Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
Review overzicht
Positief sentiment90%
De reacties benadrukken de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten. Klanten waarderen snelle en betrouwbare service en duidelijke communicatie. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak genoemd als positief. Over het geheel genomen zijn gebruikers tevreden en bevelen ze het merk aan.
Sterke punten
Uitstekende klantenservice
Betrouwbaar en duurzaam
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 16 reviews
Vind het een hele fijne koelbox
Heel tevreden met de koelbox.
Hij is snel koud
Makkelijk regelbaar ,en zeker met de accu erbij handig vooronderweg.
En groot genoeg voor ons
Prima keuze gemaakt en aan te raden
18 September 2026
m.j.
Zoeterwoude
Heel klantvriendelijk
De deksel van onze koelbox was door de hitte kromgetrokken. Dit bleek een euvel te zijn van de 1e generatie van dit type. Zonder enkel gedoe heeft Hyckes de deksel kosteloos vervangen door het vernieuwde exemplaar waar dit euvel opgelost was.
15 September 2026
Chantelle
Emmeloord
Zorgzaam naar klanten
Ik werd opgebeld om mij op te hoogte te stellen over mijn bestelling.
Dit ervaarde ik als erg fijn.
15 September 2026
Romano
waalwijk
Snelle levering, goed product, perfecte klantenservice
Camperkoelkast besteld en snel geleverd. Koelkast snel geinstalleerd, werkt uitstekend, zuinig stil en met app te besturen.
14 September 2026
nico
Leiderdorp
helemaal prima
Alles ging zoals je dat wil bij een bestelling. Website was duidelijk, bestellen en betalen zonder problemen. En ook echt binnen zoals de mails beloofde. Samengevat, helemaal prima.
12 September 2026
aaron
Nunspeet
Hele goede ervaring met klantenservice
We hebben contact gehad met de klantenservice. We kregen snel een reactie en werden erg goed geholpen.
We hebben de hyckes koelbox al verschillende vakanties meegenomen en zijn er nog steeds erg blij mee.
10 September 2026
Kariene
Someren
HYFRIDGE 50
Bonjour, panne du frigidaire de mon camping car etant encore sous garantie , jai envoyé un mail au service aprés vente pour expliquer les symptomes et il ont decidé de m'envoyer le module electronique que j'ai reçu et monter tout est rentré dans l'ordre et trés rapidement.
Merci à toutes l'equipe.
Rosario
8 September 2026
Rosario
Nancy
Buiten de garantie periode de koelkast kostenloos gerepareerd
Bedrijf is goed bereikbaar en verlenen perfecte service.
Koelkast gebracht en de zelfde dag nog kosteloos gerepareerd.
Waar maak je dit nog mee !!!
1 September 2026
Henrie
Vlijmen
Uitstekende (klanten) service
Gewoon een top service!
Ondanks dat we onze Koelbox elders hadden aangekocht, de adapter niet meer werkte naar behoren, doordat het koppelstuk niet klemde in de adapter. We echt fantastisch zijn geholpen. (Helaas bij de winkel waar we de koelbox hadden gekocht, wilde/konden ze ons niet verder helpen) Toen via WhatsApp contact gezocht.
Geen vraag is te gek, zijn meedenkend en oplossingsgericht.
Wij kunnen weer genieten van een goed werkende Koelbox!!
22 August 2026
Maaike
Veghel
Fantastisch apparaat, fantastische service.
Mijn koelbox kan helaas niet in een stortbui buiten blijven staan.. sommige dingen kom je, helaas, te laat achter.
Een snelle check wees uit dat de bedieningsprintplaten vochtig geworden zijn dus die moeten vervangen worden.
Toen ik informeerde naar de reserve onderdelen werd ik snel geholpen en kreeg ik ze zelfs direct opgestuurd, kosteloos! Wat een service. Ze wilde zelfs meedenken om het naar ons vakantie adres te verzenden, echter werd dit te krap met de geplande vertrekdatum.
De Hyckes Life 40 is overigens een fantastisch apparaat, doet wat ie moet doen, zelfs in 35 graden houd hij de temperatuur op 4 graden.
Door de waterschade was het bedieningspaneel aangetast, bij terugkomst stond hij zelfs vol met ijs op -20 graden.
Mocht het nodig zijn schaf ik zeker een nieuw model aan, wellicht die op accu.
6 August 2026
Daan
Harderwijk
Echt buitengewoon
We kregen een nieuwe deksel opgestuurd omdat de oude , 3 jaar oud, niet meer sloot.
Het meedenken en service ongekend super goed! Ook snel antwoord en snelle afhandeling. Dankbaar
6 August 2026
Petra Plakke
Veenendaal
goed maar moest zelf wat herstellen.
De koelbox werkt uitstekend, maar moest hem wel de eersre keer open maken om 4 stekkertjes aan te sluiten die los zaten.
Dat zet voor mij wel een vraagteken bij de kwaliteitscontrole die gedaan wordt.
Het was makkelijk te verhelpen en werkt nu prima.
5 August 2026
Victor
Nieuw-Lekkerland
navigation sur site facile, description des produits par gamme
Description détaillée des produits sur le site, tarifs intéressants, en ce qui me concerne achat d'une climatisation HyBreeze Air Pro pour un camping-car et aussi modulable pour mettre dans ma maison, une fois la commande passée suivi de l'expédition envoie très rapide, appareil efficace tester en camping-car et dans la maison
2 August 2026
Pascal
Finistère Bretagne France
Perfect !
I thank Hyckes for their professionalism. They were very responsive and fair. I recommend this company for its reliability; it's been a real pleasure as a customer of a Hyckes Air Pro Breeze 5100 BTU for my motorhome. Thank You !
Bestelling vlot afgehandeld
Ontbreken montage schroef na telefonisch overleg direct opgepakt en verzonden.
Beter kan het niet
Arie
Arnhem
Super Klimaanlage
Wir sind in Italien an der Adria durch einen Niederländer, der die Splitanlage an seinem Wohnwagen angebracht hatte und neben dem wir mit unserem Wohnwagen standen aufmerksam geworden. Da die Anlage sehr leise arbeitet, haben wir sie direkt online bestellt. Nach unserem Urlaub war die Splitanlage schon bei uns in Deutschland angekommen und wurde sofort ausprobiert und für sehr gut befunden.
Klaus
Arnsberg
Kühlbox sehr stabil, kühlt schnell herunter, gute app
Schnelle Lieferung
Michael
Kamen
5 sterren vertaald alles.
Bestelling, levering, track and trace, alles zoals omschreven in de web-shop,
H. M.
Eindhoven
Geweldig materiaal en perfecte levering
Koelbox pro besteld , hij was heel snel geleverd en werkt zoals het moet . Goede info mails ook van verwerking van het order tot de levering
Davy
Vrasene
Defect artikel i.o.m. Hyckes Eindhoven vervangen
Het deksel bleek defect en is door Hyckes omgeruild.
Top service.
24 July 2026
Erik
Wezep
Hyckes levert een bijzonder mooi product dat fantastisch werkt _ met de Hyckes app / heel goed nog
Nadat ik mijn koelkast opnieuw in en uit moest bouwen ivm de scheepselektronica ontstond er een storing. Na een telefoontje met het hoofdkantoor te Best over de storing plus de mededeling dat wij op het punt stonden om te vertrekken op vakantie. Kon ik dezelfde middag naar Best komen waar ik heel vriendelijk en professioneel werd geholpen door Martijn . Na een half uur keerde ik huiswaarts met een perfecte werkende koelkast. Echt super
22 July 2026
Gert van Kraay
Haarlem
Société au top ! Achat Glacière HYCOOLER PRO 75
Apres avoir longuement surfer sur internet pour acheter une glacière car il ya tellement de choix, je suis tombé par hasard sur HYCKES BV habitants en France j'étais un peu réticent pour acheter sur un site étranger, eh bien je peux vous dire que j'ai vraiment bien fait, car HYCKES est une société sérieuse et très réactive suite à mes demandes par mail ou watsap, la livraison au top commandé le 16/7/26 arrivé le 20/7/26 le produit est de qualité et ne fait vraiment pas de bruit une fois la température atteinte à voir dans le temps ..... Donc n'hésitez pas à commander et moi je les recommanderais HYCKES.
21 July 2026
Emmanuel
FRANCE
Super tevreden!
Hyckes maakt het waar! Ik kan weer op pad met een gerust hart en mij niet druk te maken of mijn ijsjes gesmolten zijn of drinken warm is geworden.
11 July 2026
RY
Middelaar
Super Service, Tolle Split-Klimaanlage
Ich habe die HyBreeze Air nur durch Zufall bei einem Camper aus Dänemark gesehen. Die Sichtbarkeit in Deutschland könnte erhöht werden.
Am 30.06.2026 habe ich mich auf die Warteliste setzen lassen. Bereits am 05.07.2026 konnte ich eine Bestellung ausführen. Die Klimaanlage kam am 07.07.2026, das Homeuse Kit am 09.07.2026.
Die Verpackung war gut und alle Teile wurden einwandfrei und in Top Zustand geliefert.
Zum Aufbau benötigt am wegen des Gewichts und der festen Verbindung der beiden Teile 2 Personen.
Die Lautstärke in vollem Modus ist angemessen und erträglich, reduziert sich deutlich im niedrigeren Modus oder Eco.
Habe die Klimaanlage bis zu nächsten Fahrt im Schlafzimmer aufgebaut und freue mich über die doppelte Nutzungsmöglichkeit. Alles in allem eine lohnenswerte Anschaffung.
10 July 2026
Andreas Wolf
Koblenz (D)
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
Thuiswinkel Reviews
Over Hyckes B.V.
Hyckes, experience more - Hyckes is een jong merk met een vooruitstrevend karakter. Wij richten ons met onze producten op mensen met een actieve levensstijl. Met ruim 20 jaar ervaring ontwikkelen we slimme producten voorzien van de laatste technologie, waarbij gebruiksgemak voorop staat. Je bestelling wordt direct vanuit ons eigen magazijn bij jou thuis geleverd. Zo ben je verzekerd van een snelle levering en eerlijke prijs, rechtstreeks van de makers. Omdat we net zoveel van het buitenleven houden als jij, vinden we het belangrijk ons steentje bij te dragen aan het veranderende klimaat. Al onze koelapparaten zijn voorzien van natuurlijk koudemiddel en vrij van schadelijke stoffen die de ozonlaag aantasten of bijdragen aan het broeikaseffect. In combinatie met intelligente variabele compressoren besparen we zo tot wel 50% stroom. Goed voor het milieu én jouw portemonnee. Met Hyckes geniet je onbezorgd van de dingen die jij het liefste doet!