Ervaren personeel en beleefd, behulpzaam met allerlei adviezen.

correct

keurig geleverd binnen vooraf aangeduide tijd van leveren. prachtig product

Zeer tevreden over mijn aankoop

Na Vriendelijk en deskundig te zijn voorgelicht, hebben we een mooi kunstgras uitgekozen. Na een paar dagen werd het keurig op maat gesneden thuisbezorgd. Mede door het prima advies en de goede leginstructie hebben we nu een mooie grasmat op onze veranda.

Geweldig!

Allereerst een aantal stalen gekregen. We hadden de keuze snel gemaakt. De exacte maten doorgeven dmv foto's. Vervolgens een offerte gehad. Reageerde snel op onze vragen. Na betaling kregen we een datum en tijd voor levering. Deze is keurig nagekomen. Super!

Fijn, snel en vakkundig geholpen. Als je kunstgras wil gewoon naar Graskampioen in Aalsmeer.

Vriendelijk en ruime keuze

Vriendelijke ontvangst, ruime keuze uit mooie grasmatten. Snelle levering thuis en tips om zelf te leggen op het balkon. Kan Graskampioen iedereen aanbevelen!

Heel aardig en goed geholpen

Ontzettend klantvriendelijk alles goed op maat gesneden dus we konden het zo neerleggen.

Vlotte en meedenkende jongens. Snel en keurig gewerkt Grasmat ligt er mooi bij. Heel blij ermee. Aanrader voor wie over kunstgras nadenkt.

Goede service en top kwaliteit

Na een goed advies de keuze gemaakt. Afspraken worden nagekomen en het leggen wordt goed georganiseerd gedaan. Het kunstgras ligt er prachtig bij. Ik ben erg blij met het eindresultaat maar zeker ook over de professionaliteit van dit bedrijf. Wat mij betreft een absolute aanrader - zeer betrouwbaar en top kwaliteit

Top service Top kwaliteit. Beide heren zijn zeer vriendelijk en klantgericht en komen hún afspraken netjes na. Ik raad oprecht iedereen aan om hier hun kunstgras te halen.

Goed geholpen Vriedelijk mensen die meedenken

Stuk gras nodig voor om zwembad Deze mensen hielpen meedenken zodat ik met een restestuk veel voordeliger uit was

Goed contact gehad , vriendelijk behulpzaam. Zal ze beslist aanbevelen.

Great service good quality

The two working were very friendly and professional. The grass instillation looks fantastic.

Ze doen wat ze zeggen, heel betrouwbaar.

Snelle en duidelijke communicatie. Professioneel advies en ze denken met je mee als het gaat om prijs, kwaliteit en transport.

Super vriendelijk geholpen. Ruim assortiment.

Top zaak, deskundig en veel keus !

Enorm veel grastapijt keuze, die je ziet en ook kan voelen, heel belangrijk!! Voor een vergelijkbare prijs wat ook op internet wordt gevraagd. Netjes op afgesproken tijd bezorgd en ook vakkundig gelegd. Prima bedrijf met "ouderwetse" service, Top!!!

Erg vriendelijke en goede service

Zeer goed en professioneel geholpen. Levering ging vlot.

Eerlijke prijs.. topservice.... fijne medewerkers en goede communicatie

Als eerste verliep de communicatie erg vlot en werden er veel aanvullende vragen gesteld. De prijs is wat mij betreft eerlijk en goed en de installateurs werken keihard. Echt een geoliede machine in mijn beleving!

Topbedrijf!

Hele fijne ervaring, vriendelijk en snel geholpen. Ze denken goed mee. Mooie kwaliteit kunstgras. Heel tevreden.

Erg tevreden, meedenkend en behulpzaam

Van begin tot eind fijne ervaring. Reageren snel en beantwoorden alle vragen duidelijk in het offerte stadium. Tijdens het leggen nog wensen uitgesproken. Hier werd goed over nagedacht en besproken wat er mogelijk was. Blij met het eind resultaat.

Helemaal top

Great service! Would highly recommend!

We are so pleased to have used Graskampioen! They were very professional and always easy to contact and respond to all out questions. The installation was done very well and we are very pleased with the results! Would recommend them to anyone!

Zeer netjes aangelegd ,ook alles opgeruimd .zeer tevreden .

Uitstekende service en levering

Graskampioen komt alle beloftes na en het kunstgras is door vakkundige mensen gelegd. Ze hadden goede tips en dachten 100% mee met ons. Super!!! Erg blij met ons kunstgras!

Super klantvriendelijk en goede service.

Deskundige service

Aalsmeerderweg 477 b