Alles perfect in orde

Goede kwaliteit aan een goede prijs

Top bedrijf

Alles prima

Perfect en snel

Perfect en snel geleverd

Excellent

Rien à redire, article conforme à la commande, et en stock ce qui semble devenir rare de nos jours dans beaucoup de magasins ou sites, Rapport qualité/prix au top , et livraison très très bien, commandé le soir du 16 février en Belgique donc et réceptionné le 19 février dans le sud de la France . Beaucoup de site et de magasins devraient prendre exemple sur RAD !!!

Klote

Heel slecht,foute informatie en dan de klant niet willen helpen.

Gewoon goed

Zomerjas besteld, betaald en snel bezorgd.

Alles in orde

Groot aanbod en snelle levering

Envoie très rapide et en bon état. Article ok

Envoie très rapide et en bon état. Article ok

toujours un service efficace et agréable !!

excellent service

RAD.EU offers the best price and the fastest delivery.

I found the product at rad.eu for approx. 10 % less compared to all other stores. I didn't need it immediately, but the shipment arrived 2 days after placing the order which is impressive für an international delivery. Needless to say, there product quality is flawless.

Ruime keuze en flexibele voorwaarden

On-line de open face helm "Ride en Surf" van GMS gekocht. Snelle levering (was nog beschikbaar in winkel Drongen), en de mogelijkheid om gratis om te ruilen per (post) of in fysieke winkel . . . Helm past perfect, dus omruiling (gelukkig) niet nodig . . .

Produit reçu rapidement et conforme à ma commande

Produit reçu rapidement et conforme à ma commande

Génial !

Depuis la commande jusqu'à la livraison, tout à été parfait. Top case et support s'adaptant parfaitement à ma moto. La réputation de GIVI n'étant plus à faire, je suis pleinement satisfait de mon achat.

Toujours satisfait

Personnel accueillant ET compétent

Prima bedrijf, snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt.

Alles keurig volgens afspraak opgestuurd

Product voldoet perfect aan de omschrijving

enorm tevreden

ik ben zeer tevreden over rad motorwinkel, ze hebben daar zeer goed gerief, alles wat ik voor een moto nodig heb heb ik daar gekocht en heb er geen seconde spijt van. ik heb daar ook een motovest gekocht van dainese en ook een motojeansbroek en als ik met de moto rijd heb ik geen koud, niets van koud heb ik dankzij die motokledij. ik heb daar ook een regenpak gekocht van revit en ben daar ook zeer tevreden over, als ik met de moto rijd en het regent ben ik niet nat dankzij dat regenpak, er gaat er niets door. alles wat je kan pijzen heb ik daar gekocht voor mijn moto. ook voor onderhoudsproducten voor de moto moet je bij rad motowinkel zijn. ze hebben daar goed onderhoudsproduchten van onder andere liqui moly dat een zeer goed merk is. met andere woorden ben ik enorm, enorm tevreden over rad motowinkel, ik zou het iedereen aanraden.

mijn ervaring is met RAD goed

Packaging damage

It was a gift. One package is damaged.

Não foi o que esperava!!!

Esperei quase 3 meses pela minha encomenda. As caixas originais do equipamento vinham em mau estado.

• Você nos recomendaria? No

Parfait

Livraison extrêmement rapide, produit conforme, je recommande

perfect

wat ik bestelde is zoals het hoort te zijn , goed materiaal . de bestelling kwam zelfs 2 dagen vroeger dan wat de site aangaf . zoiets geeft vertrouwen . thanks

Impeccable

Rien n'a dire mis à part que c'est impeccable

Landegemstraat 4

9031 Drongen