snelle levering , goed verpakt

Snel en goed!

Snel en goed!

Excellent service

Excellent service. Je recommande vivement.

Livraison rapide,excellent produit

Livraison rapide,excellent produit. Tr�s content de mon achat

merci tout et parfait bon produit et�

merci tout et parfait bon produit et livraison rapide

Tr�s content du mat�riel re�u et dans�

Tr�s content du mat�riel re�u et dans les d�lais. Boite un peu grande pour le colis, penser a l'environnement

Tr�s bon service et personne a l'�coute�

Tr�s bon service et personne a l'�coute pour vous conseiller.

tout s'est tr�s bien pass�

tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement.

Erreur commande

2 �l�ments commandes. un �l�ment ne correspondait pas du tout � ce que j avais command�

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Traitement de la commande efficace et�

Traitement de la commande efficace et rapide. Article command�, conforme � la commande. Merci beaucoup!!!

Snelle levering Prijs kwaliteit top

Je recommande

Conseils de pro!!!!!! Multiple choix Trs� s�rieux et tr�s ouvert! Je recommande !

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

SNELLE EN CORRECTE LEVERING. Ga het zeker meer gebruiken om mijn aankopen te doen.

Tr�s bon produit et livraison rapide

Tr�s bon produit et livraison rapide

Tr�s bon vendeur !

Tr�s bien ! Rien � redire !

zeer goede winkel heb er al geregeld�

zeer goede winkel heb er al geregeld iets besteld en altijd vlug de besteling gekregen ,heb ook al enkele malen in de winkel in zaventem geweest en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Snel en effici�nt levering

Snel en effici�nt levering. Netjes op tijd en een scherpe prijs (Givi E22 zijkoffers)

Vraiment tr�s bien

Vraiment tr�s bien. J'ai eu affaire avec le service client ils sont tr�s pro. Livraison tr�s rapide (sauf quand la poste fran�aise perd votre colis mes bon sa c'est la France malheureusement ) Merci � l'�quipe Rad pour leurs professionnalisme.

Tr�s satisfait du produit et du suivi�

Tr�s satisfait du produit et du suivi de l envoi

Perfecte service,10 op 10

Perfecte service,10 op 10, niets op aan te merken

Parfait

Parfait, rapide. Rien a dire.

rapide et facile

rapide et facile

uitstekend !!!!

Kan niet beter zijn.Bestelling gemakkellijk , volgen van de bestelling is zeer duidelijk. de volgende dag op het aangegeven uur, was de bestelling afgeleverd.

Budget Givi ruit R1150GS

Givi ruit. Snel bezorgd. Grote doos met veel luchtzakjes, maar .. maar ��n laag bubbelfolie om de ruit zelf. Ruit had in het gezichtsveld een voelbare kras en onderaan een stukje eraf. Denk dat al is gebeurt voor transport, dus niet (goed) gecontroleerd voor verzenden. Aangezien dit een ruitje is van � 75 en geen � 300+ en ik geen zin heb in retouneren en omruilen (niet meer op voorraad) laat ik het erbij. (Dat is natuurlijk mijn keuze). Vandaar maar 2 sterren, anders 4+. � 12-07-18: Retouneren en een maand wachten is natuurlijk niet leuk. Maar RAD bood het wel keurig aan. Daarom review uitgebreid naar 4 sterren.

4 Landegemstraat

Drongen 9031