perfecte aankoop
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service rapide et qualit� parfaite
tr�s bien d�lai livraison produit super
Snel geleverd en prima service in de winkel
Bedankt voor uw aankoop bij ons. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapide et efficace.
Ik heb het product op tijd kunnen afhalen op het ingestelde adres. Product was netjes verpakt.
Comme de coutume, livraison tr�s rapide.
Dit moet zo ongeveer mijn 10 de online bestelling bij RAD geweest zijn, en is , zoals de vorige keren, perfect uitgevoerd.
Beste Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! met vriendelijke groet RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
prima service en prima product!
parfait , rapide et exactement le produit command� .
Ce qui devrait �tre normal. Re�u en 3 jours en France (Lyon), rien � signaler sur le package, produits conforme � la commande.
scherpe prijzen en snelle levering dus zeker een aanrader
Beste Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende bestelling! met vriendelijke groet RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit conforme � l�attente
Bonjour, Merci pour votre evaluation. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec l'article acheté et nous espérons de vous revoir une prochaine fois. Cordialement, Vanessa RAD Réponse originale à Trustpilot le 01/10/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals altijd, goede uitleg en bezorging.
commande arriv� dans les d�lais suivis par traceur ,emballage et marchandise super.
Bon rapport qualit� / prix D�lai de livraison rapide � recommander
Bestelling en levering prima verlopen.
Beste Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende bestelling! met vriendelijke groeten RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bedankt klantendienst allles Prima in orde,. Excellent produkt en op tijd geleverd.
Beste Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! met vriendelijke groeten RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Beste Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! met vriendelijke groeten RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
J ai achet� un casque moto (400�). Le vendeur m 'avait garanti que ce serai un nouveau casque ( pas un casque d 'exposition). Quand j'ai re�u le casque il �tait plein de trace de doigts et des cheveux dedans � Alors OK pour acheter un casque d'exposition mais alors un ristourne importante s'impose il me semble. Sur ce point d��u. Bien � vous.
Bonjour Philippe Je pense que vous n'avez pas eu le bon casque à cause d'une petite erreur. Nous pensons que c'est aussi très dommage. Ce que vous pouvez faire est de retourner ce casque complètement gratuitement via http://rad.eu/fr/retour et nous vous enverrons une nouvelle copie. Nous nous excusons pour le dérangement. Cordialement David Réponse originale à Trustpilot le 28/09/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
In eerste instantie het apparaat ontvangen. Bleek gedeeltelijk defect te zijn. Contact opgenomen met RAD en het apparaat dezelfde dag (dinsdag) weer terug gestuurd. Helaas ligt het aan de verzender (DPD) dat hte tot zaterdag duurde voordat RAD het apparaat weer binnen had. Maandag heeft RAD weer contact met mij gezocht , maar ik was helaas zelf maandag en dinsdag verhinderd. Uiteindelijk woensdag telefonisch contact gehad en Donderdag was het apparaat weer in mijn bezit, dit keer goed werkend. Je zou je af kunnen vragen of het apparaat van te voren getest had moeten zijn, maar dat is waarschijnlijk niet te doen. Uiteindelijk een goede en snelle service van RAD!
TOUT EST CONFORME.LIVRAISON RAPIDE.
Tout est parfait de la commande � la livraison.
Ruime keuze, ruime voorraad, vlotte bestelling en snelle levering. Gewoon topservice!
Ik ben erg te spreken over de snelle levering! En de kwaliteit van het geleverde product. Ik ben er erg blij mee!