Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle communicatie, nette uitvoering en vakmanschap van hoog niveau. Klanten noemen afspraken die worden nagekomen en een professionele, schone afronding. Het algehele beeld is positief en het team wordt als betrouwbaar en vriendelijk ervaren. De ervaringen benadrukken waarde voor geld en consistentie in kwaliteit.
We zijn enorm blij met onze 'nieuwe ' keuken. De communicatie en het proces verliep zeer prettig. We zijn erg enthousiast. Een totaal andere keuken zonder hoge kosten en sloopwerk
21 July 2026
Nienke
Culemborg
Mijn ervaring is erg goed. Communicatie is snel en duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en echt vakwerk. Wij zijn heel blij met onze gewrapte keuken!! Bedankt.
21 July 2026
Michele
Loo
Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van Edwin van Sticky Decorations. Onze oude, vergeelde keuken heeft hij volledig gewrapt en het resultaat is werkelijk prachtig. De keuken ziet eruit alsof hij splinternieuw is. De afwerking is perfect en je ziet aan alles dat Edwin een echte vakman is die met veel zorg en oog voor detail werkt. Wat wij daarnaast enorm waarderen, is dat hij verder keek dan alleen het wrappen. Hij heeft uit eigen initiatief ook een reparatie aan de onderkant van onze keuken uitgevoerd, waardoor alles weer netjes en stevig is. Dat laat zien dat hij kwaliteit belangrijk vindt en pas tevreden is als het eindresultaat helemaal klopt. Edwin werkt netjes, denkt mee, komt zijn afspraken na en levert vakwerk waar je jarenlang plezier van hebt. Wij kunnen Sticky Decorations dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn keuken een compleet nieuwe uitstraling wil geven, zonder een nieuwe keuken te hoeven kopen. Nogmaals bedankt, Edwin, voor het geweldige resultaat! — Marion & Rinus
7 July 2026
Marion
Alkmaar
Ben er blij mee, ik heb gewoon een nieuwe keuken
2 July 2026
Isabella
Maastricht
Naar volle tevredenheid uitgevoerd door een gezellige en sympathieke man
2 July 2026
Eric
Veenendaal
snelle contact momenten, mooi product niet lange wachttijd netjes geplaatst
24 June 2026
Joke
Delfgauw
Gewoon keurig werk geleverd en blij met resultaat
17 June 2026
Ron
Wijk Bij Duurstede
Snel contact, keuken is mooi geworden
13 May 2026
Natalie
‘S-Gravenzande
Keurig werk afgeleverd. De hele keuken in netjes gewrapt in een andere kleur inclusief het kookeiland en de grepen
11 May 2026
Jaco
Boskoop
Prima service alles weer netjes opgeruimd kastjes weer tip top
26 April 2026
Lenny
Moerkapelle
Edwin is een echte vakman, komt afspraak goed na en werkt goed en snel Resultaat was mooi
21 April 2026
Monique
4 April 2026
Wil
Sprang-Capelle
Het ziet er strak uit en een nieuwe keuken ervaring
22 March 2026
Peter
Zeist
Wat een goed bedrijf! Snel, efficient, klantvriendelijk. Binnen 1 dag was onze grote witte keuken veranderd in een gezellige, luxe, warme keuken voor een heel redelijke prijs!
11 March 2026
Jaap
Den Haag
De keuken is super strak en mooi geworden. Edwin is vriendelijk, komt afspraken na, werkt snel en is duidelijk goed in wat hij doet. Ik kan dit iedereen aanbevelen!!
4 March 2026
Esther
Rotterdam
Vanaf aanvraag tot montage top geregeld.Snel reagereren en wrappen. En netjes
24 February 2026
Ruud
Numansdorp
Keurig op tijd, ondanks de sneeuw, keurig schoon gewerkt, vakmanschap was duidelijk te zien. Al met al …….. TOP !! Zal jullie zeker aanbevelen!!
5 January 2026
Wim
Bilthoven
Hele nieuwe keuken, en voor een goede prijs
19 November 2025
Miranda
Bilthoven
Zeer prettig contact. Goed werk afgeleverd en alles volgens afspraak.
12 November 2025
Ruud Roozendaal
Amersfoort
Het eind resultaat ziet er goed uit. Kleine beschadigingen in de oude toplaag keurig weten weg te werken. Zijn benieuwd hoelang dit materiaal mee gaat.
23 October 2025
Fons en Ria
Pijnacker
Ervaring was goed. Zeer veel kleuren en patronen om uit te kiezen. Strakke afspraken en binnen 1 dag was de keuken weer als nieuw in een modern jasje
22 September 2025
Sam
BLEISWIJK
Edwin is echt een vakman! Wij hebben weer een keurige keuken.
13 September 2025
Freek
Hoofddorp
Onze keuken als nieuw omgetoverd in een zeer vakkundig en nauwkeurige afwerking waar we super blij en dankbaar mee zijn. Sticky Decoration kunnen we eenieder zeer zeker aanbevelen.
15 July 2025
Leon
Heerlen
Super goed werk verricht
2 July 2025
Paulien
Zoetermeer
Keuken is weer als nieuw, mooi strak afgewerkt.
29 June 2025
Marianne
Rotterdam
Is uw keuken toe aan vernieuwing, maar zit u niet te wachten op een dure verbouwing? Sticky Decoration is uw betrouwbare partner voor professionele keuken- en interieurwrapping. Onze specialisten transformeren uw keuken razendsnel – vaak al in één dag – naar een moderne, eigentijdse stijl. Met hoogwaardige materialen, strak vakmanschap en 5 jaar garantie bent u verzekerd van een duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat én tegen een stootje kan. Lees hier de eerlijke reviews van onze klanten en ontdek hoe we ook uw interieur zonder gedoe een tweede leven kunnen geven
Facetlaan 53
2665 NR Bleiswijk