Score: 7

Code 95 bhv is toch wel saaier dan gewone bhv herhaling

was heel prettig

Score: 8

Prima. Onze medewerkers gaan hier al jaren heen.

Score: 8

Aardige, spontane kerel die prima met mensen om kan gaan. Voorkomt dat het saai wordt. Positieve instelling. Zou soms tikkie deskundiger mogen maar wellicht kwestie van nog wat meer ervaring.

Score: 8

We hadden een goede persoonlijke aandacht en er was een Lotus waardoor wij tijdens deze herhaling een relatief goed beeld kregen van sommige ziektes,aanvallen en dergelijke.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over de training. Ik was best zenuwachtig omdat ik alleen de theorie op internet had gedaan, de instructeur hielp me erg goed en gaf uitstekende uitleg. Het oefenen met de lotus erbij vond ik ook heel leuk en leerzaam om te doen. Ze verzon steeds nieuwe dingen die aansloten op ons werk en ze kon zich erg goed inleven in haar rol. Soms viel het me nog tegen omdat het moeilijker was dan voorheen gedacht. Het oefenen samen met de uitleg vond ik erg leerzaam! Wat ik ook een groot pluspunt vond was dat de instructeur zag dat ik het wat spannend vond, en daardoor niet vooraan stond om het te oefenen voor de klas maar me toch wist te motiveren en te stimuleren zodat ik ook daadwerkelijk goed heb kunnen oefenen. Ik vond het een leuke, leerzame dag en ben zeer tevreden!

Duidelijk

Score: 8

Duidelijke uitleg, toepassing naar de praktijk ( voorbeelden)

Gen opmerkingen

Score: 8

Duidelijk, soms wat taaie lesstof

Prima,

Duidelijk en leerzaam

Het was leerzaam

__

Score: 10

Goede lotus Veel praktijkvoorbeelden Prettige omgeving Goede catering Leuk (jaarlijks) wisselend programma

7tg7

Score: 8

Goes gedaan door trainer end lotus

Goed gedaan

Score: 8

Zonder all the feel gedoe heel helder uitlleg

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerBHV.nl

in1keerBHV biedt u een professionele opleidings- en herhalingscursus aan voor uw BHV-ers. We werken met de nieuwste en mooiste materialen en onze instructeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op BHV gebied.