Schnelle Bearbeitung und Lieferung.
Immer gerne wieder.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Has a total of 65 reviews with an overall score of 10
Review overzicht
The reviews highlight strong satisfaction with product reliability and after-sales support. Users commend the durability and quiet operation of the equipment. The service team is frequently praised for responsiveness and competence. Overall, customers feel confident in the brand and are inclined to recommend it.
Immer gerne wieder.
27 September 2026
Thorsten
Zetel
nice comunication, fast delivery. 5 stars.
26 September 2026
Raik
dresden
Heb op de boot een 40 liter en de kleine hyckes, Gaan beide bij het zeilen over op de interne hyckes acu. Bij de temperaturen van deze zomer zalig ijsjes en ijsblokjes aan boord. Eten blijft prima koel, topper voor op de boot.
26 September 2026
Luc
Hallaar
Bei der Lieferung des Kühlschranks stellte der Lieferant das Paket einfach vor dem Grundstück auf der Straße ab. Das Paket wurde entwendet. Das war kein Problem von Hyckes, sondern vom Lieferdienst. Hyckes hat sich aber hoch professionell und super seriös um eine sehr schnelle und unkomplizierte Lösung und Abwicklung gekümmert, sodass ein Ersatz innerhalb weniger Tage geliefert wurde. In solchen Situationen zeigt sich viel mehr, wie gut ein Unternehmen wirklich Arbeit als wenn immer alles glatt läuft. Vielen Dank nochmals.
25 September 2026
Daniel
Roßwein
Sinds kort een Hyckes elektrische koelbox gekocht om mee op vakantie te nemen. De koelbox koelt razendsnel terug van +20 naar -0, plus minus 30 minuten. Het formaat van de koelbox is voor ons perfect en past goed in de koffer ruimte van de auto. De stroom kabel voor in de auto heeft een prima lengte van 3 meter om tot voor in de auto te kunnen komen! Kortom een goede aankoop geweest voor de komende vakantie.
25 September 2026
Lambert
Brabant
Bestelling op tijd ontvangen. Was pre order. Goede communicatie over de levering.
23 September 2026
Nian
Chaam
Zoals omschreven. Koelt erg snel. Vriezen en Koelen tegelijk met de dual is ideaal.
21 September 2026
Alex
Helden
Gisteren de Hyfridge 90 dual in onze camper geinstalleerd. Eenvoudige installatie met 2 schroeven in de voorbereide gaten. Spanning er op en binnen 20 minuten is de koelkast van 19 graden op 7 graden werktemperatuur. Daarna overgeschakeld op nacht modus. Vandaag de hele dag de koelkast laten draaien. Er wordt bijna geen vermogen gevraagd. De komende dagen ga ik het verbruik in de gaten houden en kijken wat deze koelkast doet met de capaciteit van onze accus: 230Ah. Ik ben tot nog toe zeer tevreden.
20 September 2026
Bas
Hengelo
Pour l instant je n ai pas encore installé le produit mais il correspond entièrement à ma demande ,délai de livraison rapide
19 September 2026
Martine
Conches-en-Ouche
Heel tevreden met de koelbox. Hij is snel koud Makkelijk regelbaar ,en zeker met de accu erbij handig vooronderweg. En groot genoeg voor ons Prima keuze gemaakt en aan te raden
18 September 2026
m.j.
Zoeterwoude
De deksel van onze koelbox was door de hitte kromgetrokken. Dit bleek een euvel te zijn van de 1e generatie van dit type. Zonder enkel gedoe heeft Hyckes de deksel kosteloos vervangen door het vernieuwde exemplaar waar dit euvel opgelost was.
15 September 2026
Chantelle
Emmeloord
Ik werd opgebeld om mij op te hoogte te stellen over mijn bestelling. Dit ervaarde ik als erg fijn.
15 September 2026
Romano
waalwijk
Camperkoelkast besteld en snel geleverd. Koelkast snel geinstalleerd, werkt uitstekend, zuinig stil en met app te besturen.
14 September 2026
nico
Leiderdorp
Alles ging zoals je dat wil bij een bestelling. Website was duidelijk, bestellen en betalen zonder problemen. En ook echt binnen zoals de mails beloofde. Samengevat, helemaal prima.
12 September 2026
aaron
Nunspeet
We hebben contact gehad met de klantenservice. We kregen snel een reactie en werden erg goed geholpen. We hebben de hyckes koelbox al verschillende vakanties meegenomen en zijn er nog steeds erg blij mee.
10 September 2026
Kariene
Someren
Bonjour, panne du frigidaire de mon camping car etant encore sous garantie , jai envoyé un mail au service aprés vente pour expliquer les symptomes et il ont decidé de m'envoyer le module electronique que j'ai reçu et monter tout est rentré dans l'ordre et trés rapidement. Merci à toutes l'equipe. Rosario
8 September 2026
Rosario
Nancy
Bedrijf is goed bereikbaar en verlenen perfecte service. Koelkast gebracht en de zelfde dag nog kosteloos gerepareerd. Waar maak je dit nog mee !!!
1 September 2026
Henrie
Vlijmen
Gewoon een top service! Ondanks dat we onze Koelbox elders hadden aangekocht, de adapter niet meer werkte naar behoren, doordat het koppelstuk niet klemde in de adapter. We echt fantastisch zijn geholpen. (Helaas bij de winkel waar we de koelbox hadden gekocht, wilde/konden ze ons niet verder helpen) Toen via WhatsApp contact gezocht. Geen vraag is te gek, zijn meedenkend en oplossingsgericht. Wij kunnen weer genieten van een goed werkende Koelbox!!
22 August 2026
Maaike
Veghel
Mijn koelbox kan helaas niet in een stortbui buiten blijven staan.. sommige dingen kom je, helaas, te laat achter. Een snelle check wees uit dat de bedieningsprintplaten vochtig geworden zijn dus die moeten vervangen worden. Toen ik informeerde naar de reserve onderdelen werd ik snel geholpen en kreeg ik ze zelfs direct opgestuurd, kosteloos! Wat een service. Ze wilde zelfs meedenken om het naar ons vakantie adres te verzenden, echter werd dit te krap met de geplande vertrekdatum. De Hyckes Life 40 is overigens een fantastisch apparaat, doet wat ie moet doen, zelfs in 35 graden houd hij de temperatuur op 4 graden. Door de waterschade was het bedieningspaneel aangetast, bij terugkomst stond hij zelfs vol met ijs op -20 graden. Mocht het nodig zijn schaf ik zeker een nieuw model aan, wellicht die op accu.
6 August 2026
Daan
Harderwijk
We kregen een nieuwe deksel opgestuurd omdat de oude , 3 jaar oud, niet meer sloot. Het meedenken en service ongekend super goed! Ook snel antwoord en snelle afhandeling. Dankbaar
6 August 2026
Petra Plakke
Veenendaal
De koelbox werkt uitstekend, maar moest hem wel de eersre keer open maken om 4 stekkertjes aan te sluiten die los zaten. Dat zet voor mij wel een vraagteken bij de kwaliteitscontrole die gedaan wordt. Het was makkelijk te verhelpen en werkt nu prima.
5 August 2026
Victor
Nieuw-Lekkerland
Description détaillée des produits sur le site, tarifs intéressants, en ce qui me concerne achat d'une climatisation HyBreeze Air Pro pour un camping-car et aussi modulable pour mettre dans ma maison, une fois la commande passée suivi de l'expédition envoie très rapide, appareil efficace tester en camping-car et dans la maison
2 August 2026
Pascal
Finistère Bretagne France
I thank Hyckes for their professionalism. They were very responsive and fair. I recommend this company for its reliability; it's been a real pleasure as a customer of a Hyckes Air Pro Breeze 5100 BTU for my motorhome. Thank You !
Dominique-André
Vieux-Genappe Belgium
Fijne website. Goede aanbiedingen. Snelle levering duidelijke service.
Dorien
Zeewolde
Bestelling vlot afgehandeld Ontbreken montage schroef na telefonisch overleg direct opgepakt en verzonden. Beter kan het niet
Arie
Arnhem