Super snelle levering en erg goede�

Super snelle levering en erg goede persoonlijke service.

Goede service en prettig personeel.

Goede service en heel prettig personeel, dat goed advies gaf. En mooie keuze kunnen maken.

Het was netjes verstuurd.

Het was netjes verstuurd.

Uitpakken een feestje!

Snelle levering, uitgebreide keuze, afterpay, gratis retourneren en als het artikel bezorgd wordt dan is het een feestje om uit te pakken. Mooi verpakt, snoep erbij, mooie stevige zak en een leuk kaartje. Je voelt je gewaardeerd als klant. Top!

Ik kreeg het snel en netjes bezorgd en�

Ik kreeg het snel en netjes bezorgd en het was heel mooi

Mooie kleding

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Fijne website

Fijne website

Pakketje werd snel en netjes verstuurd

Pakketje werd snel en netjes verstuurd

Alles goed snel En verzorgd

Alles goed snel En verzorgd

Attente levering

Snelle levering. Door de leuke attentie erbij is het net een cadeautje .

Prima service!

De kleding die ik besteld had paste helaas niet. Maar zowel de verzending als retour storten van het bedrag verliepen snel en vlekkeloos. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Snelle verzending

Snelle verzending, duidelijke foto's op site. Vriendelijke klantenservice.

Top! Snelle verzending, correcte bestelling ontvangen, een vriendelijk briefje erbij met kleine lollie ?? en ook snelle terugbetaling na retourzenden.

Goed geregeld!

Bestel graag bij jullie omdat het met Riverty kan. Eerst passen is prettiger

Alles verliep super vlot

Alles verliep super vlot. Mooie items.

Keurig op tijd en heel netjes verpakt

Keurig op tijd en heel netjes verpakt. Ook verkeerd opgegeven adres door mijzelf is netjes op verzoek op tijd hewijzigd!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering en met zorg verpakt. Ook retourneren gaat prima!

Snelle en goede levering.

Nicht gut ich habe keine

Nicht gut ich habe keine

Goede webshop

Goede webshop Snel in huis en retour ook weer snel verwerkt.

Perfect leuke jurk!

Toffe mooie jurk!

Mooie producten en fijne service

Mooie producten en fijne service. Bestellingen worden met aandacht verstuurd en zorgen altijd voor een glimlach.

Perfect, alles precies zoals gehoopt! Mooi verpakt, duidelijke en snelle communicatie en super snelle levering.

Snelle verzending.

Snelle verzending.

Netjes met aandacht verpakt

Netjes met aandacht verpakt. Bezorgd volgens afspraak. Mooie blouse

Heezenpoort 2 -

7001 BK Doetinchem

Over Hippekippe.nl

Hippe Kippe biedt het meest hippe aanbod dameskleding en lifestyle accessoires online en in onze winkels. Merken als King Louie, Studio Anneloes en Fabienne Chapot. Wekelijks nieuwe collecties, alle maten en supersnelle verzending!