Snelle levering, mooie kwaliteit , goede prijs

Top!!!

Snelle levering en retour

Zeer snelle verzending en als voorgaande keren zeer leuk verpakt met kersjes en de saleprijs was helemaal top!

Snelle en leuke levering

Snelle levering, leuk en sjiek ingepakt met een kleine attentie! Leuk om dan zo'n broek te dragen. Geeft mij een goed gevoel!

Goede website met mooie aanbiedingen

Goede website met mooie aanbiedingen. Vlotte afhandeling van het aangekochte product.

Mooie kleding

Mooie kleding, vlotte verzending en gemakkelijk en gratis retourneren

Leuke merken

Leuke merken, makkelijk bestellen, snelle levering. Jammer dat er niet meer info is over hoe het artikel valt van maat. Afmetingen van artikel of model met maat vermelding is handig

Hier word je blij van !

Supersnelle levering. Met aandacht verpakt en de kwaliteit is top.

Top! Denken met je mee, bediening op maatwerk en keurige, correcte en snelle verzending!

Voor de tweede keer hier besteld

Voor de tweede keer hier besteld, snelle levering, super leuk ingepakt!!!

Keurig ingepakt en bezorgd (met een�

Keurig ingepakt en bezorgd (met een presentje)!

ALTIJD is alles uitstekend bij Hippe�

ALTIJD is alles uitstekend bij Hippe Kippe: de catalogus van de webshop, de vriendelijke en behulpzame opstelling van de medewerkers, de vlotte en secure afhandeling van de bestelling en het supersnelle leveringstraject. Ga zo door, we zijn blij met jullie !

Fantastisch winkel

Fantastisch winkel! Oog voor detail! Mooie merken! En Vriendelijk geholpen! Hoop dat Doetinchem net zo wordt! Anders dan toch maar naar Terborg blijven gaan! :-))

Prima geregeld

Prima geregeld, keurig verpakt met persoonlijke touch! Ik wordt er blij van! Hartelijke groet Angele

Leuk verpakt en snel in huis !

Leuk verpakt en snel in huis !

Pakketje snel ontvangen en goed�

Pakketje snel ontvangen en goed verpakt. Retour verzonden en via post.nl app bericht drie dagen geleden dat pakket was aangekomen. Van Hippe Kippe echter nog geen bevestiging vsn ontvangst retour.

Snelle levering, netjes ingepakt

Snelle levering. Ingepakt als een cadeautje.

Livraison tr�s rapide et prix�

Livraison tr�s rapide et prix comp�titifs. Dommage que les frais de port pour la Belgique soient si �lev�s Merci pour le petit cadeau????

Snelle levering, skipully zat goed en heel leuk verpakt! Word ik blij van :)

Snelle levering, goede ervaring.

Snelle bezorging en prachtige spullen

Snelle bezorging en prachtige spullen, mooie webshop!

Snelle verzending..leuk verpakt met�

Snelle verzending..leuk verpakt met altijd iets extras

Mooie site met mooie merken!

Snelle verzending en levering. Leuk ingepakt! Helaas is de broek retour gegaan, maar door het bijgevoegde rstourlabel hierdoor geen extra kosten. De service is geweldig! Een goede site met prachtige kleding!

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!