Parfait

Livraison rapide et détaillée !

Perfecte service

Perfecte service

Ruime, overzichtelijke winkel met behulpzaam personeel.

Ruime, overzichtelijke winkel met een groot aanbod en behulpzaam personeel.

RAD is een goede webshop

DPD die aan huis zou moeten leveren, levert in een afhaalpunt... Ook al is het geen meerkost boven bepaalde bedragen als thuislevering wordt aangeboden vind ik het jammer dat ze zich daar niet aan houden , vandaar een 8 want dit hoort bij de service. We spreken over 3 leveringen en meer dan 1000 € dan mag dit in orde zijn, en hierdoor weet ik dat het geen éénmalige missing is.

Nog steeds niets ontvangen

Als ik op voorhand wist dat DPD het pakket zou versturen zou ik het niet gekocht hebben…..ik wacht nog steeds op levering

Goede kwaliteit, Bekwaam, vriendelijk en behulpzaam, alles wat er in een winkel hoort te zijn.

Als we de winkel binnen komen, is er steevast een vriendelijke verwelkoming. Hebben we vragen, worden ze op een correcte manier beantwoord, voor een probleem, word er een oplossing gezocht , we zijn tevreden van de producten. Ook fijn, dat je op je gemak een tasje koffie kan drinken . Wij komen heel graag naar RAD

Envoi commande très rapide

Site sérieux

Zaterdag een Sena st1 spider gekocht Na verbonden te zijn met mijn tomtom 550 GPS viel de verbinding met de mech ieder keer uit Men is blijven zoeken tot ze de oplossing gevonden hadden geen enkele moeite was te veel Het was een instelling in de GPS Waarvoor dank aan het ganse team van RAD Drongen

Alles is perfect verlopen

Makkelijk besteld en ingeruild voor een grotere maat. Goede service en prima producten, een echte aanrader.

Uitstekend en zeer snel geleverd

ik heb gekocht waar ik voor gegaan ben mede de verkopers.

alles wat ik in motor zaak zoek is aanwezig bij R.A.D.

Great variaty of quality products and excelent support

Great variaty of quality products and excelent support

Livraison rapide et efficace

Livraison rapide et efficace

Retour matériel

J'ai du retourner une paire de gants qui ont été remplacés sans discussion et rapidement.

transaction parfaite

rapide et facile

RAPIDE

Rien à redire ! Livraison rapide. Produit conforme; trés satisfait

I have been chasing a delivery that has gone missing and the staff have been very responsive and helpful Hopefully I'll finally get my package soon. DPD delivery is always an unfortunate adventure...

Juste parfait !

Commandé gants REV'IT! Lacus GTX Noir 4XL, tout s'est facilement et parfaitement déroulé depuis la commande jusqu'à la livraison ! Gants étanches de très belle qualité pour un prix correct, un grand merci !

Great product , great service

Effortless

Handige tools!

Livraison rapide. Rien à signaler. Top webshop

Topservice en snelle levering!

Mijn bestelling bij RAD werd vlot verwerkt en snel geleverd; alles was netjes verpakt en exact zoals beschreven op de website – ik ben super tevreden over de hele ervaring.

Site fiable, précis, réactif.

Je suis pleinement satisfait de ce site de vente. J'espère un jour, visiter un de leurs magasins. Merci à son équipe.

allemaal goed

Ik ben tevreden over deze winkel, ik raad het aan

Accessoires moto.

Beaucoup de choix de qualité, envoi rapide, RAD comme toujours au top!

4 Landegemstraat

Drongen 9031