Prima prijs, perfecte service!

Prima prijs, perfecte service. Omruilen, retourneren gemakkelijk.

Plus que parfait!

Je n’ai jamais vu un service alliant qualité et rapidité comme celui-là. Félicitations!!!! Idem pour les conseils reçus, rapides, efficaces. À recommander!!!!!!’

Ravie de mon achat

Je viens de recevoir ma veste BERING remisée à 130€ au lieu de 239€. Envoi rapide et soigné en point relais proche de chez moi . Je suis vraiment ravie! J'avais essayé cette veste en magasin pour être sûre de la taille, je n'ai donc pas eu d'inquiétude. Je recommande vivement RAD Merci!

Faultless, great price and immediate shipping

Easy website to navigate, fast payment gateway and immediate shipping, what more can you ask for

Schoenen besteld bleek te krap en netjes teruggestuurd binnen 5 dag bedrag op mijn rekening teruggestort en heb uiteraard opnieuw een maatje groter besteld zonder problemen. Met vertrouwen kan ik mijn aankoop doen.

Fijne webwinkel

Al meerdere keren Givi onderdelen bij RAD gekocht. Hierin hebben ze bij RAD vaak scherpe aanbiedingen. De verzending via DPD naar Nederland verliep vlot en vlekkeloos. Daarom ben ik een tevreden klant!

Great

Good customer service

Fast delivery with good step-by-step overview.

Good customer service, no dissapointments or surprises. Have already recomended you

Service au top

Produits impeccables livres en un temps record même en dehors de Belgique.

LE TOP...........

TRES RAPIDE et j'ai cru avoir recu de la porcelaine vu l'emballage LE TOP!!!!!!!!

Top conseils et services

Les conseils sont donnés avec clarté et plaisir. J'y ai trouvé exactement ce que je désirais et on m'a livré à domicile ce qui n'était pas disponible en magasin. Les soldes sont permettent de faire de très bonnes affaires. Dommage qu'il n'y ait pas un magasin plus proche du sud de Bruxelles

Kwaliteit voor een scherpe prijs.

Veel keus. Bezorging duurt redelijk lang. Blijft lastig om de goede maat te kiezen. Moest één item ruilen; retourneren gaat zeer eenvoudig.

Service zoals service bedoeld is!

Snelle en correcte verzending en goede correspondentie bovendien

heel goed

Great! Quick delivery, products awesome!

I'very pleased with purchase, quick delivery and of course products are great! Lookink for order some new staff.

Goed product en budget-vriendelijk met korting

Zeer goed product ,waterbestendig en warm.

Goeie prijzen en snelle levering

Goeie prijzen en snelle levering

Top levering en zeer snel, zoals beloofd

De zoektocht naar deze helmtas was voor ons op een dood spoor geëindigd. Maar gelukkig dat ze bij RAD.EU nog met ons meedachten en kregen we de laatste in huis opgestuurd. Blije zoon, dat hij zijn mooie helm nu ook in de originele tas kan doen.

Perfect and thanks

Top class

klantgericht

Een goede klantvriendelijke shop.

Goed snelle levering

Snel en goed

A recommander

Sevice au top bon conseils . Rapidité de livraison à domicile. Grand merci

Beau produit et livraison rapide...Parfait...

Très bonne expérience

Envoi rapide

Tout c’est bien passer envoi rapide et réception rapide !

Makkelijk, snel, correct.

Snel gevonden, makkelijk besteld, snel geleverd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen