Super fijn

2 minuten voor 5 bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Super fijn. Dochter vond dat het heel erg mooi ingepakt was.

Snel en netjes geregeld!

Fijne website, makkelijk bestellen en snelle verzending

Fijne webshop

Mooie artikelen, snel verstuurd en nooit gedoe met retouren. Perfect!

Super snelle levering en leuk verpakt

Ik had last minute een jurk nodig en bij Hippe Kippe was hij op voorraad. Voor 17;00 besteld en hij was er inderdaad de volgende dag! Heel erg leuk verpakt in papier met een leuke boodschap en lolly erbij.

Wat fijn dat er zoveel keuze is.

Goede merkkleding in de sale, daar word je toch blij van! De snelle levering in een vrolijke verpakking maakt het feestje compleet.

Schoenen zijn perfect

Vlotte verzending van de schoenen

Duidelijke site, goede keuzes qua kleding en snelle service. Ook nog eens mooi verpakt, zodat je het gevoel krijgt dat je een kadootje hebt ontvangen.

Product niet ontvangen

Aangemeld voor een maat die er niet meer was. Ik krijg een mail dat m’n maat op voorraad is en ik besteld gelijk m’n maat. Ik kijk later of mijn maat van de site af is en m’n maat is weg. Een bevestiging gekregen maar geen track en trace. Heb ik de volgende dag gebeld en zeg de klantenservice dat er iemand voor mij heeft besteld een avond van te voren. Dat klopt helemaal niet. Want nadat ik had besteld was die maat niet meer beschikbaar.

Mooie merken

Wel wat opdringerig in de winkel met helpen.

Het was mooiste pakket die ik heb gekregen. Dank U wel. Helaas moet ik mijn bestelling terug sturen.

Supergoed retourbeleid

Retourzending eenvoudig beschreven op website. Retourzending gratis. Binnen een dag bevestiging van retour.

Snelle levering met een lief briefje,super

Echt leuk zo'n lwuk briefje bij de bestelling. En een snelle levering, helemaal tevreden

Mooie artikelen, vlotte verzending en retour is makkelijk

Perfekte webshop een dikke 10

Snelle sevice

Goed.

Had hier sneakers besteld, maar omdat er precies op mijn kleine teen een dikkere naad zat, terug gestuurd. Afhandeling ging goed e snel!

Mooie prijs en snelle levering

Heel tevreden!

Snel geleverd en mooi product.

Mooie merken en snelle service

Webshop met diverse mooie merken. Erg snelle service, de volgende dag de bestelling al ontvangen.

Uitstekende website en verkoop proces

Goed verlopen, snel in huis ontvangen en goede weergave van het product op de website Zal hier zeker weer terug komen om te bestellen

Service gericht en snelle levering

Ontzettend mooie merken! Genoeg keus en snelle levering. Bij retour snel weer je geld terug. Top bedrijf!!

Gewoon goed

Snelle levering, mooi verpakt en kleding is prachtig.

Geweldige service

Vlotte levering van prachtige pantalon cambio

Klantvriendelijk,snelle levering

Altijd netjes en correct.

Fijne website. Veel keuze met mooie kleding. Ook handig voor mijn kinderen. Snel verzonden.! En makkelijk te retourneren

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!