Best prices, top quality and fast shipping!
Thank you, enjoy your purchase!
J'ai fait une erreur de commande, après annulation, un remboursement bancaire m'est restituer dans les trois jours... Nouvelle commande avec entière satisfaction.
Merci beaucoup, la prochaine fois, on fera en sorte de mériter 5 étoiles !
Professionele klantgerichte service
Dankjewel, leuk dat dit je opvalt en dat je de klantgerichte service ook benoemt. Geniet van je aankoop, tot een volgende keer!
À la suite de recherche de produits pour moto au travers d'Internet, il s'avère que votre site présenté un large choix sur les produits pour moto, que ce soit au niveau de la qualité ou des prix.
Merci beaucoup!!!! Profitez bien de vos achats
Alles perfect naar wens verlopen.
Bedankt voor de mooie review!
Mijn zoektocht naar een jas was eigenlijk snel beklonken. Eén laatste stuk, in mijn maat, met maar liefst 77euro korting !
Woehoe, wat een deal! Fijn dat je je ervaring deelt, bedankt ook voor de 5 sterren!
Tout a été parfait pour moi. Je vous remercie.
Merci pour vos commentaires positifs ! À la prochaine !
Toujours satisfait des services de RAD depuis des années.
Merci de votre confiance envers RAD ! À la prochaine !
snelle levering van het product.
Fijn om te horen dat alles vlot verliep! Bedankt om voor RAD te kiezen!
Hele fijne webshop met veel keus en netjes afgeleverd
Fijn om te horen dat alles naar wens was! Tot de volgende keer!
Simplicité de passer commande, choix important, expédition rapide. Prix très correct.
Je suis ravi d'apprendre que tout s'est bien passé ! Merci !
Rein a dire toujours bien renseigné
Merci d'avoir choisi RAD !
Vite et bien
Merci de votre confiance envers RAD !
Mijn helm paste niet goed doordat het kinbandje op mijn keel drukte. Retour in winkel was snel en eenvoudig. Goed geholpen.
Fijn om te horen dat u vlot bent geholpen geweest! Tot de volgende!
Responderam ás minhas dúvidas, o produto foi enviado e recebido em condições
We're glad to hear you enjoyed our service! Thank you for choosing to shop with us!
Goed produkt tegen een eerlijke prijs
Fijn om te horen dat alles vlot ging! Tot de volgende!
Snelle levering en goede kwaliteit
Fijn om te horen! Bedankt!
DPD heeft niets bezorgd
We hebben ondertussen een onderzoek laten opstarten bij DPD om u alsnog zo snel mogelijk te kunnen helpen. We nemen deze ervaring mee tijdens onze feedbackgesprekken met DPD. In ieder geval zijn we gefocust bezig met het oplossen van deze zaak, we houden u op de hoogte van alle vorderingen. Wees gerust, we contacteren u snel!
Originele beoordeling
DPD heeft niets bezorgd
Tudo ok e conforme anunciado, recomendo!
Ras
Merci pour la confiance en RAD!
lange wachttijd om levering te aankrijgen
Dit is een punt waar we momenteel aan werken, de mening van onze klanten is voor ons heel belangrijk en dit punt nemen wij zeker mee in de toekomst. Dankzij uw beoordelingen en tips kunnen wij onze diensten blijven verbeteren. Bedankt voor de 4 sterren in ieder geval!!!
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer!
Après avoir trouvé moins chère ailleur j'ai contacté le service concernant, j'ai pu profiter d'une réduction.
Merci pour la confiance que vous nous portez
Very fast delivery, all good
A big thank you for this great feedback! We are pleased to read that you are satisfied with the purchase and the service! We thank you for choosing RAD and we look forward to seeing you again soon.
Good price, efficient communication and very quick shipping even cross border to Germany.
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon!