fijne procesgang, van 1e contact tot en met de afronding project

Alle stappen die nodig zijn, vanaf het 1e contact, de aanvraag tot en met de afronding kenmerken zich door snelle reactie op vragen, helderheid over kosten, planning, doorlooptijd etc. en bovenal door een aantal aardige jongemannen die de klus uiteindelijk (netjes en volgens afspraak) uitvoeren. Dit was al ons 2e project met het bedrijf. Dus het klopt; maak tevreden klanten en ze komen terug(of vertellen het door :) )

Kunstgras is keurig en strak aangelegd.

Goede ervaring. Mooi aangelegd gras. Ben zeer tevreden.

top project

mede door de servicegerichte monteurs is dit project zeer succesvol afgerond

Erg tevreden over de service en advies!

We zijn goed geadviseerd in het type kunstgras, in de aanleg en onderhoud.

Snelle en goede service!

Gebruikersvriendelijke website en goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service.

Prima goed geholpen

Keuze enorm en kundig personeel En goede prijs niet duur

Vakwerk

Deskundig advies bij de aankoop. Het leggen van het kunstgras gebeurde zorgvuldig en professioneel.

Klantvriendelijk, meedenkend, snel handeld en de beste prijs.

Prima service, ben goed en snel geholpen. Goed bereikbaar, namen de tijd om mij te helpen en adviseren.

Prima geholpen

Precies voor ons balkon met het grijze grastapijt keurig opmaat gemaakt!

Zeer goed geholpen ! Deskundige uitleg! En zeer klantvriendelijk! De naam Graskampioen helemaal waar gemaakt

Mooi product en snel geleverd!

Zaterdag kunstgras besteld voor onze school, op dinsdag al geleverd en geplaatst op de plek waar we het gras wilde hebben! Goede service.

Super service, leuk geprijsd & goede kwaliteit

Ben supergoed geholpen en de service is uitstekend ook hij heeft het zelf even langs gebracht en is ook nog eens supermooie kwaliteit (Je kan het zo duur maken als je zelf wil)

Wat een fijn bedrijf. He, he wat ben ik blij dat dit nog bestaat.

Na een slechte ervaring bij zo'n gras dump bedrijf was ik eigenlijk wel klaar met dit soort bedrijven die via marktplaats mensen op de verkeerde been willen zetten. Je rijdt toch een eind vaak en dan zit de vork toch anders in de steel dan was voorgespiegeld. Niet bij deze ondernemers. Net opgeruimd bedrijf, keurige service, strakke prijzen, ruime keuze en meedenken. Ik zou iedereen die op zoek is naar kunstgras dit bedrijf aanbevelen.

Eenvoudige uitstraling maar prima kwaliteit.

Erg goed geholpen. Juiste advies wat goed aansloot op mijn wensen. De rest partijen waren goed tegen een scherpe prijs. Ook voor nieuw kun je hier goed terecht.

Wéér bedankt Graskamioen

Wederom een zeer mooi stuk kunstgras gehaald bij GrasKampioen voor een scherpe prijs een zeer fijne mat aangeschaft. Lekker genieten van de tuin!

Absolutely Amazing Experience - Highly Recomended

Indeed they are experts in Artificial Grass with wide range of collections available at their warehouse in Aalsmeer. All options available - Standard and customized sizes. Delivery was also swift and free of cost for nearby places. As recommended by Stan, I bought the grass and it looks and feels nicer after laying down in my Garden. Overall very content with the service and quality of the product.

Prettige site, keurige bezorging

Inveegzand 5 zakken van 25 KG besteld. Vergeleken met andere aanbieders vielen de bezorgkosten erg mee. De bezorging was 2 dagen later. Dag van te voren werd ik gebeld of het uitkwam om te bezorgen. Vriendelijke mensen, goede communicatie. Dik voor elkaar zo!!

Vriendelijk, verstand van zaken, goede prijs

Wij werden door familie op dit bedrijf geattendeerd. Werden geholpen door een vriendelijke jongen die verstand van zaken had. Wij vertelden wat wij wilden en hier werd naar geluisterd. Qua prijs en kwaliteit een mooi stuk kunstgras mogen aanschaffen.

Uitstekend!

Met de juiste advies een goede keuze kunnen maken. Ik raad ze aan!

Geweldig geholpen!

Ik wist niet dat er zoveel te kiezen was als het gaat om kunstgras. Gelukkig heeft Koen ons uitstekend geholpen en nu ligt er een hele mooie, groene Country-mat in onze tuin en daar zijn de kids héél blij mee!

uitstekende service.

kunstgras online besteld, werd de volgende das al gebeld wanneer ze het konden leveren. dag van levering netjes van tevoren een berichtje gehad hoelaat ze kwamen. vriendelijk en gezellige man echt een aanrader

Goede prijs, zeer snelle levering

Op mijn vraag werd direct en adequaat gereageerd. Dezelfde dag nog de levering ontvangen. Zeer tevreden met de kwaliteit van het geleverde kunstgras

Mooi kunstgras, snel geleverd

Mooi kunstgras, snel geleverd

Goede service, bereikbaarheid en professioneel

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met de graskampioen. Ze zijn goed bereikbaar en nemen ook op korte termijn de mogelijkheid om de situatie te bekijken. Nemen samples mee zodat je ter plekke een goede keuze kunt maken. Hierna een snelle offerte en inplanning van de werkzaamheden. Ook gedurende dit traject erg goed bereikbaar en goede service. Er wordt op elk mogelijk moment mee gedacht met de klant.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met Graskampioen. Zowel het advies als de aanleg is perfect verlopen. Zeker een aanrader!

Aalsmeerderweg 477 b

1432 ED Aalsmeer