Commande livr�e rapidement comme annonc�e lors de l�achat. Dpd informe par e-mail le matin, de la livraison dans une tranche horaire pr�cise d�une heure qui a �t� respect�e.
Commande pass�e l'apr�s-midi et re�ue le lendemain 13 hrs!! S�rieux,qualit�++,prix int�ressants !!
Snel en netjes
Beste Peter Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering, correct zoals aangegeven
Beste Bruno Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bien, notamment la possibilit� d'�changer sans frais si la taille ne convient pas. Il manque peut-�tre juste la possibilit� de r�server des articles en magasin au travers du site internet (si pour une raison ou une autre on pr�f�re passer les chercher au magasin plut�t que de se les faire livrer).
Super livraison en 3 jours tr�s beau produit ravi merci
Achet� un Sena 30K chez eux. Service impeccable et livraison rapide.! Que du positif, merci RAD.
Tr�s bon commer�ant, r�pond rapidement quand il y a des probl�mes de livraison
Impeccable rien d autre a dire
Heel leuk tank tasje handig van de tank af te halen.
commande re�ue dans les d�lais je recommande RAD
Alles was goed geregeld bij rad maar enkel spijtig dat ze via dpd verzenden daar ik mijn pakje nog altijd niet heb.de chauffeur van dpd heeft 2 dagen achter elkaar aan gegeven dat ik niet thuis was daar ik hem heel de tijd heb zitten volgen op de live trace te gek voor woorden.en dan gebeld naar klantendienst heeft nog een 11 euro gekost omdat ze daar enkel een 070 nummer hebben.maar Rad kan hier niet aan doen.
Uw feedback is van cruciaal belang voor RAD. Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Graag tot volgende keer!. Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/09/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Betaling fluitje van een cent en snelle levering. Top!
Beste Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Parfait, rien � redire, top
Snelle en goede service, ook wanneer het verkeerd gaat. TOP!!! Deze mensen houden zich aan hun woord!!
Beste Filip Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel geleverd en goed verpakt. Mijn motorjas was zoals beschreven. Al eerder besteld bij RAD en telkens zeer tevreden. Ook de winkel in Herk de stad waar ik meestal ga is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, top ??????
Snelle levering en de beste prijs!
Beste Frans Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
De levering van mijn bestelde goederen is totaal mislukt. De fout lag niet echt bij de verkoper maar wel bij de vervoerder. Terugbetaling na ongewenst retour werd direct en zonder problemen geregeld. Vandaar een neutrale beoordeling. Als RAD had kunnen leveren was deze beoordeling uitstekend geweest. Zonde dat een externe partij deze bestelling heeft bedorven.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer om te lezen dat de bestelling niet verlopen is als voorzien en nemen het verder op met onze transporteur. Indien wij een pakket retour ontvangen wegens een fout in de levering, stellen wij een gratis nieuwe verzending voor of doen we een terugbetaling. Alvorens een nieuwe verzending te kunnen aanbieden, hebben we gezien dat u een terugbetaling aangevraagd heeft. Om dit zo snel mogelijk in orde te brengen naar u toe, hebben we de terugbetaling onmiddellijk uitgevoerd. We vinden het oprecht spijtig van de transporteur en willen ons nogmaals excuseren voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Vanessa Origineel antwoord op Trustpilot dd 01/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Parfait en tout. Rapidit� de livraison Conditionnement Et livraison gratuite d�s un minimum d'achat raisonnable. Vendeur � recommander
Large choix, prix correct et rapidit� d'envoi ! A recommander !
Een overzichtelijke site, een snelle en gratis levering. Verder geen op of aan merkingen. Ga zo door!
Beste Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 30/08/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service impec. Commandes tr�s rapidement livr�es. Aucun probl�me.
facilit�, rapidit�, s�curit�
Produit correspondant � la description et exactement ce dont j'avais besoin.
livraison rapide, produits conformes. Suggestion d'am�lioration: lorsque l'on choisi son mod�le de moto sur le site, il faudrait pouvoir avoir acc�s � toutes les pi�ces d�tach�es et pas par cat�gorie. C'est emb�tant de devoir re-s�lectionner chaque fois son mod�le de moto.