Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een ligplaats bij de Van Gent'jes..is om nooit meer weg te geraken !
7 August 2025
Marintje
Edegem, België
Mooie jachthaven met goede vernieuwde stijgers Vriendelijke havenmaasters en behulpzaam in alles Omgeving voortreffelijk veel natuur en zwem mogelijk heden Goede uitval basis op de Maas En heerlijke koffie en benodigdheden voor de boot Wij komen zo snel mogelijk terug Dus jachthaven van gent is top Kom zeker langs om het te ervaren
27 July 2025
Rob
Bergen op zoom
Nadat ik gebeld had ,maar niemand aan de lijn vanwege drukte Werd ik 5 minuten later vanuit hun opgebeld Nog nooit meegemaakt maar klasse
18 March 2025
tgr
nieuwlande
Onze boot ligt nu een kleine 4 jaar bij van Gent watersport. In die 4 jaar heb ik van Gent watersport leren kennen als een bedrijf waar alle afspraken worden nagekomen en een woord een woord is. Verder zie ik veel deskundigheid en passie terug. Kortom zowel jij als klant als je boot zijn er in goede handen. Ook wordt er volop in de verdere kwaliteitsverbetering van de haven geïnvesteerd. De leiding zit dus niet stil en doet er alles aan om de ligplaats houders zo goed mogelijk van dienst te zijn en kwaliteit te bieden.
Frans Joseph
Sinjorgo
Ik had specifieke haakjes nodig voor onze zeilboot. Deze zijn voor mij besteld en waren op tijd binnen voor onze vakantie.
Timo
Zeer tevreden.
Steenbakkers
Schijndel
Prachtige terras met een geweldig uitzicht. Ideale plaats om even rustig te kunnen zitten.
26 August 2024
Nico
Eindhoven
Hele mooie haven met een vriendelijk ontvangst van de havenmeester. De winkel heeft een hele ruime voorraad aan boot artikelen en accessoires. Alles wat je nodig hebt kun je er vinden en je wordt vakkundig geadviseerd. Het terras geeft een mooi uitzicht over de haven waar je een hapje en een drankje kan doen. Dus wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij Van Gent Watersport
13 August 2024
Dennis
Uden
Hele fijne ervaring, fijne uitleg en hulp gehad.
23 July 2024
Cindy
Bergen
Mooie zaak vriendelijke mensen .
27 September 2023
Ronald van Dalen
Zoelmond
Prima service.
29 August 2023
Ronald
Spijkenisse
Via app snelle reactie v hele team. Nu al een week veel plezier vd motor!
15 August 2023
Marieke
Nuland
Een en al positievitijd bij van Gent. Je word er altijd vriendelijk ontvangen. Ik heb mijn boot opgeknapt bij van Gent met veel plezier. Als je hulp nodig hebt hoef je het maar te vragen , alles is mogelijk. Ik kom zeker weer terug.
6 July 2023
MR. X
Drunen
Van Gent staat altijd snel voor je klaar.
6 July 2023
Anton Verlouw
Ammerzoden
Zeer vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Top bedrijf
27 June 2023
Henk
Steenwijk
Ik was, weer eens, te laat om muntjes te halen voor de schans. Gebeld, tikkie, muntjes buiten verstopt. Helemaal goud en super meegedacht!
27 June 2023
Paul
Veghel
Goed en betrouwbaar
24 June 2023
Ydo
Zaltbommel
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Men denkt met mij mee en komt met goede adviezen. Omdat ik bekend ben in het systeem weet men, bij een herhaalaankoop, (bijvoorbeeld een impeller) welke ik heb en dus welke ik nodig heb om te vervangen. Hartstikke handig!!
23 June 2023
Wim
Zaltbommel
Duurde ff maar daar konde jullie niks aan doen, achteraf gebleken!
22 June 2023
Hans
Den Bosch
Met mijn schip lig ik in Jachthaven van Gent; zowel in de winkel als ip de werf ben je altijd welkom en wordt je goed geholpen met deskundig advies in een vrolijke sfeer.
22 June 2023
Gys
Den Bosch
Ben al jaren in de haven. Gezellig en schoon en aardige mensen. Goede voorzieningen zoals douch , wc en je kan je kleren wassen.
20 June 2023
Bas
Elim
Vriendelijke en behulpzame mensen . Ook meedenkend. Fijne watersport winkel
6 June 2023
J.W. Verhoeks
Zuilichem
Lekker dichtbij, redelijk assortiment en anders kan het besteld worden.
6 June 2023
paul
Kerkdriel
Vriendelijk en leuk geholpen in de shop, hangt een gezellige sfeer, en ziet er zeker mooi uit na de verbouwing!
2 June 2023
Edward
Kerkdriel
Mooie overzichtelijke winkel geworden met goed aanbod. Het personeel is erg behulpzaam en informatief
2 June 2023
george