Zeer professioneel!

Ben in Aalsmeer langs geweest voor advies. Ik werd gelijk goed geholpen en heb nu een mooie tuin met kunstgras voor een prima prijs. Het zijn vakkundige jongens en ik zou het zeker aanraden! Ik ben blij

Wij kwamen via internet in contact met de GrasKampioen. Na het zien van een foto wilden we graag iets aanpassen aan ons oorspronkelijke idee. Stan uit Aalsmeer heeft ons daarbij uitstekend geholpen: hij gaf ons duidelijke informatie via internet en nodigde ons uit om langs te komen. Tijdens ons bezoek in Aalsmeer werden we echt overtuigd. De grote voorbeeldstukken maken het vergelijken makkelijk, en Stan dacht actief mee: zelfs het verplaatsen van de voorbeelden naar buiten in het (zon)licht was geen enkel probleem. Uiteindelijk kozen wij voor het type Castle. Binnen slechts twee weken was het gras professioneel aangelegd door een gecertificeerd hoveniersbedrijf. Wij zijn erg tevreden en bevelen de GrasKampioen dan ook van harte aan! Tip: ga vooral even langs in Aalsmeer om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Met vriendelijke groet, Fam. Schouten, Haarlem

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en wat mijn doel was. Ik kreeg deskundige hulp en had mede hierdoor snel de door mij bedoelde soort grasmat. Kortom een prettig en tevens deskundig bedrijf.

Topservice

Wij zijn ontzettend tevreden over onze aankoop bij graskampioen en de service die ons is aangeboden. Het personeel heeft ons goed geholpen met het vinden van de perfecte kunstgras. De kwaliteit van het kunstgras is top – het ziet er natuurlijk uit en voelt zacht aan. Kortom: een aanrader voor wie op zoek is naar mooi kunstgras, goede service en bovenal een mooie prijs. Wij raden ze zeker aan.

Perfecte service en kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden met het advies en uiteindelijke resultaat. Ze zijn vriendelijk, servicegericht en leveren topkwaliteit. Ze doen wat ze beloven.

Top kwaliteit voor eerlijke prijzen. Service ook helemaal super!

SuperGeweldigeService

Ouderwetse service, deze bestaat nog. De jongeman die mij eerder te woord stond mbt informatie en die mij vandaag hielp met meedenken en zoeken, verdient een dikke 10. Beleefd, gezellig, vakbekwaam. Kortom een unieke ervaring in een tijd waar de grotere organisaties geen tijd meer hebben( als er al een medewerker beschikbaar is) en ja ook niet onbelangrijk: de beslist aantrekkelijke prijzen, voor ieders budget en wensen keuze genoeg. Blije klant!

Door de diversiteit slaag je hier altijd.

Goed voorgelicht voor een leek moeilijk keuze te maken maar met behulp vd verkoper fantastiscg geslaagd . Zal de graskampioen aan iedereen aanbevelen .

Mooie kwaliteit gekocht. Alles laten leggen ziet er top uit.

Duidelijk aanbod. Alle grassen zijn te zien. Snel bestelt en geleverd. Top service.

Gewoon top!

Via de mail contact gehad over een benodigd stukje kunstgras. Daarop snel een keurige reactie en de volgende dag het gras al in huis via verzending. Precies wat wij nodig hadden, een mooi en zacht stukje kunstgras. Nogmaals hartelijk dank ook namens de katten!

Wat een geweldige service!

Ik heb met graskampioen contact gehad over een stukje van hun kunstgras om met mijn klas een ieniemini tuintje aan te leggen. En zo fijn dat ze mij een mooi stukje gras opstuurden. Het is lekker zacht, zoveel fijner dan dat stugge prikkelige gras. Daardoor kunnen de kinderen heerlijk spelen met het kunstgras, zonder kapotte geschaafde knietjes. Dank je wel voor de geweldige service. Ik en mijn 25 leerlingen zijn helemaal blij!

Top , top, top

Wat een goede service en vriendelijke mensen. Goed geprijsd en uitstekende kwaliteit Zeker een aanrader!!!!

Excellent experience

Stan has been really fantastic to help us with the right choice of grass with his expertise and honest opinion. We liked the quality of grass and exceptional service by Stam

Professioneel en zeer prettig

Naast goed advies en prettig in de omgang zijn we erg blij met de gemaakte keuze. Levering op afroep en ook op locatie nog nagemeten. Kortom aan te bevelen!

Prima service en goede informatie.

Henk-Jan heeft ons uitstekend geholpen en de verschillende opties bij het aanschaffen van kunstgras uitgelegd. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een hybride oplossing waarbij kunstgras en echt gras samen een mooi gazon gaan vormen.

GE WEL DIG

Onwijs professioneel, snell, secuur en hier naast ook nog eens ontzettend vriendelijk. Heeft geleverd boven onze verwachting en heeft onze wensen ook exact weten te vertalen in realiteit. Onwijs bedankt!

Schitterende grasmat

In de winkel kregen duidelijk en eerlijk advies, ook was het erg fijn om daar alle soorten te kunnen zien en voelen. Daarna geheel volgens afspraak werd het gras snel en vakkundig geplaatst. Een top aanwinst voor onze tuin. Kortom een fijn bedrijf welke zijn afspraken na komt.

Prima product

Naast een goede kwaliteit ook geode en persoonlijke service. Een aanrader!

Vanaf het inmeten , tot het leggen van het gras prima. Zeer kundig en bekwaam bedrijf. Vakmensen die weten wat en hoe. Ik zou iedereen dit bedrijf kunnen aanraden!

Prettig contact, zeer behulpzaam, en mooie kwaliteit gras; perfect dus!

Erg prettig

Erg vriendelijk, meedenkend en behulpzaam! Een aanrader!

Goede communicatie en snel geleverd. Dit bedrijf is ook zeer flexibel. Ook erg blij met ons kunstgras.

Vriendelijke jongens,ze hebben genoeg liggen.

Ik moest wat reststroken hebben voor mijn oude hond die wegglijd op de vloer. Gevraagd of ze nog wat over hadden. Dat was geen probleem!! Twee mooie reststukken meegekregen van de eigenaren. Jongens toppie!! bedankt nogmaals.

A nice and pleasant way to transform my garden!

Really recommend Stan and Koen. Great guys with lots of choice of grass. I needed a fast install and they were able to accommodate me and with a smile on their faces. Team which turned up to Install the grass were equally as professional. Will certainly be using them again.

Aalsmeerderweg 477 b

1432 ED Aalsmeer