Tevreden

Snelle levering. Geen opmerkingen

Als ging zoals het moest

Als ging zoals het moest, na mijn betaling is zijn de bestelde goederen netjes verpakt, de volgende dag verzonden, met mogelijkheid tot traceren, zodat ik wist wanneer ik het kon verwachten.

Veste �t�

Parfait de bout en bout

de tracking and tracing van DPD werkt�

de tracking and tracing van DPD werkt veel te gedetailleerd - blijkbaar wordt de chauffeur niet meer ingelicht van een wijziging als hij al onderweg is - resultaat: geen levering op vrijdag maar uiteindelijk aflevering in een ophaalpunt dinsdag... Op zich niet erg maar men moet zo geen absolute moeite doen om een levering zo snel bij de klant te krijgen - beter een correcte levering dan een snelle die toch een beetje fout loopt. Ik wacht dus nog op mijn pakje

Snelle levering. Makkelijke website. Artikel viel echter zeer groot uit. Moeten ruilen.

Snelle verzending goede prijs kwaliteit�

Snelle verzending goede prijs kwaliteit zeker aan te bevelen..

Top service !

Alle onderhoudsproducten besteld en volgende dag alles mooi thuis afgeleverd en dit keer op keer ! Thx

omruiling

de omruiling van een foutief besteld artikel verliep vlekkeloos, zonder problemen, en ik kreeg mijn geld direct terug. Bedankt!

Prima afhandeling

Prima afhandeling

veel aanpassing voor deze topkoffer op�

veel aanpassing voor deze topkoffer op te plaatsen bij geleverd plaat past op de suzuki Burgman 400 maar niet op de koffer e 430 givi

binnentas voor topkoffer

nette en snelle levering.

Heel vlugge levering

Heel vlugge levering! Excellent!!!!

Stipt op tijd

Stipt op tijd. Alles zoals gevraagd.

Merci

Merci ! le service est parfait, bravo � l'�quipe RAD

Livraison rapide et conforme � la�

Livraison rapide et conforme � la commande

bien et rapide

bien et rapide

Je n�avais pas command� depuis�

Je n�avais pas command� depuis longtemps, et je recommande vivement ce site. D�lai parfaitement tenu, marchandise conforme. Parfait.

Zo het hoort te zijn met online aankopen

Zo het hoort te zijn met online aankopen

Pinlock

Heel snel geleverd , ????

Great products..

Great products... great prices... faster delivery... when they send the right product.. Shame on you guys!!! I got the wrong product, closer to the weekend, I had planned a trip and I couldn't use my new top case because they sent me another product instead the top mount.

• Would you recommend us? No

Mijn bestelling is prima verlopen.

Mijn bestelling is prima verlopen.

Parfait

L�article command� est arriv� rapidement et correspondait parfaitement au produit command�.

Produit conforme et livraison rapide.

Produit conforme et livraison rapide.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Uiterst scherpe prijzen voor�

Uiterst scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteitsproducten, bovendien gratis en super snel aan huis geleverd!

4 Landegemstraat

Drongen 9031