Snelle super service

Super service

Heel fijne webshop en mooie kleding

Toppie !

Prima!!@

Alles word snel en goed geregeld

Leuke site Makkelijk bestellen Snel bezorgd.

Fijne website.

Zeer fijne website/winkel. Als het nodig is snel contact. Mooie merken, snelle levering en als cadeautje verpakt als je het thuis ontvangt.

Superfijne winkel

Leuk assortiment; snel geregeld, ik had pakketje in 24 uur. Was ook nog eens precies mijn maat. Ik kende hippekippe niet maar ga zeker vaker kijken

Fijne webshop met hippe kleding.

Fijne webshop met grote keus aan de nieuwste mode. Snel geleverd en perfecte service. Ik bestel hier al jaren.

Het jurkje wat ik besteld heb komt overeen met de afbeelding. Had het jurkje al snel binnen!

Snelle goede service

Na bestelling vrij snel in huis. Telefonisch goed bereikbaar. Goede service!

Super leuke kleren, snel geleverd

Snelle levering, goede service en leuke merken

Na bestelling de volgende dag al bericht dat het pakket klaar lag om opgehaald te worden. In de erg leuke winkel in Terborg nog even rondgekeken, wat een leuke merken verkopen ze.

Mooie gilet die je aan 2 kanten kan dragen.

Super snelle levering Hij zit perfect.

Mooie collectie, vlotte levering

Leveringen spoedig uit een leuke collectie.

Direct verstuurd en info mbt kleding klopt

Fijne website

De bestelling wordt snel en netjes verzonden, mooie kleding. Fijne betalingsmogelijkheden. Gewoon goed!

mooie items en snelle verzending

Duidelijke website met veel merken en supersnelle verzending,

Perfect geleverd

Mijn pakje was netjes ingepakt en er zat ook een leuke attentie bij.

Hele snelle levering en leuk verpakt!

Ze hebben een hele leuke collectie en leveren snel. Daarbij was de bestelling leuk verpakt en zat er voor mijn dochter een snoepje en ballon bij. Die was helemaal blij!

Snelle levering en lief verpakt

snelle levering, langzame retourverwerking

De kleding werd snel en netjes geleverd, echter de retourafhandeling laat (te) lang op zich wachten. Producten zijn al bijna een week lang weer terug bezorgd bij Hippekippe, maar nog steeds geen ontvangstbevestiging binnen. Dit vind ik nogal kwalijk.

Top webshop

Snelle verzending en zeer klantvriendelijk!

Mooie en netjes verpakt en snelle bezorging!!!

Super mooie jurken!!!! Prachtige stof en zijn net zo mooi als op de foto!!

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Geld terug

Goede service. Product was niet meer op voorraad en kreeg netjes een berichtje en m’n geld terug.

Ik bestel hier al een aantal jaar prachtige kleding voor mezelf en 2 dochtertjes. Kwaliteit van de kleding is top. En de service van deze dames is ook altijd top!

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!