Amazing

Onlangs 2 waanzinnige experiences meegemaakt. De eerste was naar het Zweedse Salen. Daar kwamen natuur, sport en het goede gesprek samen. Overnachten in een jachthut, snorscooter safari, ijsdriften en van gedachten wisselen met een succesvolle plaatselijke ondernemer. De tweede was zo mogelijk nog specialer. Aan de voet van de Schotse Highlands een trainingssessie gehad op de meest fantastische locatie die je kunt bedenken. Alles meer dan geweldig gefaciliteerd door Ilmar en zijn medewerkers. Beschrijven is 1 ervaren is een must!

Ultieme Belevenis

Wij waren met een teambuilding op pad met Sailing Dutchman. Door de gekozen locatie en de volledige ontzorging zijn we als team verder gekomen dan ik van te voren gedacht had. De connectie met de natuur maakte het extra intens en waardevol.

Uniek en inspirerend

Onlangs had ik het voorrecht om deel te nemen aan een onvergetelijke teambuilding ervaring in de prachtige Schotse hooglanden. Het was werkelijk een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat we aankwamen op de prachtige locatie, voelde het alsof we ons in een andere wereld bevonden. De omgeving was adembenemend mooi en ik voelde me direct tot rust komen te midden van de overweldigende natuur. Maar wat deze beleving echt bijzonder maakte was de fantastische begeleiding die we kregen. Het team dat ons begeleidde was zeer professioneel en wist precies hoe ze ons op een positieve manier konden uitdagen en motiveren. Ze waren geduldig, enthousiast en vooral heel inspirerend. Dankzij de verschillende teambuilding activiteiten die we hebben gedaan, hebben we niet alleen onze samenwerking en communicatievaardigheden verbeterd, maar ook ons zelfvertrouwen en onze motivatie een boost gegeven. Het was een bijzondere ervaring om zo intensief met elkaar bezig te zijn en de Schotse hooglanden waren de perfecte locatie hiervoor. Kortom, ik kan deze teambuilding ervaring in de prachtige Schotse hooglanden iedereen aanraden die op zoek is naar een unieke en inspirerende beleving met fantastische begeleiding.

Onvergetelijke en bijzondere ervaring!

Met het team drie dagen naar Schotland voor een teambuildingsessie. Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat het zo'n onvergetelijke en bijzondere reis zou worden. Zowel qua beleving als qua mentale impact. Ilmar en z'n team hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om ons het echte Schotland te laten ervaren. Wat een trip! Dit is er eentje die ik bij vele anderen onder de aandacht ga brengen.

Nieuwe vissershaven 5

8861 NX Harlingen

Over Entrepreneurs Adventures

Reizen maakt je een ander mens. Het verbreedt je horizon, biedt je inspiratie en maakt je creatiever. We garanderen ervaringen die jouw verwachtingen overtreffen!