleveren.

snelle levering, product als verwacht

uitstekende service

Mijn bestelling was er heel snel. Helaas te klein, direct teruggestuurd en ook weer heel snel alles geregeld. Fijn bedrijf.

Goede webshop

Goede service, snel bezorgd

Ik ben heel blij met Hippe Kippe. Snel bezorgd en ook retour snel geregeld. Plus geen retour kosten

Snel

Snelle levering en alles snel en duidelijk!

Voor herhaling vatbaar!

Uitgebreide collectie, vriendelijke en adequate klantenservice, razendsnelle levering. Helemaal niets aan veranderen dus.

Gave merken en snelle levering

Voor het eerst wat besteld bij Hippe Kippe. Wat een gave collectie! Levering is ook hartstikke snel, dus ik ben heel blij met deze ontdekking.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!