Rad nivelle belle équipe belle accueille au service du client et bravo à aurel de nivelle
Merci pour la confiance en RAD!
Good experience for my first purchase with RAD.EU
We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon!
Het bestel en bezorgproces is wat je mag verwachten. Bij de jas die ik heb gekocht knapte na twee maal dragen een knoop. Kan gebeuren. Contact opgenomen via de e-mail. Reactie snelheid en vriendelijkheid waren goed, echter er was maar één oplossing bespreekbaar. Dat was het retour sturen van het product zodat zij het naar de fabrikant konden sturen en die dan na eventuele reparatie de jas terugstuurt.... Lang proces voor een simpele knoop. Zelf repareren werd niet vergoed. Meedenken over een andere oplossing werd niet gedaan. Als je een trouw klantenbestand wilt opbouwen dan is dit niet de manier. Update 5 november. Ik ontvang een verzoek om mn review aan te passen. Dat ga ik niet doen want: In een reactie op deze review geven ze aan dat er verwarring is ontstaan en dat ik direct een vervangende jas zou ontvangen. Ik heb de mailwisseling nagelopen. Er is geen enkele keer aangeboden om een vervangende jas toe te sturen. Ook niet toen ik aangaf het vervelend te vinden mijn jas zo lang kwijt te zijn. Het dan als verwarring wegschrijven is wat mij betreft een gebrek aan verantwoordelijkheid. De verwarring is in elk geval niet aan mijn kant ontstaan. Je kunt ook gewoon zeggen dat je het verkeerd hebt aangepakt en blij bent dat iemand je van feedback voorziet om je dienst te verbeteren.
Dag Chris, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw zorgen over de jas en graag voorzie ik u van wat meer duidelijkheid. Ik vermoed dat er wat verwarring is ontstaan tijdens de communicatie. Het voorstel van mijn collega is dat u de jas retourneert en wij u onmiddelijk kunnen voorzien van een nieuwe jas. In die tussentijd gaan wij uiteraard de jas laten herstellen bij de leverancier, maar u bent dan wel al reeds geholpen met een nieuwe jas. Mocht u deze zelf laten herstellen ergens anders, kunnen wij dit niet vergoeden, maar hebben we wel bevestigd dat uw garantie geldig blijft. Neem gerust opnieuw contact met ons op via [email protected] mocht u willen gebruiken maken van de onmiddelijke wissel. We horen graag van u terug. Onze excuses voor het ongemak!
Original review
Zeer snelle levering, correcte product omschrijving! Ik zou het u aanbevelen!
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
COMMANDE RAPIDE ET CONFORMES
Livraison rapide
Excellent service
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected.
Uitstekende service enorm snelle levering
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Item as described, very fast processing and delivery
We hope you’ll enjoy your purchase. Thank you for shopping with us!
Het product paste helaas niet op de motor. Kon hem makkelijk retour doen. Snelle levering. Makkelijk retour. Super service
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
Commande facile Livraison très rapide en point relais Produits de très bonne qualité
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Toujour content des service de r.a.d les équipements sont parfait ainsi que le matériel
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt!
Les magasins sont très bien aussi.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
déjà quelques commandes chez RAD et jamais eu de soucis
Achat parfait, prix compétitif arrivé en 48h vraiment merci
Merci pour la confiance en RAD!
livraison rapide,suivi en temps réel ,emballage très bon .
Merci beacoup, nous sommes ravis de lire cela!
Excellent service. A rare occurrence for us in Ireland, we're not used to it here. A special thanks to Jan, he went to the warehouse and clarified everything we needed. A special thank you for wrapping the package in a plastic bag. This saved my purchase from being damaged when DPD-Ireland left my parcel on the road in a downpour for a whole day. Thanks, RAD-Team!
Thanks for taking the time to write this review. We're glad that we were able to help you, enjoy your purchase!
Loistava kokemus. Tilaus tuli Suomeen todella nopeasti.
Hi, thanks for your 5-star review. It's nice to learn some Finnish words ;)
.........
Dankjewel, soms zijn er weinig woorden nodig ;)
Order and delivery really fast - could only recommend to my Friends
Thanks a lot for this great review, Uwe!
Een jas online besteld in de webshop kon ik probleemloos inleveren inde winkel … aankoopbedrag wordt teruggestort… prima service dus en bovendien zeer vriendelijk personeel.
Dankjewel Hedwig, ik geef zeker je complimenten door aan onze winkelmedewerkers in Hasselt!
Commande reçue rapidement.
Nous espérons vous revoir bientôt
Suite à la panne d'un chargeur ULTIMATE le SAV a pris en charge l'analyse du défaut et a accepté le remplacement par un chargeur neuf. Livraison en point relais tres rapide.
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Nous travaillons quotidiennement sur la qualité de nos services et votre évaluation en est le fruit. Je vous remercie !
Klantvriendelijkheid van het personeel is zeer goed, alsook de mogelijkheid om een teruggave re doen. Jammer genoeg gebeurt dit door middel van een tegoedbon. Wat me vooral stoort is dat sommige van jullie prijzen tot dubbel zoveel zijn als bij de concurrentie. Zelfs ten opzichte van concurrentie die ook fysieke winkels hebben. Jullie maken reclame met de laagste prijsgarantie maar als je de voorwaarden leest, houdt dit bitter weinig in.
Beste, Bedankt voor deze eerlijke review. Indien u kiest voor een terugbetaling, kunt u een email sturen naar onze klantendienst. Verder begrijpen we dat de prijs vragen bij u oproept, nochtans hanteren we steeds de officiële adviesprijs. RAD is een Belgisch bedrijf dat met trots een team van 100 gepassioneerde motorrijders tewerkstelt. Als lokaal bedrijf doen we ons uiterste best om eerlijke en transparante prijzen aan te bieden, maar het is voor ons onmogelijk om voor het product dat u aankocht (motorolie), te concurreren met de inkoopkracht van grote internationale spelers. Door bij ons te kopen, steun je niet alleen een lokale handelaar, maar ook de mensen achter de schermen die met passie en expertise klaarstaan om motorrijders te helpen. Wij geloven in een goede service, kwalitatieve producten en daarenboven persoonlijk advies. We hopen op uw begrip, mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder. Info over onze laagste prijs garantie vindt u trouwens hier: https://www.rad.eu/nl/faq/prijzen-en-kortingen#LPG Er wordt duidelijk omschreven dat een groot aantal producten gevolgd worden, maar niet allemaal. Ook op onze website: https://www.rad.eu/nl/rad/tien-redenen beweren wij niet dat álle producten gevolgd worden.
Correcte en vlotte levering!
Dankjewel voor deze review en voor de 5 sterren. Geniet van je aankoop!