Leerde ik veilig en verantwoordelijk werken.

Ik heb in de VCA-cursus geleerd hoe ik veilig en verantwoord kan werken. Ik weet nu beter hoe ik risico’s herken, onveilige situaties voorkom en volgens de juiste procedures handel.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Theorie wat niet saai hoeft te zijn!

Een ontvangst met een gulle lach en een fijne trainer (Albert). In een halve dag vele sheets doorspitten met allerlei theorie om je klaar te stomen voor een VCA toets in de middaguren. In de praktijk betekende dit; zitten, opletten en goed luisteren wat op een heerlijke nuchtere manier werd gebracht en volledig helder werd neergezet.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Alles goed uitgelegd hoop geleerd in korte tijd

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Erge fijne instructeur, zeker aan te raden.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Super trainer die iedereen weet te motiveren

Je kunt merken dat de trainer zin heeft in zijn werk en dat hij uit de prakrijk komt. Hij weet op een leuke manier iedereen mee te krijgen.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

De lesmaterialen zoals e-learning top!

Inderdaad in 1 x gehaald! Dat is natuurlijk het doel. De lesstof voor de examens gaat enorm snel. Als je goed bent voorbereid is het te doen. Maar pittig. Mvg Ivo

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Snel, duidelijk en prima voor elkaar

Ik heb alleen de elearning gedaan en 2 dagenmlater ruimschoots geslaagd.

Super geregeld

Echt een aanrader

Prima dag gehad.

Vandaag een gezellig maar leerzame dag gehad in Veenendaal met Albert Fraanje. Zeer geschikte vent. Niet te langdradig van stof. "Gewoon lekker deurgoan!" Haha.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Veel behandeld in een dag en fijn om af te sluiten met het examen.

Toch kwam ik nog een heel wat vragen tegen die niet bij de behandelde stof zaten, en best ook wat dingen die er in mijn beleving wel bij hadden gekund.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Een woord top bedrijf examen was makkelijk te doen.

Dames en heren slagingspercentage is super hoog even tijd nemen en oefenen en je haalt hem gemakkelijk succes iedereen

Goed geregeld

Alles conform afspraak en zeer professioneel

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Ik heb onlangs de VCA-cursus gevolgd en kan eerlijk zeggen dat het boven verwachting leuk én leerzaam was. De instructeur Albert was ontzettend duidelijk, maar vooral ook grappig — precies het soort docent dat zelfs de droogste veiligheidsregels interessant weet te maken. Dankzij zijn uitleg bleef alles goed hangen en vloog de dag voorbij. Absolute aanrader voor iedereen die zijn VCA moet halen zonder in slaap te vallen!

De was prima

Fijne cursus goed om de onderwerpen die in het examen kwamen extra aandacht hebben gekregen

Makkelijk

Goed te doen maar vind persoonlijk een boek makkelijker dan de computer om te leren

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Was duidelijk, soms ging het iets te snel maar was nog wel te volgen. Broodjes waren goed!

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

In de cursus word alles duidelijk uitgelegd Als je gewoon luistert die paar uurtjes maak je op je dooie gemak het examen

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

eenvoudig training te bedienen en examen goed geregeld

Eenvoudig training te bedienen en examen goed geregeld

Een rustige dag

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Een goede uitleg van begeleider Henk. En hij geeft je zelfvertrouwen Henk bedankt. Ps geef aan Hek door dat de groep van 7 november volgens mij allemaal geslaagd zijn. Gr.Rient doevendans

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

De cursus heeft mij geholpen om vragen te begrijpen.

Alles prima geregeld

Ik had e learning met examens besteld. Programma was duidelijk en overzichtelijk. Had misschien het boek ook moeten lezen. Miste een klein beetje aansluiting met bepaalde onderwerpen.

• Bent u tevreden over de dienstverlening van in1keerVCA.nl? Ja

Zeer goede uitleg van cursus. Leuke dag om zo de cursus te halen

Alles duidelijk en netjes uitleg tijdens de cursus.

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is één van de grootste VCA opleiders in Nederland met een compleet en divers aanbod aan mogelijkheden om uw VCA diploma te halen. in1keerVCA.nl heeft ruim 25 opleidingslocaties en ruim 70 examenlocaties in Nederland. U kunt bij ons terecht voor een dagcursus + examen, e-learning + examen of alleen een examen. Alle cursussen en examens bieden we aan in diverse talen.