Altijd goed en persoonlijk

Altijd goed, leuk en netjes verpakt. Heel persoonlijk. Mocht het niet goed zijn makkelijk retour proces. En achteraf betalen

Klopt met de afspraak

Klopt met de afspraak

Helaas kreeg ik het verkeerde product�

Helaas kreeg ik het verkeerde product geleverd waardoor ik het niet meer op tijd voor mijn vakantie binnen had. Na telefonisch contact wel het goede product ontvangen maar toen was het ondertussen wel goedkoper geworden voordat ik het zelf in huis had. Weer contact gezocht via de mail en ik zou begin van de week nog benaderd worden maar helaas nooit meer iets gehoord. Jammer dat kan beter!

H��l tevreden

H��l tevreden, snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijke noot. Hippe Kippe heeft een prachtige collectie en een goed werkende website.

blij met mijn bestelling

Al jaren bekend met de webshop hippe kippen (nog uit de tijd dat ik zelf een webshop had). Weer eens wat besteld en zoals in het verleden is alles goed verlopen. Blij met mijn bestelling!

Vlotte verzending

Vlotte verzending. Leuk verpakt.

Snelle levering. Movie kleding

Nette levering met een leuk presentje�

Nette levering met een leuk presentje erbij en retourzending ook goed afgehandeld.

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Top!

Snel en correct

Snel en correct! Ook aardig en hulpvaardig via de telefoon!

Hele snelle levering en de jas was top

Hele snelle levering en de jas was top

Snelle service en leuk verpakt

Snelle service en leuk verpakt. Kersje altijd lekker. Fijn extraatje.

Het was gewoon een goede ervaring

Het was gewoon een goede ervaring

Snelle verzending en heel leuk verpakt.

Snelle verzending en heel leuk verpakt.

Mooie jeans in de juiste maat.

Gelukkig had hippekippe nog jeans in mijn maat, meteen 2 gekocht. Heel blij mee. Bij sommige items mogen wel wat meer foto's getoond worden. Snelle verzending, met leuk briefje en attentie erbij.

Snelle levering, duidelijke site, keurig verpakt

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Fijne webshop

Fijne webshop, snelle levering.

Snelle verzending

Snelle verzending, was de volgende dag in huis! Blij met mijn jurk!!

snelle levering lief berichtje�

snelle levering lief berichtje bijgesloten

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Perfect!

fijne communicatie, alles ging goed, snelle levering. Helemaal top!

Goede ervaring

Goede ervaring Snelle levering keurig en correct

Snelle service!

Snelle service!

Vlotte afhandeling.

Vlotte afhandeling.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!