Very good

Prompt. delivery, good value, not yet fitted to bike

Correcte en snelle levering tegen zeer scherpe prijs van een helm die heeft wat erover wordt beloofd

Maat is correct. De helm omvat goed het hoofd zonder spanning op het hoofd. Ventilatie is voelbaar. Windruis is veel beter dan mijn vorige helm. Techniek om kinstuk naar achter te brengen is even wennen maar verloopt vlot. De helm voelt licht aan. Als brildrager moet ik nog even de beste opzettechniek zoeken, maar eenmaal de helm in correcte positie is de bril niet meer voelbaar alsof je er geen op hebt. Met bril is ook het extra scherm tegen de zon vlot in en uitklapbaar en botst niet tegen de bril. De frontale aflijning aan het voorhoofd komt iets dieper dan mijn vorige helm wat uitstekend als een extra zonnepetklepfunctie is bij laaghangende zon. Het zijzicht is ook groter dan mijn vorige helm omdat de laterale kanten van de helm iets meer zijn uitgesneden. Kortom, even wennen, maar een prima helm wat mij betreft!

Parfait

Tout simplement parfait. Réactivité au top et livraison rapide. Je recommande à 1000%

Goede en vriendelijke uitleg gekregen in de winkel Product vrij snel geleverd thuis Top!

Bons produits livraison rapide

Bons produits livraison rapide

fijn

goed advies en behulpzaam personeel

Bon produits, bon prix et qualité

Dommage que le service en magasin(peu de stock et peu d'assistance)ne soit pas à la hauteur du service en ligne du moins pour celui de liège

Produit conforme, livraison rapide.

Recherche sur site simple et efficace, description parfaite des articles,et une livraison rapide

Parfait

Rien a dire .tous parfait ,délais ,livraison. Nikel

Very good service

Cheapest prices and fast delivery. Perfect, will buy again soon. :) :)

Great!

Very fast delivery to austria!! Good pricing an a lot of great stuff :)

magasin tres bien

Tres bien tres sérieux vendeurs serviablent et magasin honnete

vriendelijk en bekwame medewerkers

vlotte service en altijd correct en handig dat ze online kastickts bijhouden. top

Zeer concurrerende prijs.

Zeer concurrerende prijs en duidelijke website. Goede info over bezorgtijd.

parfait

bon rapport qualité prix

Veel keuze en vriendelijk personeel

Veel keuze zowel het goedkopere als het duurdere. Personeel is vriendelijk.

Hele snelle levering. Makkelijk te bestellen.

Goede en snelle service. 4 dagen sneller geleverd dan aangegeven. Vrijdag ipv dinsdag. Is meteen ook het probleempje, omdat je wel het geluk moet hebben dat er iemand thuis is.

Super satisfait.

Super satisfait. Ne changez rien Parfait

Goede prijs,' en een zeer goede Helm bekomen van goede kwaliteit', de service was snel zoals ook levering'

Conforme à mes attentes

Bonjour, Bonne qualité mais l’axe des vis n’est pas tout à fait ajusté avec les fixations d’origine. Je recommande ce produit

Handschuhe Alpinestars HT5

Gekauft und zweimal defekt. Anstandlos repariert und ersetzt worden innerhalb von zwei Jahren

Bij RAD vind je Top-kwaliteit en is men áltijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Je kan op je gemak rondkijken en passen zonder direct overdonderd te worden door personeel. Heel aangenaam. Heb je een vraagje, dan staat men direct voor je klaar met hulp en uitleg. Perfect zoals ik het graag heb. Doe zo verder.

Great site

Great site

Na retour vrij snel nieuwe schoenen ontvangen.

Heel goede service en product voldoet zoals verwacht.

Snel en correct geleverd

Artikel voldoet aan verwachting. Snel geleverd en correct verpakt.

Landegemstraat 4

9031 Drongen