Steeds correcte leveringen en snel

Steeds correcte leveringen en snel

Duidelijke site en snelle levering ga�

Duidelijke site en snelle levering ga zo door

Vlotte behandeling

Vlotte behandeling

Livraison rapide

Livraison rapide, colis bien emball�, produits conformes.

Wilde regenoverhandschoenen

Wilde regenoverhandschoenen. Moest volgens site zelfde maat bestellen als waar ze over heen moesten. Veel te klein! Bestelling was met DPD netjes in 2 dagen in huis maar ruilen kost minimaal twee weken. Waarom?? Retouren op de site ook onduidelijk. Eindelijk gelukt maar inzamelpunten van DPD in Nederland zijn er nauwelijks. Mailbericht wat je krijgt zegt waar die zit maar diecwinkel bestaat al twee jaar niet meer. Ben nu maar naar gewone winkel gegaan ....

Excellent

comme pour la 1�re commande, tout a �t� rapide et parfait. je n'h�siterai pas � recommander.

Verzending via DPD is een groot�

Verzending via DPD is een groot minpunt. RAD heeft het op tijd verzonden maar helaas gaat het met aflevering mis.

Tr�s bon service et exp�dition�

Tr�s bon service et exp�dition impeccable, je reviendrai vers vous. ..

tres bonne boutique , je recommande

tres bon conseil , bon contact , seul l 'embalage du colis est arriv� en tres mauvais etat , probleme de transporteur je pense

Tr�s bon site et livraison rapide.

Tr�s bon site et livraison rapide.

Perfecte service en op tijd met alle�

Perfecte service en op tijd met alle nodige informatie(mailing) Voor een Belgische shop uitzonderlijk ;)

Ik ben erg blij met de aankoop

Ik ben erg blij met de aankoop. Je zult waarschijnlijk opnieuw iets kopen. Ik zal deze winkel aanbevelen aan al mijn vrienden. :):):):) Groetjes

Goede webshop

Goede webshop, super snelle afhandeling en levering!

rien � dire sur R A D

rien � dire sur R A D, par contre le transporteur DPD ne respecte pas du tout la fourchette d'heure de livraison

Alles zoals het moet zijn

Alles zoals het moet zijn . Vlot , handig , correct , snel , perfectie nabij

Commande par internet et 3 jour apr�s�

Commande par internet et 3 jour apr�s d�j� re�u la commande tr�s bon service.

rien a dire

rien a dire , service , rapidit�, d�lai respect� , , il serait plus pratique d avoir un centre t�l�phonique que magasin par magasin , je recommande ce site

Tout a fonctionn� � merveille

Tout a fonctionn� � merveille, de la commande jusqu'� la livraison. Pourvu que �a dure !!

Colis conforme � la commander et envoi�

Colis conforme � la commander et envoi parfait rapide

Snel en netjes bezorgd. Laagste prijs garantie.

Snel en netjes bezorgd conform opgave. Scherp geprijsd en met goed laagste prijs beleid.

Au magasin tr�s bon vendeur (Alleur)�

Au magasin tr�s bon vendeur (Alleur) bons produits et content mais la livraison nous � fait perdre une apr�s-midi alors que pr�vu .. jamais vu . Pas de mail pour des nouvelles . J'ai donc t�l�phon� pour en savoir plus . DOMMAGE pour cela sinon OK .

Tout simplement super tr�s serieux

Tout simplement super tr�s serieux

Snelle levering, goede prijs

Batterij bestellen

Batterij bestellen. Eenvoudig via voertuig keuze... pakje ophalen in ophaalpunt, no problem. RAD is goed bezig!

Zeer tevreden dan de service

Zeer tevreden dan de service