Parfait.

De bons conseils.

fast delivery

Fast delivery and quick response to questions.

parfait

Envoi rapide article conforme je recommande

Snel verzonden, goede spullen

Het is goed te vinden welke spullen nodig zijn en het is snel verzonden.

Crash bar GIVI excellente qualité

Envoi rapide et soigné, disponible pour les questions et réponse rapide.

Très bonne expérience

Commande de valises souples pour moto, le précédant site m'a informé à 2 semaines du départ (road trip moto) que le produit n'était finalement pas en stock (...). Très très content du site RAD, la rapidité et les tarifs très avantageux. Je commanderai à nouveau sans hésiter !

Quick delivery and good pries

Nothing to complain. 100% recommended

Goede service, komen hun afspraken na.

Gewoon TOP

Alles in één, vriendelijkheid, professionalisme, behulpzaam,.... alé, gewoon TOP

reliable and fast

The package arrived quickly. and the goods were what they should be

Betrouwbaar en komt beloftes na!

Aankoop jas. Voorafgaand een geduldige uitleg van naaldje tot draadje. Snel geleverd. Klein probleepje in een mum van tijd opgelost!

Snelle levering, mooie prijzen

De levering was veel sneller dan verwacht! Het enige nadeel daarin was dat het product niet op mijn vrije dag bezorgd werd. Gelukkig zag ik de mail op tijd en heb ik hem naar een pakketpunt kunnen laten brengen. Mooie motorlegging voor een goede prijs die erg comfortabel zit! Dus ik zeg top! Snellere levering dan aangegeven en ook nog eens een top product ontvangen

Great buying experience

These guys website is so easy to navigate and find that you want,payment at checkout is clear and simple ,and delivery times are spot on.

Des professionnels marchandises origine je recommande livraison rapide

Merci conforme à mes attentes bien emballée et livraison rapide et prix qui défie toute concurrence merci

Excellence

I bought a Shoei helmet and it arrived way before than it was expected.

Alpinestars Jacke

Alles gut gelaufen. Jacke ist gut und passt aber eine Nummer größer bestellen.

excellent

excellent

5* for punctuality

Most competitive prices in EU

Rien a redire

Impeccable rien a redire

Paar schoenen besteld, en twee dagen later geleverd.

Laagste prijs, snelle levering, goede communicatie

Eerste bestelling hier, makkelijk bestel proces, laagste prijs, op voorraad en snelle levering, wat wil je als motorrijder nog meer.

Un service au top

Ils ont fait des recherches pour trouver une solution Vraiment un service au top Je recommande RAD Tournai

Très satisfait de ma commande

Commande d'un pantalon Alpinestars déroulée sans problème et livraison également. L'article est conforme à la description sur le site.

Bon magasin et service impeccable!

Tout est dans le titre!

Perfecte afhandeling

Vlot te bestellen, snel geleverd

Landegemstraat 4

9031 Drongen