Great product , great service

Effortless

Handige tools!

Livraison rapide. Rien à signaler. Top webshop

Topservice en snelle levering!

Mijn bestelling bij RAD werd vlot verwerkt en snel geleverd; alles was netjes verpakt en exact zoals beschreven op de website – ik ben super tevreden over de hele ervaring.

Site fiable, précis, réactif.

Je suis pleinement satisfait de ce site de vente. J'espère un jour, visiter un de leurs magasins. Merci à son équipe.

allemaal goed

Ik ben tevreden over deze winkel, ik raad het aan

Accessoires moto.

Beaucoup de choix de qualité, envoi rapide, RAD comme toujours au top!

Goed en snel

Rad was de enige zaak die had wat ik zocht en ze leverden razend snel.

Au top , de vrais professionnels

Personnel au petit soin, très sympathique, je recommande à 100%

Goede informatie en snelle levering ook naar Nederland.

First time I've used RAD.EU and I'm super impressed. Easy to order, fair prices and quick delivery. Can't fault them!

Snel, juiste artikelen, goede prijs

Xx

Compra fácil e correcta.

Quando o representante da marca não garante data de entrega, encontrei este site onde foi tudo facil e mais barato! Recomendo.

Tjrs excellent rapport

Super transaction

Rapide, efficace Je recommande

zeer goed

koffersysteem givi alaska besteld en snel geleverd gekregen alsmede kofferrek voor mijn bmw f800gs 2012 duidelijke website met prijzen die je in eerste instantie niet gelooft, zoveel goedkoper dan elders correcte en snelle levering, goede communicatie met service desk inzake juiste kofferrek goede communicatie en positieve bejegening een compliment waard !!

fantastisch

goede ervaring

Simplement rapide et efficace

Conseils au top Explications complète Marchandises de qualité

Mijn bestelling online is goed verlopen en de bezorgtijd was zols geplande tijdstip en dag

Verkoopster wist niet veel over product

Wist onvoldoende over produckten

Achat d’un casque

Parfait, livraison rapide, produit bien emballé. J’ai eu un soucis j’ai contacté le SAV, il m’on répondu le lendemain avec une solution rapide. Très bonne expérience !

Topservice

Zeer vlotte service

Op de website is ook telkens zeer duidelijk omschreven wat het allemaal inhoud. Alsook soms tips voor installatie en dergelijke.

Snelle levering, keurig ingepakt.

Landegemstraat 4

9031 Drongen