Score: 10

Duidelijke en leuke uitleg.

Score: 10

Ik vond het goed dat het heel persoonlijk bekeken kon worden. We gaan door tot het goed is per persoon. De tijdsduur is prima omdat je overal te tijd voor hebt gehad en er ook ruimte was voor leuke gesprekken.

Score: 8

Super fijne training gehad, zeer leerzaam ook dat we zo betrokken worden in de les En niet alles simpelweg voor gekauwt krijgen, maar ook veel dingen zelf moeten uitvoeren.

Score: 10

Deskundig persoon. Goed van stof, maar kan soms wat te ver uitlopen met leuke verhalen. Zolang de tijd het toelaat is het een bonus.

Score: 10

De trainer is een aardige vent die verstand van zaken heeft. Geeft goed uitleg en brengt het duidelijk naar ons over

Super was leerzaam

Score: 10

Top gedaan, Pieter gaat er vlot en duidelijk doorheen.

Score: 10

Heel goed, grote slaag kans

Goed bedrijf

Super perfect

Kip rollade met kerst

Nvt

Leerzame dag!

Score: 8

Verteld duidelijk. Heeft aandacht.

Super mooi

V

Score: 10

Hands on, praktisch en gericht op het bedrijf. De duur van 7 uur is lang, maar is helaas niet anders.

Geen mening

Anthonie Fokkerstraat 45

3772 MP Barneveld

Over in1keerBHV.nl

in1keerBHV biedt u een professionele opleidings- en herhalingscursus aan voor uw BHV-ers. We werken met de nieuwste en mooiste materialen en onze instructeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op BHV gebied.