Snelle bezorging en leuk verpakt

Snelle bezorging en aandacht is besteed aan de manier van verpakken.

Hele tevreden met 1e bestelling

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben heel tevreden. Snelle levering en stevig verpakt. Daarnaast biedt Hippe Kippe een mix aan mooie merken. Ik ga zeker vaker bestellen.

Perfect!

Vandaag besteld morgen geleverd, zelfs in Belgi�. Mooie kleedjes met dat ietsje speciaals. Nemen direct telefonisch contact op als verzendadres niet duidelijk is en afwijkt van facturatie adres.

Het is altijd heel prettig ,om bij�

Het is altijd heel prettig ,om bij jullie te bestellen ,het gaat super snel? ik ben heel tevreden

Top kleding en mooi verpakt

Top kleding en mooi verpakt

Snel gevonden wat ik zocht

Snel gevonden wat ik zocht, en volgens afspraak geleverd.??

Leuke winkel mooie spullen

Leuke winkel mooie spullen Snelle levering helaas moest t terug maar dit ging snel en eenvoudig Zou er zo weer bestellen

Hele leuke winkel online!

Ik bestel al heel lang bij Hippe Kippe Hele leuke kleding..goeie site en een topservice in alle opzichten. Hier kun je gerust een outfit bestellen!

Alles top geregeld!

Goed bereikbaar telefonisch en behulpzaam om een retour te regelen

Snelle levering Goede prijs

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Blouse was leuk en netjes verpakt en er zat een leuke attentie bij. Zeer tevreden!

Prachtig

Netjes en mooi verpakt. Vlot bezorgd. Het is een winkel met prachtige kleding!

Heel snelle service

Heel snelle service, ook de retour van 1 maat ging heel snel

Goede verhouding prijs en kwaliteit

Goede verhouding prijs en kwaliteit. Vlotte levering.

Prima webshop

Supersnelle levering, leuk verpakt, goede communicatie, snelle afhandeling kortom prima service!

Super snelle en nette levering

Super snelle en nette levering. Donderdag einde van de middag een bestelling gedaan en vrijdag ochtend keurig en leuk verpakt geleverd. Top.

snelle levering, mooi verpakt.

Heel snel artikel binnen

Heel snel artikel binnen. Alles heel duidelijk en leuk een attentie erbij. Heel leuk. Leuke jas maar heb het wel retour gestuurd omdat ik een andere jas leuker vond.

Hippe Kippe is een topbedrijf

Hippe Kippe is een topbedrijf. De bestelling wordt snel verstuurd en altijd met een briefje erbij en een klein presentje. En als je wat retour moet sturen dan is dat ook snel afgehandeld. Ik heb alleen maar een positieve ervaring met dit bedrijf.

5 sterren

Merkartikelen van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Maten vallen normaal.

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Alles klopt!

Fijne website, makkelijke betaling, hoge korting en supersnelle levering!

Mooie kleding en super leuk en snel�

Mooie kleding en super leuk en snel verstuurd

Snel en nette levering!

Snel en nette levering! Ik had een verkeerd huisnummer op gegeven,maar door duidelijk en snelle communicatie kreeg ik nog snel mijn pakketje op het juiste adres. Ik ga zeker vaker bestellen bij hippe kip, ze hebben ook zoveel mooie kleding!??

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!