Prima uitleg

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Leuke docent met goed uitleg

Docent en training zijn top. Locatie is voldoende maar kan beter.

zeer tevreden

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Het word al voorlezen gebracht de opleiding. geen deskundige docentalthans geen bouwervaring wist vragen niet te beantwoorden

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

heel goede opleiding en e-laerning,behalve het proefexamen,ik kan niet inloggen en het proefexamen

een fijne dagcursus.bedankt heel veel geleert.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Door een goede motivatie van de cursusleider kan hij iedereen bij de les houden.

Albert brengt het op een ludieke manier en kan iedereen bij de les houden.

Goede uitleg van albert

Ik heb het niet zo op leren maar dat was hier geen probleem het werd duidelijk verteld met als gevolg dat ik met 74% ben geslaagd

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Online prima opzet, in de klas erg saai, matige interactie

Het boeken van een cursus ging heel gemakkelijk, zo ook het omzetten van de cursusdag toen ik vanwege een uitvaart om moest boeken. De info over de cursus was ook erg helder, ook het inloggen in de online oefenomgeving. De cursusdag was wel erg saai. De docent deed op zijn manier zijn best maar als onderwijsmanager zie ik een hoop kansen voor hem/jullie om de cursusdag veel meer interactie te geven. Het haast autistisch, en zonder veel interactie, doordraaien van alle dia's, die iedereen al tijdens het oefenen had kunnen zien, was echt taai en geen visitekaartje voor jullie bedrijf. Uiteindelijk was het oefenexamen weer wel een fijne dynamiek en veerde iedereen weer wat op.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Jammer dat er geen cursus boek geleverd wordt

Very easy to learn!

Heel nuttig

In een dag cursus en VOL-VCA gehaald met 95% score. De voorbereiding gewoon gedaan en onze leraar Albert heeft heel snel heel duidelijk gemaakt wat de dingen zijn waar je op moet letten bij de vraagstellingen. Hierdoor was ik optimaal voorbereid op het examen.

Een geweldige instructeur

Een prima cursus en zeker voor meer mensen uit mijn vak richting.

Succes verzekerd

Eenvoudige opdrachtprocedure, goede en vriendelijke/attente telefonische benadering en begrip voor mijn persoonlijke situatie. Het zou me extra geholpen hebben als tijdens de cursus iets meer specifieke duiding mogelijk was geweest irt mijn werkveld.

Geweldige docent!

Het was een leuke dag en de docent hielp ons de materiaal in 1x tot ons te nemen.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Super goeden uitleg geen gestres

Zou de cursus zo weer bij u bedrijf doen . In de ochtend zeer goeden uitleg alle ruimte om vragen te stellen . in een woord Super berdrijf. MVG Ger De Vos

Alles goed geregeld.

De cursus leider Albert legde alles goed uit.

Goed geregeld

Fijne eerste ervaring met IN1KEERVCA. nl De les is goed in elkaar gezet en de uitleg meer dan voldoende.

Erg toffe meneer!

De les was erg duidelijk en Albert vertelde het ook op een leuke manier. We hielden makkelijk de aandacht erbij hierdoor.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Goede en leuke docent en theorie visueel gepresenteerd.

Via de E-learning voorbereid, veel plaatjes en video. De theoriedag was goed georganiseerd, aangenaam tempo gedurende de behandeling van de stof en een lekkere lunch tussen de middag!

Duidelijke leerstof

Het leren online en het maken van de toetsen en proefexamen liep super makkelijk. Lekker kunnen leren en in een keer 85% behaald tijdens het examen.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Prima les gehad voor het examen, Zeer duidelijke uitleg

Goede ervaring Leuke les

Zeer leuke meneer die de les gaf. Leerzaam les Examen is na deze les een stuk eenvoudiger te volgen en te doen.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

goede les alleen een betje te snel

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

voor het eerst mijn vca vol gehaald hier en geslaagd

het is een goede site om te leren en een examen te doen zo te zien kan je het op meerdere plekken boeken. zodoende was er ook bij mij in de buurt plek.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

prima training en trainer.

goede training, ervaren cursusleider die het goed en voortvarend kan brengen

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is één van de grootste VCA opleiders in Nederland met een compleet en divers aanbod aan mogelijkheden om uw VCA diploma te halen. in1keerVCA.nl heeft ruim 25 opleidingslocaties en ruim 70 examenlocaties in Nederland. U kunt bij ons terecht voor een dagcursus + examen, e-learning + examen of alleen een examen. Alle cursussen en examens bieden we aan in diverse talen.