Pakket goed verpakt en informatie volledig correct, kwaliteit prima
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop
commande, suivi et livraison parfaite
Merci pour la confiance en RAD!
Simpel besteld via hun site, en prima ontvangen
Bedankt voor de 5 sterren!
31 oktober besteld vandaag 24 novenber nog steeds geen levering . Prijs ondertussen gezakt vraag voor het prijs verschil terug te krijgen werdt geweigerd . Uitleg hebt vorige maand besteld alleen nog geen helm . Spijtig
Dag Paul, Ik kan u met plezier melden dat uw pakket vandaag geleverd is in het afhaalpunt. U zal deze morgen kunnen ophalen. Toen DPD uw zending misgeleverd had, hebben we meteen actie ondernomen om u een nieuwe gratis vervangorder te verzenden. Er zat echter inderdaad wat tijd tussen wegens deze van de leverancier moest besteld worden. We doen er alles aan om dit proces te versnellen. Momenteel is er een Black Friday actie aan de hand, maak gerust gebruik van de kortingen die momenteel aan de hand zijn doorheen ons assortiment. Geniet alvast van uw aankoop en mail ons gerust indien er nog vragen zijn.
Colis reçu en parfait état et rapidement Livraison conforme Top
L'article commandé correspond à 100% à ce que j'attendais et a été livré très rapidement
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Als ik voor mijn motortoebehoren op zoek ben naar iets, kijk ik tegenwoordig enkel bij RAD. Dit omdat ik daar steeds vind waar ik op zoek naar ben. De keuze is daar zo uitgebreid dat er voor iedereen en ieders beurs wel het juiste artikel te vinden is.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Je suis client depuis plus de 10 ans
Merci beaucoup ! Je suis heureux d'apprendre que vous êtes et resterez satisfait du service que nous offrons à nos clients.
Super! Merci !!
Très efficace et réactif
Heureux d’entendre ça!
zeer snel geleverd 2 dagen vroeger dan voorzien, en degelijk verpakt. Merci
Excellent service
Heureux d’entendre ça!
Het door mij bestelde product kwam binnen de afgesproken termijn binnen bij het ophaalpunt. Was keurig verpakt.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
Je cherchais une pièce et j'ai eu du mal à la trouver sur d'autres sites. Mais RAD.eu était là pour assurer, bravo !
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service et assortiment de RAD. À la prochaine fois !
Entrega rápida e bom preço.
Thanks for your positive comment!
J'avais contacté le service client à propos du séna for shark trouvé moins cher ailleurs . J'ai eu une réponse rapide et efficace . Merci
Merci pour les 5 étoiles!
Al vele jaren tevreden klant.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Nice to read, thanks!
Tout est Super , du service à la livraison
Ça nous fait plaisir!
Commandé une paire de clause pour la moto . Reçu 3 jours plus tard Merci
Ça nous fait plaisir!
Merci pour la commande reçu complète et rapidement.
Merci à vous!
Goede service en helpdesk
Leuk om te lezen, bedankt!
Commande très facile à faire, rapidité de livraison et ma commande est conforme à mes attentes
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Client régulier auprès de RAD Nivelles (achat casque, veste, bottes, gants, support smartphone, bagagerie), j'ai toujours trouvé le matériel adéquat qui me correspondait. Les avis et conseils du personnel de RAD sur place m'ont énormément aidé dans mes choix grâce à leurs connaissances en la matière et à leur professionnalisme.
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois !