Teleurgesteld

Wederom weer de voorraad niet op orde dus mijn bestelling is geannuleerd! Verder wel snel duidelijkheid en afgehandeld.

Bestelling niet compleet

Helaas niet mijn volledige bestelling ontvangen. Bij navraag bleek het ontbrekende artikel niet meer voorradig te zijn. Vreemd dat je hier geen bericht over ontvangt..

Fijne webshop

Fijne webshop, mooie kleding en schoenen, leuke merken. In de uitverkoop nog heel veel mooie dingen, dat je echt moet kiezen liefst koop je bijna de winkel leeg

Netjes verpakt. Snel geleverd.

Netjes verpakt en snelle levering.

Super service

Top webwinkel, veel keus, goede service!

Snelle levering Mijn jumpsuit was met aandacht ingepakt! Kaartje erbij en iets lekkers om van te snoepen. Leuk!

Not even email

Since i made the order 5 days ago, no email for shipping, nothing!

Heel snel en goed.

Prima.

Nog niets ontvangen en geen updates

Nog niets ontvangen en geen updates

Mooie kleding, keurige service

Blij met de mooie kledingstukken! Service is top, ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling, dat werd direct keurig gecorrigeerd. Erg vriendelijk.

Geen bestelling ontvangen

Jullie vragen om beoordeling terwijl ik nog geen bestelling heb ontvangen, dus geen goede beoordeling.

Netjes, perfect

Fijn om bij jullie te bestellen

Snelle verzending en goede bereikbaarheid.

Zeer slecht

Niet klantvriendelijk en na bestelling en betaling niks ontvangen totdat ik zelf contact op heb genomen om er toen achter te komen dat het product niet op voorraad is.

Super producten en levering

Mooie kleding en merken. Snelle levering!

Snelle verzending en altijd goede�

Snelle verzending en altijd goede communicatie. Optie om te betalen met after pay / Klarna wat erg fijn is.

Snelle verzending en mooi verpakt

Snelle verzending en mooi verpakt

Snelle levering ook bij retourneren�

Snelle levering en ook bij retourneren dit snel en zorgvuldig afgehandeld

Snelle levering; goed verzorgd

Altijd snelle levering en leuk�

Altijd snelle levering en leuk ingepakt! Top

Snelle levering en goede communicatie!

Snelle levering en goede communicatie!

Goede webshop, goede service

Goede webshop, goede service, snel, leuk verpakt!

Snelle levering en snelle afhandeling�

Snelle levering en snelle afhandeling retour!

Super snelle levering

Super snelle levering

Mooie spullen en snelle levering

Hele mooie kleding en supersnelle levering.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!