Laden reviews...
22 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle communicatie, nette uitvoering en vakmanschap van hoog niveau. Klanten noemen afspraken die worden nagekomen en een professionele, schone afronding. Het algehele beeld is positief en het team wordt als betrouwbaar en vriendelijk ervaren. De ervaringen benadrukken waarde voor geld en consistentie in kwaliteit.
De middelste kastdeur van mijn inloop kast was beschadigd. Na 1 mailtje had ik al samples in huis. En nu lijkt mijn kast weer als nieuw. Top service
10 December 2023
Petra
Etten-leur
Mooi en goed resultaat. We zijn zeer tevreden.
6 December 2023
Hugo
Bodegraven
Edwin is eerst aan huis gekomen om in te meten en de opties door te spreken. Later zijn er op verzoek nog grotere stukken samples toegestuurd. Vrij snel konden we al een afspraak inplannen en de montage is ook super mooi gedaan. Je kunt het veel geld vinden, maar in vergelijking tot anderen op de markt is dit zeker niet de duurste en het is goedkoper dan een nieuwe keuken. Communicatie verliep prettig.
2 December 2023
Aoleon
Deventer
Wat een top bedrijf! Communicatie is heel goed en makkelijk! Ze denken mee met alles en ik ben zó ontzettend blij met mijn ‘nieuwe’ keuken! Heel veel complimenten aan Dennis en Lotte, stickydecorations is een super bedrijf!
28 November 2023
Jindra
IJsselstein
Goede service en advies! Keuken is als nieuw! Een aanrader!
20 November 2023
Carolien
Terneuzen
X
18 November 2023
Barbera
Moordrecht
Wij zijn super tevreden met onze ‘nieuwe’ keuken. Een fijn bedrijf om mee samen te werken komen alle afspraken na. Prijs kwaliteit is top !!!
16 November 2023
Lynda
Hulst
8 November 2023
Linda
Bergen op Zoom
Vanaf eerste contact was bij ons al sprake van een vorm vertrouwen. De duidelijkheid van uitleg in alle fases van het project. De uitvoering met al zijn activiteiten, waren in overeenstemming zoals besproken en uitgelegd. De kwaliteit van het van het 'wrappen' van de lossen panelen, open hoekkastje en de overige delen van de gehele keuken is van een heel goede kwaliteit. Wij zijn bijzonder tevreden over de contacten en uitvoering met Sticky Decoration.
5 November 2023
Henk van Hamersveld
Hoogland
Ontzettend blij met de nieuwe look van onze keuken. In 1 dag zijn de deurtjes gewrapt. Zeer kundig en netjes. Advies om nieuwe greepjes te bestellen was ook een heel goed idee. We zijn zeer blij met het resultaat.
28 October 2023
Cora
Woerden
Wij hebben weer een nieuwe keuken! Heel leuk dat een ander kleurtje zo'n fris en vernieuwend effect kan hebben. Het aanbrengen van de laag is goed gegaan, maar een paar kleine puntjes moesten hersteld worden. Dat is heel snel en goed geregeld. Prijs-kwaliteit helemaal in orde.
18 October 2023
Patty Woerde
Haarlem
Een bedrijf waar je afspraken mee kan maken en nog klant gericht is! Top!
11 October 2023
A
Hoek v Holland
Super mooi geworden. Lijkt weer als nieuw! Heel netjes gewerkt
5 October 2023
Cynthia
Zwolle
Netjes en snel werk! En in een paar uur tijd een hele andere keuken!
9 September 2023
Anne-Marie
Lopik
Communicatie is top Service geweldig Aanbeveling !!!
2 September 2023
Maudy
Vleuten
Goede prijs, goede afspraken en goed werk. Ik ben erg blij met het resultaat
20 August 2023
MarieJose
Den Haag
Vriendelijk personeel. Er is rustig en netjes gewerkt. We zijn weg tevreden met onze opgeknapte keuken!
13 August 2023
Wieke
Houten
Offerte was snel en duidelijk. Verandering achteraf werd meteen overgenomen met evt meer kosten. Alles betrouwbaar verlopen. Planning snel en afhandeling binnen de afgesproken tijd. Zeker een aanbeveling
11 July 2023
Joep
Bergen
Bij ons kwam bij een paar deurtjes tijdens het aan brengen van de folie de oude blanke lak laag los . Er werd gevraagd of ik de blanke laag kon verwijderen om een nieuwe afspraak te maken om het werk af te maken . Ook hier werd weer snel en zonder commentaar een nieuwe afspraak gemaakt.
11 July 2023
Herman
Hoevelaken
Ze werk netjes en professioneel en fit bedrijf is echt aan te raden . Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken
5 July 2023
Harald Hoevenaar
Oost-Souburg
26 December 2022
Martin van der Geest
25 December 2022
Aschwin Falck
Snelle offerte-goede prijs- vriendelijk en vakkundig monteur en een prachtig resultaat zeker een aanrader
24 December 2022
Jan van Gaalen
23 December 2022
Karin Leemans
Een vakman die doet wat hij beloofd
19 December 2022
Jolanda Janssen
Is uw keuken toe aan vernieuwing, maar zit u niet te wachten op een dure verbouwing? Sticky Decoration is uw betrouwbare partner voor professionele keuken- en interieurwrapping. Onze specialisten transformeren uw keuken razendsnel – vaak al in één dag – naar een moderne, eigentijdse stijl. Met hoogwaardige materialen, strak vakmanschap en 5 jaar garantie bent u verzekerd van een duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat én tegen een stootje kan. Lees hier de eerlijke reviews van onze klanten en ontdek hoe we ook uw interieur zonder gedoe een tweede leven kunnen geven
Facetlaan 53
2665 NR Bleiswijk