Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel, al veel aangekocht, in geval van problemen met sommige zaken, correcte afhandeling van garanties

Gewoon uitstekend

Heel vriendelijk en correct

Toujours autant satisfait du service et de la livraison

Newsletter par mail, site internet clair et facile avec un espace client reprenant l'ensemble et le suivi des commandes. Les étapes allant du choix jusqu'à la livraison sont vraiment bien réalisées. Pourquoi pas une application RAD Smartphone comme Mister Auto ou Autodoc pour choisir les articles souhaités et passer sa commande.

top shop

ruim aanbod, zeer klantvriendelijk personeel en je krijgt antwoorden op al je vragen. Altijd leuk om een visite te brengen.

Ik heb meerdere aankopen gedaan bij RAD. Alles klopt. Telkens weer. Leveringen zijn goed verpakt en worden snel bezorgd.

Commande rapide

Délai bien respecté !

Top.

Mijn bestelling is snel en zeer netjes geleverd. Het transport door DPD naar een ophaalstation is ook goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over RAD en een fijne 1e kennismaking. Indien ik weer motorspullen nodig heb zal ik zeker de RAD website als eerste bezoeken.

Goede communicatie

Goede afspraken maakt trouwe klanten

Très bonne expérience de l'achat en ligne et livraison rapide.

Rad.eu facile d'utilisation, livraison rapide et excellent emballage.

Zeer correct en goed service

Snelle en correcte levering

Zoals ik van RAD gewoon ben was de levering op tijd (zelfs iets sneller dan aangegeven op de site) bij me thuis. De levering was correct en zeer goed verpakt. Tot een volgende zou ik zeggen.

Eerste bestelling....vlekkeloos.

Ging goed,snel en op tijd geleverd.

Een prima ervaring mee gehad. Alles keurig op tijd geleverd en prima middels mailverkeer begeleid. Daar kunnen andere aanbieders een voorbeeld aan nemen. Staat bij mij in mijn favorieten.

Satisfait du service.

Bonjour, Je ne connaissais pas RAD. Je recommande sans problème. Rapide efficace même pour un échange d article. certain site basé en france devrait prendre exemple.

Très déçu

David livraison beaucoup trop long on nous annonce deux à trois jours sur le site et au bout de 4 c'est toujours pas parti donc annulation de la commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super service

Super service, rapide etc.

Très bon fournisseur

Bonjour, Je suis client chez RAD depuis près de 30 ans et j'en ai toujours été très satisfait. Que ce soit du matériel mais aussi des conseils prodigués. Services impeccable. Cordialement Frédéric Quérinjean

Ok

No coment

Parfait

Je l’es reçus en très peu de temps et je suis satisfait de ma commande

Goede sevice Op tijd geleverd

Heel vlot en snel geleverd !

Ik ga regelmatig naar de RAD winkel in Brugge en wordt altijd vriendelijk onthaald . Nu heb ik een Shoei adventure helm online gekocht en was aangenaam verrast door de snelle en vlotte levering aan huis !

Pleasant sale

Easy to buy, easy transaction. The only problem was that i've selected a different store to pick up the item.

snel en vriendelijk

zeer goede bediening en klant vriendelijk super

Goeie webshop, snel geleverd.

Aangename website, overzichtelijk. Snelle levering van de bestelde artikelen.

4 Landegemstraat

Drongen 9031