Snelle levering, omschrijving van de kleding was duidelijk en klopte. Hartstikke leuke verpakking en de kleding is mooi en goed van kwaliteit.

Mooie collectie en een goede service en�

Mooie collectie en een goede service en snel geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt, leuke attentie erbij. Product zoals verwacht.

Klant vriendelijk

Zeer attent briefje bij de levering. Helaas moest ik het pakket terug sturen. De retour label zat al in het pakket en heb via mail nog contact met z gehad en werd zeer vriendelijk benaderd ondanks dat ik het pakket niet kon houden. Klant vriendelijk service gericht en professioneel. Kom zeker bij ze terug.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Super snelle levering

Super snelle levering

Als heel goed gegaan heel blij met mij�

Als heel goed gegaan heel blij met mij poducten.

Mooie collectie en een snelle levering

Mooie collectie en een snelle levering

Snelle service via internet

Leuke kleding besteld via internet. Snel in huis.

Kadootje

Pakketje is snel bezorgd en voorzien werd in wanneer het bezorgd zou worden. Net ingepakt in mooi vloeipapier en leuk snoepje erbij. Kadootje experience.

Duidelijke site, en mailtjes tijdens het hele proces. En een snelle levering. Keurig verpakt/ingepakt ook.

Erg blij met mijn aankoop.

Erg blij met mijn aankoop. Snelle levering, mooi verpakt met een kaartje en leuke attentie. Hartelijk dank en kom zeker bij jullie terug!

Mooie kleding en snelle verzending

Mooie kleding en snelle verzending. Top

Mooie en kwalitatief goeie kleding, snelle levering, goed verpakt. Ik ben blij!

Fijn en kwalitatief goeie kleding. Ruime keuze en ook van elk merk ruim assortiment aanwezig. De levering is snel en boven een bepaald bedrag kosteloos. Fijne service, dank!

Een keurig verzorgd pakket verzonden

Een keurig verzorgd pakket verzonden, echt met veel aandacht ingepakt in ook nog eens mooi papier. Ook de retourlabel incl bon meting bij elkaar en ook nog een attent snoepje erbij. Kortom nodigt uit om vaker te bestellen!

Fijne en duidelijke webshop

Fijne en duidelijke webshop,snelle levering,en goed contact.

Fijne website!

Snel geleverd. Duidelijke communicatie Erg tevreden over deze website!

Goede snelle levering

Snelle levering en goede retourvoorwaarden. Leuke persoonlijke kaart erbij.

Prima webshop

Mooie items met snelle levering

Snelle en goede levering product.

Snelle en goede levering product.

Mooie collectie en altijd snel geleverd.

Mooie collectie en altijd snel geleverd.

Nette en snelle verzending

Nette en snelle verzending

Netjes ingepakt

Netjes ingepakt, alles op tijd.

Snelle service, leuk verpakt met een persoonlijke noot. Top

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!