Personne serviable et très compétente pour aménagement d un casque schoe

Très bien reçu je suis tombé sur une dame très compétente et très agréable à recommander encore merci à elle

Snel, duidelijk, eenvoudig proces

Het product wat ik zocht was bij RAD beschikbaar en heel snel naar me toe gestuurd. Blij mee.

Very good

Fast and good value

Overzichtelijke site , koffers , sloten en de daarbijbehorende bevestigingsmateriaal is van topkwaliteit en past perfect op mijn motor

Très bien

Deuxième commande chez eux et je suis content, surtout de la livraison gratuite en point relais sans avoir une commande trop conséquente.

Vlotte levering

Ik had een helm voor mijn vrouw besteld en had hem na een dag of 4 in huis. De helm was in perfecte en onbeschadigde toestand. Enkel het pakketje met de extra pinlock bevestigingen en het flesje om de schermrubber te onderhouden zat er niet bij. Dat heb ik wel gekregen toen ik mijn eigen helm en paar weken geleden zelf in de winkel ben gaan kopen. Das dus het enige kleine "foutje" waarom ik een 9 geef ipv en 10.

Cheap prices and fastest shipping

Ordered a bunch of things from different sites. Rad.eu had tye fastest delivery. Thank you!

All the best.

Everything was as it should be...good price and fast delivery.

Fast delivery, affordable price!

Positive experience!

Valbeugel past niet en retour gestuurd.

Kreeg persoonlijk contact met iemand van klantenservice. Bleek dat de valbeugel Versys 1100 van 2025 niet op het nieuwe model van 2026 past en zeker niet op de grand Tourer versie. Kreeg binnen paar dagen geld terug.

Erstklassiger Onlineshop!

Ich mache es kurz, Bestellung top, Preis top, Versand top und Kundenservice top. Bester Onlineservice in diesem Bereich, bei dem ich jeh bestellt habe. Bravo!

Parfait

Envoi rapide, prix placé, au top

Professional!

Everything as described, Good prices, fast delivery

I waste a lot of time

Check the quality of the helmet before sending, we waste a lot of time on delivery and return in case of marriage!

Great!

New Shoei GT Air 3 delivery was super fast.

"Excelentes profissionais!"

Muito rapidos, excelente acondicionamento da encomenda, bom preço. Bom trabalho. Obrigado.

Parfait

Commande expédiée rapidement. Produit très bien emballé.

Schneller Service

Schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung

Rapide et grande variete de produit

Très bien mais colis completement ouvert (sans degat ni abscence)

Tout a été parfait.

Tout a été parfait.

Perfect service, zeer vriendelijke medewerkers

Onlangs een Shoei Glamster gekocht aan zeer mooie prijs, perfecte levering en zeer vriendelijke aftersales (ik had nog enkele vragen achteraf)

Rapidité et prix raisonnables.

Commandée sur le site, la visière pour mon casque m'a été livrée en moins de 48H00.

Toujours satisfait jamais déçu !

Les vendeurs sont très serviables et professionnels. RAD s'aligne toujours avec la concurrence au meilleur prix. Bravo,!

Perfect experience

Exceptional price, super fast delivery, very goof price! Top!

Slelle vlotte levering !

Snelle vlotte levering!