aangenaam personeel met kennis van�

aangenaam personeel met kennis van zaken en een goede dienst na verkoop ,ook voor garantiegevallen. zeker 5 sterren waard

Bonsoir pour 1eme commande lmpecable�

Bonsoir pour 1eme commande lmpecable blouson de pluie parfait bonne taille merci

Evaluation

Bonsoir. J'ai achet� une paire de surgants et votre site disait que je devais prendre la m�me taille que mes gants d'hiver . Impossible de les mettre , mon �pouse avec ses petites oui mais pas les miennes. Mon avis. Vous devriez demander � vos vendeurs d'essayer avant de r�pondre sur le site. Mais bon, pas de probl�mes pour un vieux client comme moi , je suis toujours content de vos articles et du professionnalisme de vos vendeurs(euses). Continuez.

altijd perfecte levering van goederen.

altijd perfecte levering van goederen. ik heb al meer dan 1 keer,aankopen gedaan

Alles goed en wel

Alles goed en wel , heel vlug en de juiste bestelling aangekomen.

UN SEUL ENDROIT POUR TROUVER TOUS CE QUI TOUCHE LA MOTO

Reception apr�s commande rapide

conforme � la description/envoi�

conforme � la description/envoi rapide/bien conditionn�

parfait

parfait s�rieux

Parfait

Parfait , produit conforme et re�u dans les temps

Je recommande

Site facile � utiliser, prix corrects, livraison rapide, produit conforme. Je recommande

Vlotte levering

Vlotte levering

Excellent

Excellent - tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement.

Comme pr�vu

Comme pr�vu. Rien � dire donc, � part merci

zes sterren op vijf!

Als ik zes sterren zou kunnen geven, dan zou ik dat ook doen. Uitgebreide selectie en uitstekende service. Tevreden klant. RAD is steeds de eerste plaats waar ik stop als ik iets voor de moto nodig heb. ????

Laagste prijs garantie direct toegepast�

Laagste prijs garantie direct toegepast :) snelle service, en altijd klaar om op een vraag te antwoorden.

Pas de probl�mes

Pas de probl�mes, livraison dans les temps, produit bas prix par rapport aux autres sites, je suis enti�rement satisfait :)

Zeer snelle en correcte aflevering van�

Zeer snelle en correcte aflevering van de goederen. Bij rad kan je steeds rekenen op een degelijke service, daarom dat ik er al jaren klant ben.

Service imprenable et rapide

Service imprenable et rapide

Zoals het hoort

Duidelijk, snel en goed.

articles command�s le mercredi en d�but�

articles command�s le mercredi en d�but d'apr�s midi et livra vendredi matin � 10 heures. Vraiment bien.

Excellent rapport qualit� prix

Excellent rapport qualit� prix Delais de livraison un peu long

Lossen alles netjes op en meken een klant tevreden..

Ik heb een helm besteld die geleverd zou worden via DPD, volgens DPD is deze geleverd, dat wil zeggen achtergelaten op mijn woonadres. Echter wij hebben niets ontvangen. Heb contact opgenomen met RAD, deze geeft door dat DPD het onderzoekt en daarna niets meer gehoord. ze reageren zelfs niet op een nieuwe mail. Gelukkig heeft RAD gebeld en hebben ze een oplossing de Helm wordt opnieuw verstuurd en zo categoriseren ze zich weer als een top bedrijf dat aan de klanten denkt. Sorry voor de harde woorden. Ik kom zeker terug.

Zoals bijna iedereen schreef in hun�

Zoals bijna iedereen schreef in hun reviews, is het duidelijk iedereen schrijft zeer tevreden te zijn van op tijd op de hoogte gehouden te zijn via mail en de levering steeds op tijd. De kortingen die worden gegeven zijn ook een rede tot sneller ingaan van de aankopen goed bezig RAD!!!!

Super,past perfect en snelle service

4 Landegemstraat

Drongen 9031