Livraison rapide et bien emballée
Merci d'avoir fait vos achats chez nous ! Nous sommes ravis d'apprendre que tout s'est bien passé !
Beste koop ooit! Zit als gegoten en ziet er erg robuust uit!
Fijn om te horen dat deze u bevalt! Bedankt om bij ons te shoppen!
hyper decu…
Nous comprenons tout à fait votre déception. Cependant, accepter un colis qui a manifestement été ouvert dans un point de retrait signifie que vous acceptez la livraison. Il est regrettable que vous n'ayez pas fait usage de votre droit de refuser la livraison.
Alles Super! Perfekt!
Vielen dank!
Ik verloor m'n aankoop, een sjaaltje, al onmiddellijk op de parking. De medewerkers hebben dit gevonden en mij per post overgemaakt waarvoor dank! Dit is pas echte service!
Bedankt voor je review, fijn dat je je sjaaltje terug hebt!
Perfect!
Thank you, enjoy your purchas!
Rapide efficace Produits conformes
Merci beaucoup, profitez bien de vos achats!
Heb nog steeds het bestelde artikel niet onvangen. Heb reeds schriftelijk reactie gegeven. Antwoord was dat men het ging navragen bij vervoerder. Npg steeds geen reactie. Vind dit niet kunnen!!!!
Dag Eric, Bedankt voor uw feedback. We merken dat u inderdaad al reeds contact heeft opgenomen met ons in verband met het nietw ontvangen van het pakket via DPD. We hebben hiervoor ook al reeds contact opgenomen met DPD, maar inderdaad, ook nog geen reactie van hen. We bijlven dit opvolgen en houden u ook verder op de hoogte in verband met deze zaak. We zullen u verder contacteren via mail. Onze excuses voor het ongemak.
Les produits ont été livré rapidement, ceux si sont de qualité et conforme à ce qu on commande. Cependant la livraison ne s'est "pas bien passée". Il n'a pas su trouver l'emplacement alors que c'est un bâtiment public dont le nom a été précisé en information supplémentaire mais évidemment cela ne depends pas de RAD donc rien à dire sur eux.
Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez bien reçu votre commande. Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez rencontré des difficultés avec DPD. Malheureusement, nous n'avons que peu de contrôle sur les méthodes de livraison de DPD. Nous nous efforçons chaque jour d'améliorer notre service, mais aussi celui de notre transporteur.
Krijg een mail voor een beoordeling maar de betaalde producten zijn niet geleverd.
Dag Hans, Bedankt voor uw feedback. U heeft reeds met ons contact genomen hierover. Het lijkt erop dat DPD wat vertraging heeft met uw pakket. We hebben ook al reeds met DPD gecommuniceerd hierover en zij zijn dit nu aan het oplossen. Ik merk dat het pakket gisteren (04/03) nog een nieuwe scan heeft gekregen, dus komt het pakket binnenkort uw richting uit. Wij blijven deze tracking nu ook dagelijks opvolgen zodat we zeker zijn dat u het pakket kan ontvangen. Van zodra wij ook meer horen van DPD zal u hiervan op de hoogte worden gebracht. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren.
Très content, très rapide, très bien emballé. Je garde dans mes favoris conseil sans aucun problème
Merci d'avoir fait vos achats chez nous ! À bientôt !
Parfait rien à signaler de négatif
Merci, je suis ravi d'apprendre que tout vous convient !
je suis client chez vous
Merci d'avoir fait vos achats chez nous !
Zoals beschreven. Goed verpakt.
Fijn om te horen dat alles naar wens was!
Flawless
Great! Thank you for the 5 stars!!!!
Erg tevreden
Dankjewel, dat is fijn om te lezen
valises comme décrites, livraison rapide, prix au top
Merci beaucoup, à là prochaine!
Arrived ahead of time. Could not fault. Will by from them again
Thanks, we'd love to see you again. Enjoy your purchase!
Ordered from Estonia and order arrived faster than packages inside Estonia. Fast responses by the company.
Thank you so much, we really appreciate your comment!!
Goed geholpen
Dankjewel voor deze review, we appreciëren dit!
Alles so wie versprochen und angekündigt, vielen Dank!
Vielen dank!
Parfait dans tous les domaines , délai , transport, prix et communication
Merci beaucoup!
Site très sérieux, livraison rapide, explications claires, franchement rien a dire, nickel.
Merci pour les 5 étoiles!
Bonne expérience pour la 1er commande, je recommande.
Merci, profitez bien de votre achat!
Zoals het moet zijn, ok.
Dankjewel, dat lezen we graag. Tot een volgende keer!