Snel en netjes geleverd

Toppie

Makkelijke website om te bestellen. Snelle levering.

Snel en met een persoonlijke touch

Snel geleverd, mooi ingepakt en met een lief kaartje

Snelle levering,mooi ingepakt erg leuk om zo je pakketje te openen .

Fantastisch!

Prachtige items. Supersnel en netjes verstuurd!

Online prima

Vooral online oké om wat te kopen, fysiek de winkel in Terborg kom ik niet meer door 1 verkoopster die meer dan onbeleefd is. Verzending is niet zo snel als dat op internet vermeld staat. Voor mij deze keer geen probleem maar het zou beter zijn wanneer dit vermeld staat. Kleding is prima, goede kwaliteit, mooie merken.

Heel goed!

Snelle verzending en ook heel fijn, zeer snelle afhandeling van retouren!

Prachtig pak gekocht van Studio anneloes. Besteld, volgende dag al in huis. Wat een service. Leuk briefje en kleine cadeautjes erbij. Ik kom zeker weer winkelen

Betrouwbaar!

Snelle levering, mooi verpakt mooie collectie!

Wat een verassend liefdevol pakketje

Ik heb dit nog nooit meegemaakt maar het pakketje openen was al zo liefdevol! Verpakt in leuk cadeaupapier, daaronder weer een papiertje met een leuke tekst. En als toetje een leuk geschreven berichtje met snoep kersjes erbij. Ik raad hippe kippe echt aan. De levertijd was nu 1 dag, dus super snel. De broek van Geisha zat perfect! Dank je wel

Kadootje

Als kadootje verpakt zoals ik het ook met alles doe, ik ben er gek op!

Telefonisch contact gehad met ze, goed geholpen.

Snelle levering en de bestelling wordt met veel aandacht ingepakt.

Niets anders dan lof. De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en de verzending gaat zeer vlot.

Goed verzorgd en snel geleverd

Goede service snel geleverd

Bedankt voor de persoonlijke kaart en attentie

Goede service me heel verzorgd

Goede service me heel verzorgd

Veeel keus

Er is erg veel keus op de site, Snelle levering en retour sturen is ook geen probleem.

Onlangs een broek besteld, keurig verpakt, snel verzonden en ontvangen. Helaas was de maat niet goed, maar zal zeker nog eend een kijkje nemen op jullie site! Succes!

Leuk en met veel aandacht verpakt ...zag er gezellig uit. Complimenten ook voor de snelle levering. En het blousje is prachtig.

Snelle en goede levering

Levering was er snel En leuk verpakt !!!

Snel verzonden, mooi verpakt. Goede shop.

Prima service en snelle levering

Super gave schoenen besteld, waren ook snel bezorgd.

Assortiment

Groot assortiment aan mooie en hippe kleding. Snelle levering en mooi verpakt met een leuke attentie!

Snelle levering; goede communicatie.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!