Score: 10

Ideale, veelzijdige BHV Training. Duidelijke instructiefilmpjesmet daarnaast een heldere uitleg over de te volgen stappen.

Score: 9

Ik vond het een pittige, maar uitgebreide cursus

Goed, duidelijke hoofdstukken

Score: 7

super cursus, kunt cursus op tijdstip dat goed uitkomt en leerzame cases

Score: 10

snel en makkelijk te volgen

Score: 10

Simpel en duidelijk. Fijn dat deze mogelijkheid er is. Zeker voor iemand die het belangrijk vindt om zijn of haar BHV te behouden en te vernieuwen.

Prima cursus

Score: 9

Heldere en duidelijke uitleg met filmpjes. Erg handig om in delen te volgen. Prima cursus ter opfrissing!!

Score: 9

Lesstof heeft voldoende diepgang en de toets vragen zetten je ook aan het denken.

Score: 10

super snel en heel fijne uitleg

Leuk

Score: 8

Prima ervaring met de cursus. Het helpt om alles weer op te frissen. Een klein verbeterpunt is dat er een klein aantal vragen was waarin iets werd gevraagd wat niet in het lesmateriaal wordt aangegeven. Misschien goed om dat een keer na te lopen.

Score: 9

Heel fijne en duidelijke uitleg over alle onderwerpen.

Score: 9

Zeer duidelijke, gemakkelijke manier om de (her)certificering te behalen. De duidelijke instructie filmpjes zijn een perfect hulpmiddel als visuele uitleg.

Score: 10

Was een fijne cursus. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Vond de stof erg goed begrijpbaar en fijn om door te lezen

Het is echt een top

Score: 7

Leuke e-learning

Score: 8

Vond het een prima cursus

Score: 10

Prettig, snel en duidelijke uitleg!

Score: 8

Mijn ervaring is goed. Helaas accepteren niet al mijn opdrachtgevers het certificaat omdat het alleen online is.

Prettig

Super fijn en goed!

Perfect, duidelijk en snel

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over BHVcertificaat.online

BHVcertificaat.online biedt u online de mogelijkheid om uw BHV certificaat te halen. Met ons uitgebreide lesprogramma bent u na het volgen van deze online training volledig inzetbaar als BHV-er. Onze cursus voldoet aan alle eisen van de ARBO-wet.